Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar efendim, yaşadığımız bir takım sıkıntılardan dolayı siparişiniz özür hediyesiyle birlikte yarın yada cumartesi çıkacaktır. Yaşattığımız bu gecikmeden dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kemalyil K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim, yaşadığımız bir takım sıkıntılardan dolayı satışa devam edip etmeme kararı aşamasındayız. O nedenle satışa devam edersek eğer pazartesi stoklar yenilecektir aksi halde maalesef satışımız olmayacaktır

• tr5454 T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim, yaşadığımız bir takım sıkıntılardan dolayı siparişiniz özür hediyesiyle birlikte bahsettiğiniz konulara dikkat ederek yarın yada cumartesi çıkacaktır. Yaşattığımız bu gecikmeden dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

• firari3004 kullanıcısına yanıt
    merhaba, kolay gelsin. kayısı almak için sizi bekliyorum da, umarım devam kararı almışsınızdır, nedir acaba kararınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firari3004

Merhabalar efendim, yaşadığımız bir takım sıkıntılardan dolayı siparişiniz özür hediyesiyle birlikte bahsettiğiniz konulara dikkat ederek yarın yada cumartesi çıkacaktır. Yaşattığımız bu gecikmeden dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Çok teşekkür ederim. Hediye göndermesinizde olurdu. Çok sabırlısınız ve güzel esnaflığınız var, bu işe devam etmenizi isterim.
  • Merhabalar efendim. Bizden daha önce alışveriş yapmış tüm herkese çok teşekkür ederiz. Sizlere hizmet sunmaktan her zaman çok memnun olduk. Hatalarımız, eksiklerimiz, aksaklıklarımızı anlayışla karşıladığınız için bir kez daha teşekkür ederiz. Faaliyetlerimize şuan itibariyle son vermiş bulunuyoruz. Zamanın ne getireceği bilinmez. Belki işlerimizi uygun hale getirip tekrar başlayabiliriz. Hakkınızı helal edin, iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üzüldüm çok iyi idiniz aslında !

hayırlısı olsun, gelişme olursa takipteyiz.
  • İş yoğunluğumdan yeni gördüm, iftar saayi gerçekten çok üzüldüm... Hakkınızda hayırlısı olsun demekten başka elimden blr şey gelmiyor...

Kendisi hem satıcılık hem dostluk konusunda on numara bir insan. Forumda daha çok görmek istediğimiz türden, lakin iyiler fazla barınamıyor, barındırmıyorlar...

Çok miktarda alışverişim oldu kendisinden. Başta gün kurusu olmak üzere kayısı ürünlerini çok çok sevmiştik. O kadar çok stoklamışım ki, son kalan 250gr var kenarda, şimdi onları yerken boğazımda bir dügüm olacak aklıma geldikçe. Umarım kış sezonu için tekrar geri dönebilirsiniz üstadım. Siz de hakkınızı helal edin lütfen. Allah yolunuzu açık etsin. Bütün ailemden sevgiler, saygılar...

• Kışa mutlaka bekliyoruz . Böylesi dürüst ve ilkeli esnaf kolay bulunmuyor .

• acaba bu kalitede günkurusu,dutkurusu,kayısılı çikolata vb. alabileceğimiz başka bir yer var mı?
  • Merhabalar efendim;
    Mucbir sebeplerden ötürü şehir değişikliği yapmış olmandan faaliyetlerimize ara vermek zorunda kalmıştık. Bazı arkadaşların yoğun ısrarı, hala arayıp kayısı sormaları bizi sizlere hizmete zorlamıştır. Ama bu sefer ilk etapta geniş ürün gamında olmayıp sadece kayısı satışımız olacaktır.

Söylediğim sebepten dolayı kargo süremiz affınıza ve anlayışınıza sığınarak 1-2 gün olmak zorundadır.

Ürünlerimiz yine alışmış olduğunuz kalitede ve 2016 hasatıdır.

[Sizlere jest olarak geçen yıl ki fiyatlara zam yapmadan aynı fiyattan satışa sunuyoruz. Bunun üzerine de tekrar buluşmamıza özel bir teşekkür kampanyası olarak da 30 TL ve üzeri siparişlere Yarım KG Gün Kurusu Jumbo ekleyeceğiz.

Sadece N11 ve kayisicim.com satışlarımız aktif olacaktır.

• Merhabalar efendim,
    Mucbir sebeplerden ötürü şehir değişikliği yapmış olmandan faaliyetlerimize ara vermek zorunda kalmıştık. Bazı arkadaşların yoğun ısrarı, hala arayıp kayısı sormaları bizi sizlere hizmete zorlamıştır. Ama bu sefer ilk etapta geniş ürün gamında olmayıp sadece kayısı satışımız olacaktır.

Söylediğim sebepten dolayı kargo süremiz affınıza ve anlayışınıza sığınarak 1-2 gün olmak zorundadır.

Ürünlerimiz yine alışmış olduğunuz kalitede ve 2016 hasatıdır.

[b]*Sizlere jest olarak geçen yıl ki fiyatlara zam yapmadan aynı fiyattan satışa sunuyoruz. Bunun üzerine de tekrar buluşmamıza özel bir teşekkür kampanyası olarak da 30 TL ve üzeri siparişlere Yarım KG Gün Kurusu Jumbo ekleyeceğiz.

Sadece N11 ve kayisicim.com satışlarımız aktif olacaktır.

• Sitede satışta mı şuan? Öyleyse hemen sipariş verelim

• mussi47 M kullanıcısına yanıt
    Sitemizde de satıştatır efendim. Sipariş verebilirsiniz.

slmlar,
    ben de eski musterinizim. 10 kilo siparis verecegim. Ancak gecenseferki gibi yuksek kilo icin avantajli fiyatinizi(ucretsiz kargo) sitenizde bulamadim.
    Bir de siparis verirken donanimhaber vasitasiyla verdigimizi belirtirsek (siparis sirasinda bunu nereye yazacagiz) 260 tllik siparis icin 8 adet yarim kg gunkurusu jumbo gonderebilecek misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutluthegreat -- 17 Ekim 2016; 14:16:59 >
  • Mutluthegreat M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim. Geçen yılki fiyatlardan ve ek olarak yarım kg kampanyamız olduğu için ekstra bir ürün kampanyamız olmayacaktır. Donanımhaber olarak belirtmenize gerek kalmadan biz 500gram hediyenizi göndereceğiz. Yalnız kampanyamız 30 tl üzerine 500 gram evet ama ücretsiz kargo fiyatımız 60 tl olduğu için 60 tl ve katlarındaki göre göndereceğiz. Bu da 4 adet 500 gram hediye göndereceğiz demek oluyor efendim.

odemeyi yaptim ama havaleye siparis no 307636192509 yazmayi unuttum.
    kontrol edip, isimden eslestirme yaparsiniz.
    Hayirli satislar.

• Mutluthegreat M kullanıcısına yanıt
    Siparişiniz için teşekkürler efendim. Siparişinizx onaylanmıştır

• n 11 den 3 kg sipariş geçsem 500 gram hediye gelecek mi ?
    ayrıca ürünü arkadaşıma alacağım, zamanında çok övdüm o da alırım demişti takip ediyordum geri geldiğine sevindim umarım mahcup olmayız

acil cevap tşkler.
  • Geri dönmenize çok sevindim
    Çok yakında görüşmek üzere...

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.