Beyler kayıt defterinden yanlışlıkla klavye ve farenin girişlerini , kayıtlarını sildim yani pc açılınca hiç bir şekilde klavye ve mause çalışmıyor.Fakat Biosta falan çalışıyor klavye , açılınca çalışmıyor f8 den sistem geri almayı denedim ama sonuçta pc açılınca tamamen geri almak için evet veya hayır demek lazım klavye çalışmayınca o da hayal :((
Yardıımmm
yanlışlıkla silmeyi nasıl başardın arkadaş..
windows sistem onarmayı denedin mi?
windows sistem nasıl onaracağım _? Onu bunu bırakın da en son çare olarak format için cd aldım , dvd romda dandik dvd yide okumuyo pc açılırken :( :@ Arkadaşlar bir çare
quote:
Orijinalden alıntı: _DiabolicaL_
windows sistem nasıl onaracağım _? Onu bunu bırakın da en son çare olarak format için cd aldım , dvd romda dandik dvd yide okumuyo pc açılırken :( :@ Arkadaşlar bir çare
en az 4gblık flash belleğin var mı?
windows onarma da bilgisayar başlarken f8 mi ne basıyordun çıkıyordu orada onarın diye.
kayıt defterinde böyle bir değer olduğunu bilmiyordum.hangi değeri değiştirdin.söylersen belgi yardımcı oluruz.
İlginiz için sağolun arkadaşlar , format attırdım pc ye bilgisayarcıda kurtuldum :) Siz siz olun kayıt defterleriyle fazla oynamayın sonra böyle gereksiz yerden iş çıkıyor başınıza :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme