Şimdi Ara

Kayıt Defterinden Klavye Ve Muase Girişlerini Silmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kayıt defterinden yanlışlıkla klavye ve farenin girişlerini , kayıtlarını sildim yani pc açılınca hiç bir şekilde klavye ve mause çalışmıyor.Fakat Biosta falan çalışıyor klavye , açılınca çalışmıyor f8 den sistem geri almayı denedim ama sonuçta pc açılınca tamamen geri almak için evet veya hayır demek lazım klavye çalışmayınca o da hayal :((

Yardıımmm

• yanlışlıkla silmeyi nasıl başardın arkadaş..

windows sistem onarmayı denedin mi?
  • windows sistem nasıl onaracağım _?
    Onu bunu bırakın da en son çare olarak format için cd aldım , dvd romda dandik dvd yide okumuyo pc açılırken :( :@ Arkadaşlar bir çare
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DiabolicaL_

windows sistem nasıl onaracağım _?
    Onu bunu bırakın da en son çare olarak format için cd aldım , dvd romda dandik dvd yide okumuyo pc açılırken :( :@ Arkadaşlar bir çare

en az 4gblık flash belleğin var mı?

windows onarma da bilgisayar başlarken f8 mi ne basıyordun çıkıyordu orada onarın diye.
  • kayıt defterinde böyle bir değer olduğunu bilmiyordum.hangi değeri değiştirdin.söylersen belgi yardımcı oluruz.
  • İlginiz için sağolun arkadaşlar , format attırdım pc ye bilgisayarcıda kurtuldum :)
    Siz siz olun kayıt defterleriyle fazla oynamayın sonra böyle gereksiz yerden iş çıkıyor başınıza :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.