Şimdi Ara

Kayıt dışı telefonu kaydettirirken dikkat !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, d600 model telefonum kacak diye kapatıldı, aslında kaydı yapılmıştı ama yinede kapandı, tekrar 35 ytlye actırdım, bu sefer imei numarasını değiştirmişler ve tekrar format atıp başka bi yazılım yüklemişler sanırım, yazılar filan kayıyor ekrandan , alt tarafta menu ve kişiler yazısı hic kaybolmuyor menüye girdiğim zaman bunların üzerinde sec ve geri yazıyor, altında ise menü ve kişiler yazıyor, yani yazıların üstünde başka yazı yazıyor, ayrıca telefon acılırken e700 yazıyordu, sanırım buna e700ün yazılımını yüklemişler, böyle bişi olabilirmi ve bunu nasıl düzelttirebilirim bu sorunla karşılasan oldumu hic , yardımcı olabilecek kişi varsa sevinirim, şimdiden tşkler

Ayrıca diğer arkadaşlar telefonlarını kayıt ettirirken dikkat etsinler, adam gibi insanlara yaptırsınlar, ben yandım başkaları yanmasın yani :(

acaba buna e700ü kurdularsa kamerası 1.3 mp yemi düştü, ya piskolojik yada gercekten öyle ama biraz kötü cekiyor gibime geldi eskisine göre , ahhh ahhh getti o misilli telefon :(

• Kapatılan telefonu nasıl açtırdın tekrar? Telekom veya Türkcell aracılığı ile mi açtırdın yoksa bir telefon tamircisi mi açtı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 5 Temmuz 2006; 0:24:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Kapatılan telefonu nasıl açtırdın tekrar? Telekom veya Türkcell aracılığı ile mi açtırdın yoksa bir telefon tamircisi mi açtı?

baksana tel tamircisine açtırmış IMEI degiştirmişler.yazılımı yeniden tekrar yüklettir .sorunun düzelir.e 700 yazılımı yüklenirmi sen ne yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 5 Temmuz 2006; 13:05:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Kapatılan telefonu nasıl açtırdın tekrar? Telekom veya Türkcell aracılığı ile mi açtırdın yoksa bir telefon tamircisi mi açtı?

baksana tel tamircisine açtırmış e mailini degiştirmişler.yazılımı yeniden tekrar yüklettir .sorunun düzelir.e 700 yazılımı yüklenirmi sen ne yaptın

e mailini değil IMEI'sini değiştirmişlerdir bence

• hayırlısı olsun be insallah randımanlı kullanırsın
  • evet telefonu actırdığım hem telsim bayii hemde bozuk telleri yollayıp tamir ettiren birisi.
    yazılımı tekrar yüklettirirsem eskisi gibi olurmu sizce..
    yoksa hic ellletmeyip böyle kullanmaya devammı edeyim.. ayrıca telefonda mesaj yazılmıyor. ingilizce sözlük var türkce yok o yüzden türkce yazamıyorum ve tek harf yazılmıyor cok kötü bişi yaaawsss
  • Hocam E700 yükledilerse kamerası 1.3MP olursa şükret çünkü E700'ün kamerası 350K (640*480) Ama bunu anlaman kolay çek bir fotoğraf, özelliklerine bak orada pikseli (.*.) şeklinde yazar. Oradan kaç MP olduğunu anlarsın kamerasının.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.