Arkadaslar yurt disindan yeni aldigim note 3 telefonumu tekrar yurt disinda yasamayi planladigim icin kaydetmemistim oda iletisime kapanmisti. Arama ozelligi disindaki ozelliklerini kullaniyordum. Gecen gun eve hirsiz girdi ve caldi. Polise imeisini verdim ama, kayit disi oldugu icin bulunur mu, bulunursa el koyabilirler mi ? ve Samsung'un kendi takip sisteminden ulasmaya calisiyorum ama bulamiyo. Adamlar internete girerse bulunur mu (gps acik olmasa bile), sizce simdi imeiyi kaydettirmeli miyim, kaydedersem yine gps kapali olsa da samsung find my mobile de bulabilir miyim ? Acil yardimlariniz bekliyorum lutfen...
captainssg
kullanıcısına yanıt
kardesım oncelıkle gecmıs olsun . bence kayıt ettırme çalanlar telefonun kayıtsız oldugunu bır telefoncudan ogrenmıslerdır ya parça fıyatına yada meı lını degıstırtıp satmıslardır emın ol bırde pasapotla vergıden zarar etmemıs olursun ben ce sen o telı unut tekrar gecmıs olsun
Cevabin icin sagol kardesim. İmeisini degistirseler bile savcılık buluyomus zaten. Ben de yine de kaydettirmeyi dusunuyorum. Pesini birakmayacagim. Baska bilgisi olan yok mu ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme