Şimdi Ara

Kayıt İçin Gerekli Belgeler Ve Nereden Temin Edinilecekleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bildiğim e devletten kayıt yaptirmak yeterli?????

Bilgilendirirsiniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E kayıt yapanlar üniye gelmese de olur dediler.E kayıttan sonra başka bişey lazım mı ki ?
  • Ne muhtarı ya muhtarlık iş mi kaldı nüfustan alınır hatta e devlette var zaten bir çoğu. Yazmışım öyle de her üni ye göre değişir bunlar kusura bakma

• Marmara e-kayıttan sonra bir şey istemiyor milleti yanlış yönlendirmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: falımım

Benim bildiğim e devletten kayıt yaptirmak yeterli?????

Bilgilendirirsiniz sevinirim

Üniden kayıt yaptırman gerekiyor benim üninin sitesinde yazıyor kayıt yapılmazsa hiçbir hak talep edilemez diye
  • En azından odtü için söyleyeyim okul kaydında diploma falan gerekmiyor hatta okula gitmenize bile gerek yok her şey sistemden hallediliyor sadece yurtta kalacaklar yurda kayda giderken götürmeleri gereken bazı belgeler oluyodu onlara da odtünün sitesinden bakın ben 2 tane noter onaylı diploma çıkardıydım boşa para gitti gerek yokmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Marmara e-kayıttan sonra bir şey istemiyor milleti yanlış yönlendirmeyin

Kayıt İçin Gerekli Belgeler Ve Nereden Temin Edinilecekleri
    Kardeşim bu marmara nın istedikleri e-kayıt sonrası bunlar şu tarihlerde isteniyor
    Kayıt İçin Gerekli Belgeler Ve Nereden Temin Edinilecekleri

• Nüfus cüzdanının onaylı örneği nedir? Bildiğin nüfus cüzdanı yeterli değil mi işte? Ayrıca ikametgah ve askerlik belgesi e devletten de çıkarılmıyor mu, ne muhtarı yıl 2017?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar e kayıt yeterli değil mi sadece akdeniz üniye gidicem istanbuldan kayıt yapamıyormuyuz saçmalığa bak 2017 de elle kayıt nedir oldu olacak bağış da yapalım
  • Hocam milleti yanlış yönlendirmeyin e-kayıt zorunlu değil sadece okula gidipte kayıt yaptırılabilir.

Ayrıca önce e kayıt sonra okula gidip kayıt falan demişsiniz, kayıt için sadece e kayıt yetiyor gerekli belgeleri getirmeniz için okul tarih veriyor.

Baya bir şey yazmışsınız ikametgah falan istenmiyor üni kaydında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi co0per1 -- 9 Ağustos 2017; 13:26:45 >
  • Sadece e kayıt yetiyor hocam siz bu arkadaşa bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: co0per1

Hocam milleti yanlış yönlendirmeyin e-kayıt zorunlu değil sadece okula gidipte kayıt yaptırılabilir.

Ayrıca önce e kayıt sonra okula gidip kayıt falan demişsiniz, kayıt için sadece e kayıt yetiyor gerekli belgeleri getirmeniz için okul tarih veriyor.

Baya bir şey yazmışsınız ikametgah falan istenmiyor üni kaydında.

Ya bende sizin gibiyim osym nin gerekli belgeler kısmına girdim istediklerini sizinle paylaşmak istedim e-kayıt şart sonra üniye gidiyorsunuz oraya belgeleri teslim ediyorsunuz kayıttan kastım bu hatta üniler gün veriyor bunun için o günü kaçırdığınızda hiçbir hak talep edemiyorsunuz Marmara nın sitesinde bunlar yazıyor
  • quote:

Sadece e kayıt yetiyor hocam siz bu arkadaşa bakmayın

korktum hocam ya bu sıcakta antalya çekilmez
  • :D

• quote:

Orijinalden alıntı: unsatisfied

quote:

Arayıp sorun kardeşim hani bende sizin gibiyim yanma sonra okulu ara sor millet bilmeden kesin konuşuyor belkide bu kesin konuşma kaç kişinin başını yakacak okulu aramaktan sakınca gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Berkehan

quote:

Orijinalden alıntı: unsatisfied

quote:

Arayıp sorun kardeşim hani bende sizin gibiyim yanma sonra okulu ara sor millet bilmeden kesin konuşuyor belkide bu kesin konuşma kaç kişinin başını yakacak okulu aramaktan sakınca gelmez

aynen telefon edelim bakalım ne çıkacak
  • A.Berkehan kullanıcısına yanıt
    Kardes madem unuversiteye gidicez neden internetten kayit yapiyoruz ? Ben bunu anlamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende marmara kazandım.

Sorum şu e -kayıt yapsam.Bu belgelere gerek yok mu?yani normal kayıta gerek yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarhana ve Rocknroll

Hocam bende marmara kazandım.

Sorum şu e -kayıt yapsam.Bu belgelere gerek yok mu?yani normal kayıta gerek yok mu

Yok.Konu sahibi iyi sallamış.E kayıt yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarhana ve Rocknroll

Hocam bende marmara kazandım.

Knk aradım maramara yı bele bele ösym şunları istiyormuş dedim gerek yok bakmayın ona bizimkilere bakın yeter dedi (Diploma(Kendisi) ve Sonuç çıktısı) e kayıt yaptırsanız gelmenize gerek yok dedi ama yinede gidicem içim rahat etmedi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.