Şimdi Ara

Kayıt İçin Gerekli Belgeler Ve Nereden Temin Edinilecekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • **************Üniversitenizi arayın Marmara yı aradım Ösym yi sallayın dedi sadece sitedekileri (Diploma ve Sonuç çıktısını) istiyorlarmış e-devletten kayıt yaptırınca gelmenize gerek yok dediler ama yinede gidicem üniversitenizi arayın*********

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Berkehan -- 9 Ağustos 2017; 13:51:36 >

• g) Katkı payının ödenmesi ile ilgili belge (Katkı payı nedir nasıl nereden bu belgeyi temin ediyoruz?)

h) Kayıttan önce belirlenip üniversite tarafından ilan edilecek
    diğer belgeler (Bu belgeleri nereden öğreniyoruz?)

Bunları nasıl yapıyoruz?
  • katkı payını bankalara ödüyoruz dekontunu alıyoruz hocam. bu yazdığın belgeler tüm giderek kayıt için gerekli midir?
  • Aynen tüm okullar için geçerli bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogusCay

katkı payını bankalara ödüyoruz dekontunu alıyoruz hocam. bu yazdığın belgeler tüm giderek kayıt için gerekli midir?

İlk e-kayıt yapıyoruz daha sonra üniversiteye bu yazdığım belgelerle bizzat giderek kayıt yaptırıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoloer1

Aynen tüm okullar için geçerli bunlar?

Osym de kayıt için gerekli belgeler yazıyor oradan aklıma takılan maddeleri sormak için aldım
  • A.Berkehan kullanıcısına yanıt
    hocam belgelere nerden baktın link atar mısın?
  • quote:

hocam belgelere nerden baktın link atar mısın?

http://www.osym.gov.tr/TR,2703/41-kayit-icin-gerekli-belgeler.html

Bu arada hepsini tamamladım herkes baksın yardımcı olmuş olalım
    hocam 99 diyor ama değişiklik falan olmuş mudur?
  • Aynı bende Marmara Üniversitesi ilk önce e-kayıt yapıp sonra 16sı demiş bizim için 16sında gidip yüzyüze kayıt mı yapıyoruz ?
  • quote:

hocam 99 diyor ama değişiklik falan olmuş mudur?

Hiç fikrim yok ama garantiye alıp şimdi hepsini çıkartmaya gidiyorum sonuçta değiştirmemişler
    e devletten cıkardım ben hocam hepsi mevcut. sadece askerlik sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessqwe

Aynı bende Marmara Üniversitesi ilk önce e-kayıt yapıp sonra 16sı demiş bizim için 16sında gidip yüzyüze kayıt mı yapıyoruz ?

Sonuç belgesinde kayıt yeri ve tarih yazar bölüme göre değişiyor yanında bu evraklarla o adrese gideceksin okulun sitesine gir knk yazıyor ordaKayıt İçin Gerekli Belgeler Ve Nereden Temin Edinilecekleri

• quote:

e devletten cıkardım ben hocam hepsi mevcut. sadece askerlik sorun

Oha oluyo mu oyle dur bende çıkartam saolasın
  • buradaki bilgilere bakmayın hangi üniversiteyi kazanmışsanız o üniversitenin web sitesinden duyurular kısmını takip edin ikametgah, 12 fotoğraf falan hiçbirine gerek yok
    tabi hocam adli sicil kayıt- yerleştirme sonucu- yerleşim yeri (ikametgah)- nufus kayıt orneğini aldım
  • monoton dizi M kullanıcısına yanıt
    hiçbir şey yazmamışlar hocam o yüzden bu yollara saptım. sadece sağlık raporu verecekler gelerek kayıt olacak demiş belge felan yok.
  • quote:

tabi hocam adli sicil kayıt- yerleştirme sonucu- yerleşim yeri (ikametgah)- nufus kayıt orneğini aldım

c)Nüfus cüzdanının onaylı örneği (Muhtarlıklardan alınıyormuş)

Burada onay gerekiyormuş ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: monoton dizi

buradaki bilgilere bakmayın hangi üniversiteyi kazanmışsanız o üniversitenin web sitesinden duyurular kısmını takip edin ikametgah, 12 fotoğraf falan hiçbirine gerek yok

Ya üniye baktım şimdi bukadar istemiyor ama osym yazmış ondan garantiye alayım dedimKayıt İçin Gerekli Belgeler Ve Nereden Temin Edinilecekleri

• Reserved.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.