kıbrısta bi özel üniversitede okuyordum.2014 yılında dersten kaldıgım için bursum kesıldi bnde okulu bıraktım. fakat dondurmadım oylece bıraktım. o gitmedigim sürede devamsızlıktan kalmış gözüküyorum ve öğrenciligim aktif degilmiş. şuan istanbulda bi özel üniversiteye yatay geçiş için kabul edildim. fakat üniversitem öğrenci belgesi vermedigi için kaydımı yaptıramıyorum. e devlette de belgem çıkmıyor. gerekçeleri ise öğrenci olarak gözükmüyorsun diyolar. ama okula kayıtlı oldugumu kaydımın silinmediğini söylüyorlar. belgeyi verebilmek için yada şuan gidip orda egitimime devam edebilmem için gitmedigim 3 dönemin ücretini istiyorlar. gitmedigim okulun parasını ödemek istemiyorum. bu konuda yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim. öğrenci belgemi nasıl alabilirimmm.. yardımm
Valla eşşek gibi verecekler hocam afedersiniz ama. Kaydınız duruyorsa, silinmediyse verirler ama o parayı alabilmek için ayak yapıyorlar. Geçiş yaptığınız üniversiteyle görüşün onlar arayabiliyorsa arasın. Yoksa YÖK'ü arayın bilgi isteyin. Böyle bir durum var öğrenci belgemi vermiyorlar diye şikayet edin. İnsanları sömürmek için yer arıyorlar.
okulu dondurmaıgım için o gitmedigim sürelerde devamsızlıktn kalmışım by yüzden öğrenciliğim aktif degilmiş. aktif olmayan bi öğrencide öğrenci belgesı alamıyormuş.. telefonda dalga geçer gibi öğrencimisin ki öğrenci belgesi veriyim dio.para isterken neyim peki?
bambamm06
kullanıcısına yanıt
okulu dondurmaıgım için o gitmedigim sürelerde devamsızlıktn kalmışım by yüzden öğrenciliğim aktif degilmiş. aktif olmayan bi öğrencide öğrenci belgesı alamıyormuş.. telefonda dalga geçer gibi öğrencimisin ki öğrenci belgesi veriyim dio.para isterken neyim peki?