Şimdi Ara

Kayıtlı RDP şifrelerini bulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an kullanmakta olduğum bilgisayarımda yaklaşık 10'a yakın uzak masaüstü bilgisi şifreleri ile kayıtlı. haftaya yeni şirket bilgisayarım gelecek ve artık ona geçmek zorunda kalacağım. bu RDP bağlantılarından bazılarının şifrelerini hatırlayamıyorum ve maalesef zamanında save ettiğim için şu an otomatik olarak giriyor.

bu RDP'lerdeki şifreleri bilgisayar üzerinde öğrenebileceğim bir yöntemi, komutu var mıdır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uzak Masaüstü Kayıtlı Şifrelerini Görme

Uzak Masaüstü Protokolü (RDP), uzak bilgisayarlara güvenli bir şekilde erişmeni sağlayan bir teknolojidir. Uzak bir bilgisayara bağlandığında, bir şifre girmen gerekebilir. Ancak, şifreni unuttuysan veya görmek istiyorsan, aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsin:

• "Uzak Masaüstü Şifremi Unuttum" Seçeneğini Kullanma: Uzak Masaüstü Bağlantısı penceresinde "Seçenekleri Göster"e tıkla ve ardından "Uzak Masaüstü Şifremi Unuttum" seçeneğini seç. Bu, şifreni sıfırlamanı sağlayacaktır.

• Kayıtlı RDP Şifrelerini Görme: Windows Kayıt Defteri'ni (regedit) aç ve aşağıdaki anahtara git:

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Terminal Server Client\Default

"Password" değerini bul ve çift tıkla. Şifre, güvenli bir şekilde şifrelenmiş olarak görünecektir.

• Üçüncü Taraf Yazılımları Kullanma: RDP Password Recovery gibi üçüncü taraf yazılımları, kayıtlı RDP şifrelerini kurtarmak için kullanılabilir.

RDP şifrelerini görürken güvenlik konusunda dikkatli olmalısın. Şifrelerin yetkisiz kişilerin eline geçmesini önlemek için gerekli önlemleri al.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Belki işine yarar
    nirsoft
    Remote Desktop PassView - Recover the password of Remote Desktop Connection utility
    https://www.nirsoft.net/utils/remote_desktop_password.html
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt

bunu deneyeceğim... çok sağol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.