Şimdi Ara

kayle geri döner mi beyler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Populer olmasa oynamayi birakicak misin ?
    Ya da oynarim populer olur nerflenir diye mi korkuyorsun ?
    Oyunca hicbir hero nerflendikten sonra useless olmaz. Kaldi ki nerflenip 4-5 ay sonra bu hero cok op derler tekrar nerflenir ayni her 1 yil sonra tekrar op diye gezer tekrar nerflenir bkz irelia.
    o yuzden oyna gonul rahatligiyla kayle gayet iyi bir hero tum build lerle is yapan tek hero oyunda.
  • Bugun arkadas kayle icin yanlışlikla ad runle girmis. Ad kayle yapti ebedi runaan hayalet as bot kanasusamis def itemi cooook fazla vuruyor. E yi aciyor cat pat cat pat...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Bugun arkadas kayle icin yanlışlikla ad runle girmis. Ad kayle yapti ebedi runaan hayalet as bot kanasusamis def itemi cooook fazla vuruyor. E yi aciyor cat pat cat pat...

He tamam 1 kere iyi oynadıysa iyidir.

Edit: Bu iğrenç espiriyi yapamadan duramam.
    Dönerse senindir. Biz pide ısmarladık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 9 Ocak 2015; 7:00:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kayleyi çok oynadıktan sonra bu kayle hiç sarmıyor ve lanede çöp
  • Döner mi bilemem ama mide jayce, yasou, fizz falan çekildiğinde yapıştırırım aman aman zorlayan olmadı ama şuan jungleda daha etkili buluyorum. Birde mid yada top oynuyorsan nashordan sonra lich yada rabadon daha iyi bir tercih bence.
  • dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.

şaka bir yana, kayle o skill seti ile metadan çok fazla düşücek bir şampiyon değil.
  • Kayle mobil sayilmaz ben zorlaniyorum

• Kayle buildi verirseniz iyi olur deneyeyim bu gun

• Sup denedim karşıda vayne lulu vardı benim adc quinn di ama birkaç kez ölünce bana suç attı feedlemeyr basladi.Lane de q ve e ile durttum tf de araya atlayan yasuoya ulti verdim yetti.hasarida gerçekten iyi.birde rylai kastim yapistimi bırakmıyor valla.

• Kayle hiç gitmemişteki
  • Hala op. Özellikle as kasınca.
  • Ormanda oynuyorlar early'de biraz sıkıntı oluyor ama early iyi geçerse mahvediyor.
  • Kayle ile gümüşten altına çıkmıştım heyt be.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.