Şimdi Ara

KAYMAKAM OLMAK İÇİN NELER YAPILMALI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Ben Marmara Üniversitesi 2. sınıfta İşletme okuyorum.Tek isteğim kaymakam olmak öyle boş belef değil yani çok fedakarlık yaptım daha 2. sınıfta.Neyse şimdiden neler yapmalıyım ? İlerde rahatça kaymakam olmak için bilgi yönünden neler yapmalıyım nasıl çalışmalıyım ?

• Kimse yok muuuuuuuuu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kymkmfurkan34

Kimse yok muuuuuuuuu ?
    sen böyle bir sorunun cevabını böyle bir siteden bulabileceğini zannediyorsan işin zor biraz
  • Nerdenn bulabilirim peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nerdenn bulabilirim peki ?
    http://www.akcaabat.gov.tr/component/content/article/52-ilanlar/212-icisleri-bakanligi-kaymakamlik-adayligi-sinav-basvuru-ilani-hk.html

burada şartlar açıklanmış
  • Tarih cok iyi bilinmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Tarih cok iyi bilinmeli
    p35 ten 85 üzeri alacaksın
    sınav açıldığından başvuracaksın
    listeye girebilirsen sınavı kazanacaksın
    sonra çoook sağlam torpil bulup mülakatı geçeceksin
    kaymakam adayı oalrak 2 yıl çalışıp 2 yıl sonunda asaleten kaymakam oalrak atanacaksın
    bu kadro çok si,yasi olduğu için işin zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asker olmak mantıklı mı?
    2 yıl önce açıldı
    Mutlu olmak için ne yapıyorsunuz
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

p35 ten 85 üzeri alacaksın
    sınav açıldığından başvuracaksın
    listeye girebilirsen sınavı kazanacaksın
    sonra çoook sağlam torpil bulup mülakatı geçeceksin
    kaymakam adayı oalrak 2 yıl çalışıp 2 yıl sonunda asaleten kaymakam oalrak atanacaksın
    bu kadro çok si,yasi olduğu için işin zor

Alıntıları Göster
    ben tavsiye etmem sana bu mesleği , kpss a kadrosunda hem bu meslekten daha fazla maaş ve daha az stresli işler var .. Sayıştaş denetçiliği var mesela , banka müfettişliği düşün maaşları çook iyi , kaymakamlık amelelik ben sana tek bunu söyleyim , tek iyi yanı manevi olarak iyi hissedersin, ailen gurur duyar vs. ,Bide çok çalışsan bile senin hakkını yemek için sırada bekleyen bir sürü bakan yakını var ve senin hakkınıda yerler , sana arkadaş tavsiyesi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ffmmyy

ben tavsiye etmem sana bu mesleği , kpss a kadrosunda hem bu meslekten daha fazla maaş ve daha az stresli işler var .. Sayıştaş denetçiliği var mesela , banka müfettişliği düşün maaşları çook iyi , kaymakamlık amelelik ben sana tek bunu söyleyim , tek iyi yanı manevi olarak iyi hissedersin, ailen gurur duyar vs. ,Bide çok çalışsan bile senin hakkını yemek için sırada bekleyen bir sürü bakan yakını var ve senin hakkınıda yerler , sana arkadaş tavsiyesi ..

Alıntıları Göster
    Bugün incelediğim kadarıyla bir sitede valinin ve bulunduğun ildeki siyasi partinin baskısına maruz kaldığı söyleniyor. Etliye sütlüye karışmayayım diyemiyorsun. Bunların suyuna gidersen sorun yok. Fakat zıt görüşte kalırsan durumun pek iç açıcı olmaz. Yine de sen bilirsin. Sonuçta meslek senin seçimin.

• quote:

Kimse yok muuuuuuuuu ?

kesınlıkle ıyı bır referans lısten olmalı.cok kaymakamla calıstım.tecrube sabıt.dırek bakanı arayacak ınsanlar olmalı.gerisi hıkaye emın olsa onemlı olan mulakat.pm de atarım istersen hıkaylerımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanates

quote:

Kimse yok muuuuuuuuu ?

kesınlıkle ıyı bır referans lısten olmalı.cok kaymakamla calıstım.tecrube sabıt.dırek bakanı arayacak ınsanlar olmalı.gerisi hıkaye emın olsa onemlı olan mulakat.pm de atarım istersen hıkaylerımı

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 23 Aralık 2013; 21:17:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffmmyy

belki çok klişe olacak ama para 2. plan. Dediğin gibi amaç manevi olarak iyi hissetmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kental

Bugün incelediğim kadarıyla bir sitede valinin ve bulunduğun ildeki siyasi partinin baskısına maruz kaldığı söyleniyor. Etliye sütlüye karışmayayım diyemiyorsun. Bunların suyuna gidersen sorun yok. Fakat zıt görüşte kalırsan durumun pek iç açıcı olmaz. Yine de sen bilirsin. Sonuçta meslek senin seçimin.

evet suyuna gitmek lazım biraz haklısın. Politik davranmalısın :)
  • quote:

quote:

Kimse yok muuuuuuuuu ?

Referanslarımı hazırlamaya başladım ve iyide yol aldım. Tabiki tecrübelerinizi pm'le paylaşabilirsiniz. https://www.facebook.com/furkankorkmaz57 ekleyebilirsiniz. Burdanda paylaşabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Kimse yok muuuuuuuuu ?

Referanslarımı hazırlamaya başladım ve iyide yol aldım. Tabiki tecrübelerinizi pm'le paylaşabilirsiniz. https://www.facebook.com/furkankorkmaz57 ekleyebilirsiniz. Burdanda paylaşabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Kardeş kaymakamlık tamamen ''siyasi'' olduğu için, tamamen referanslara bakıyor, çok sağlam adamların olması gerekiyor.
    Sen şimdiden baya bir hazırla, ben küçükken isminden dolayı bir önyargım vardı bir baktım ne işler dönüyor kaymakamlıkta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ainur

Kardeş kaymakamlık tamamen ''siyasi'' olduğu için, tamamen referanslara bakıyor, çok sağlam adamların olması gerekiyor.
    Sen şimdiden baya bir hazırla, ben küçükken isminden dolayı bir önyargım vardı bir baktım ne işler dönüyor kaymakamlıkta.

Evet haklisin dostum basladim bende hazirlamaya zaten.

• Çok sağlam torpil gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman

Çok sağlam torpil gerekiyor

Evet bunu biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman

Çok sağlam torpil gerekiyor

Evet bunu biliyorum.

Alıntıları Göster
    ankarada dayım olması lazım.sınav falan hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

ankarada dayım olması lazım.sınav falan hikaye.

Alıntıları Göster
    sınav da önemli! kpss ve kurum sınavını aştıktan sonra mülakat aşamasında dayı devreye girer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.