Şimdi Ara

Kayseri - Denizli - Antalya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İktisat düşünüyorum, bu şehirler hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar var mı?
    Düşündüğüm üniversiteler;
    Erciyes Üniversitesi
    Pamukkale Üniversitesi
    Akdeniz Üniversitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maribo -- 14 Temmuz 2013; 16:16:32 >

• Yok mu bilgi verecek olan?
  • Memleketin, yaşayış tarzın, beklentilerin vs. konusunda biraz bilgi verirsen yardımcı olabilirim.
  • nemsiz topraklardan geliyosan kayseri ideal. iki yaz yaşadım düzenli bi şehir.
  • stormboy007 S kullanıcısına yanıt
    Osmaniyede yaşıyorum 7 yıldır.
    Almanyada büyüdüm.
    Sosyal hayatı her imkana sahip olabileceğim bir yer :) (İstanbul, İzmir, Ankara hariç)
  • Kardeşim yazdıkların görünmüyor [Onay Bekliyor] yazıyor ama ben kısaca bahsedeyim. Öncelikle belirteyim Kayseriliyim. Kayseri fix anadolu memleketidir. Çok büyük bir kesim muhafazakardır. Erciyes Üniversitesi şehrin biraz dışındadır "Talas'ta". Üniversiteye ulaşım yeni metro-tramvay karışımı birşey yaptılar (Eskişehir'deki gibi) onunla sağlanır. Çok fazla eğlence vs. mekanı birşeyler yoktur. İnsanıda biraz cahildir. Pamukkale üniversitesi konusunda çok bir bilgim yok. Duyumlarım genelde siyasi ülkücü yapılanma ve boğucu şehir üzerine :) Gene yaşanabilirlik açısından en güzeli Antalya görünüyor hiç yoktan güzel zaman geçirirsin.
  • Teşekkür ederim :)
    Peki Denizli ile Kayseri'yi karşılaştırırsak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa-Trabzon Ulaşım
    10 yıl önce açıldı
    izmir-denizli yolu
    9 yıl önce açıldı
    Erzurum-İstanbul
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok mu bilgi verebilecek olan :)

• denizlide yasiyorum ikide bir yollarin kapanmasina dayanabilirsen, buyur gel. pek sosyal degilsen size gore bi sehir olabilir :) kampus, cinar, camlik haricinde adam gibi yer yok.

• Owl City. kullanıcısına yanıt
    Bir kayseri kadar olabilir mi? :D Kafam karıştı iyicene iyicene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maribo

Bir kayseri kadar olabilir mi? :D Kafam karıştı iyicene iyicene.

antalyaya git 2sinden de iyi bence

• Owl City. kullanıcısına yanıt
    Antalya gelmeyebilir ama Denizli ve Kayseri kesin geliyor gibi :)
  • sıralaman kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: maribo

Teşekkür ederim :)
    Peki Denizli ile Kayseri'yi karşılaştırırsak?

hocam denizliyi yaz sahil kesme izmire antalyaya bodruma yakın çok sıkılırsan hafta sonu gidersin iklimde daha rahattır ama önfcea antalyayı yaz bence
  • denizli konumu itibariyle çok merkezi bi yerde 2 yıl içinde türkiyenin en iyi kampüslerinden birine sahip olacak, arkadaş yolların kapanması falan demiş ama bu şehrin geliştiğini gösterir, yaşamayı bilrseniz çok güzel bi yer , ben işletme okuyorum paü de, ayrıca izmire Antalya bodrum 2.5 Marmaris 2 Gökova 1.5 saat uzaklıkta merkeziden kastım buydu , şunlarıda belirteyim pamukkalenin iktisadi idari bilimler fakültesi gerçekten zorlayıcı üniversiteler arasındadır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.