Şimdi Ara

Kayseri nasil bir sehirdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Universite icin gidecegim bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kayserinin yerlisi uyanık olur.dikkat et paranı çarpmasınlar

• Güzel şehir hocam bir iki kes gitme fırsatım oldu.Talas civarına gittim ben gayet güzeldi.15-20 katlı binaları görünce şaşırmıştım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: RangerSkin

İnsani, sehri, yasami vs vs nasildir?

Benim arkadaş her gün çıplak kızların üzerinde pastırma yiyor vallahi.
  • Yaşamak için güzel bir yer ama üniversite hayatı nasıl olur bilmem.İstanbuldan falan gidiyorsan yollar,sokaklar,her şey sana daha geniş ve ferah gelecek ayrıca
  • Memleketim kayseri benim ankarada doğdum büyüdüm küçükken yazları gelirdim çok kötü gelirdi bana ama bir 4 5 sene önce temelli taşındık kayseriye çabuk uzun sağladım artık eskisi kadar kötü değil 4 tane üniversitesi var halkida değişiyor yavaş yavaş eskiden çok yobazdi ben melikşah üniversitesi'nin dibinde oturuyorum üniversiteler gerçekten çok etkiledi buraları hangi uni bölüm sizinki

• Ben erciyeste hazırlığı bitirdim 4-5 ay kaldım.Eylülde edevam etcem.Bence sahili olmayan şehir eksik, arkadaşlarla gezcek,dolaşcak yer sorunu yaşıyorsun.Tabi kayseriyi tercih etmeden önce hiç bunu düşünmemiştim,şimdi olsa izmir derdim ama neyse,onun dışında güzel sayılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

Yaşamak için güzel bir yer ama üniversite hayatı nasıl olur bilmem.İstanbuldan falan gidiyorsan yollar,sokaklar,her şey sana daha geniş ve ferah gelecek ayrıca

Aynen öyle rahat geniş bir şehir düzlügü bulmuşlar yayılmislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arddsc38 -- 27 Temmuz 2014; 0:56:57 >
  • Kampüsün içinde hastahane var bilmem haberin var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arddsc38

quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

Yaşamak için güzel bir yer ama üniversite hayatı nasıl olur bilmem.İstanbuldan falan gidiyorsan yollar,sokaklar,her şey sana daha geniş ve ferah gelecek ayrıca

Aynen öyle rahat geniş bir şehir düzlügü bulmuşlar yayılmislar

Tramvay yapıldıktan sonra trafik biraz aptallaştı gerçi

• quote:

Orijinalden alıntı: arddsc38

Memleketim kayseri benim ankarada doğdum büyüdüm küçükken yazları gelirdim çok kötü gelirdi bana ama bir 4 5 sene önce temelli taşındık kayseriye çabuk uzun sağladım artık eskisi kadar kötü değil 4 tane üniversitesi var halkida değişiyor yavaş yavaş eskiden çok yobazdi ben melikşah üniversitesi'nin dibinde oturuyorum üniversiteler gerçekten çok etkiledi buraları hangi uni bölüm sizinki

Meliksah universitesi Elektrik/Elektronik Muhendisligi.universite nasil peki?aydindan geliyorum uyum saglamam sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

Ben erciyeste hazırlığı bitirdim 4-5 ay kaldım.Eylülde edevam etcem.Bence sahili olmayan şehir eksik, arkadaşlarla gezcek,dolaşcak yer sorunu yaşıyorsun.Tabi kayseriyi tercih etmeden önce hiç bunu düşünmemiştim,şimdi olsa izmir derdim ama neyse,onun dışında güzel sayılır

Aynn bende erciyes ara donem geçtim muafiyeti bu sene

• Şöyle söyleyeyim; salam ekmek denen şeyin ne olduğunu hiç bilmeyen insanların şehri. "O nasıl bir şey hem salam hem ekmek mi istiyorsun?" Diye gülerek karşılık vermeleri yok mu hele. Güya salam ekmek diye bir yemek şekli yokmuş, ben kafamdan uyduruyormuşum, akıllarınca benle alay ediyorlar. Asıl alay edilmesi gereken kendileri. Bir değil birden fazla bakkala sordum hiçbiri ekmek arası salamın nasıl yapıldığını bilmiyordu. Vay anasını dedim kendi kendime acaba sadece İst.a mı mahsus bir yiyecek.

Bir keresinde de yanlışlıkla bir sokağa sapmışım. Sokakta köy gibi bir şey yani ne bileyim yol dar ve her yer yeşillik, çimen ya da inek minekle dolu.

anasını satayım öyle bir bakıyorlar ki tip tip! Bir de bana ve yürüme tarzıma bakarak hakkımda konuşmaları, yürümemi eleştirmenleri yok mu! Acaba hasta mı diyor kocakarının biri, ötekine benim hakkımda! 3 arkadaş zar zor çıktık ordan. Bir an resmen adamı özürlü yerine koydular. Öyle beter ve cahil insanları var.

Velhasılkelam denizi olmaması ve karasal iklim olması dışında doğasal olarak fena yer değil.

Ancak insanlarının çoğu Allah'a yakın bana uzak olsun dedirtecek cinsten. Bazı gelişmeye çalışan kesimler yok değil. Her insanı cahil , lanet demiyorum çok iyi ve bilgili insanlar da var.

Ama çoğunluk kocakarı kitlesi. Ve kocakarılarda lanet ve cahil; her yaşlı insan değil sadece kocakarı diye nitelendirilen yaşlı ve huysuz kimseler topluluğu.

Zira çok yardımsever yaşlıları da var.

Anne tarafı Kayserili yani ben de Kayserili sayılırım ama benim asıl memleketim İstanbul'dur, ailemin kökeninin İstanbul ile alakası olmamasına rağmen.

Bu arada Kayseri Develi'ye selamlar. Zamanında Babayan çeşmesinden az içmemiştik su. Ama o da bozmuş eskisi gibi değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 27 Temmuz 2014; 9:12:42 >

• Bende üniversite için Kayseri'yi araştırmıştım.İnsanının çok cahil olduğuyla ilgili yorumlar aldım hep.Kız arkadaşla falan dolaşma olaylarında ayıplıyorlarmış falan.Sonradan vazgeçtim Antalya geldi şimdi :)
  • Bir kayserili olarak söylüyorum: isvereninin tamami işçi hakki yiyor. Hakkini vermiyor işçisine. Ayrıca cok fazla yobaz ak koyun var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meliksah uni. Bildigin apartman. Apartmandan uni. Yapmislar. Yoksa bana da geliyordu ama yazmadim

Istanbul fatih yazmadigima cok pismanim.

• Ben de kayseriliyim ama şehirden ben de nefret ediyorum. Mesela sosyal hayat çok sınırlı yer olarak. Saat 9-10 da hayat biter millet evlerine çekilir. Esnaf üç kağıtçıdır, dindar görünür dalaverenin en alasını yaparlar. Cahil insanlar çok. Daha çok eksi yönleri var. Eğer asosyal biriysen fazla etkilemez bunlar seni ama büyük bir şehirden geliyorsan epey bir zorlanacaksın. Bu arada Melikşah üni. köy gibi bir semtttedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: RangerSkin

İnsani, sehri, yasami vs vs nasildir?

kayseriliyim hatta kayserideyim şu an insanlar çok iyi

köyünde oldğm için şehirdeki insanları bilmiyorm
    sehri ayrı güzel gezecek çok yer var
    yaşamı kışları güzel kar yağar
    yazları sıcaktır ama fena eser :D yani hiç terlemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomysawyer -- 27 Temmuz 2014; 11:04:23 >
  • bende kayseriliyim ve memleketim çok güzel birsürü il gezdim ve ciddi ciddi kayseri gibisi yok.alışveriş merkezleri felan uygun .yerleşim çok güzel şekilde .evler çok katlı ve geniş .genelde kayseriyi medya çok çirkin köylülerin dolduğu biyer gibi gösterir mesela bi dizide oğlan pastırma parfümü sıkıyor başkası gadasını alırım diyor.ama böyle bişey yok .kayserililer aslında çok kibar nazik insanlardır fakat ordan burdan gelen köylüler mahvetti ve medya yüzündende öyle kişilerin sayısı artıyor

• Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.