Bildirim
Kayseride Yaşayanlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hiç mi yok arkadaşlar? -
Hayaımda gittiğim en berbat, en sevimsiz şehitlerden birisidir. İnsanları da aşırı cins, aksanları bozuk, esnafı kazıkçı. Orta anadolu çomarlığının tüm özellikleri mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sıradan anadolu insanı işte çoğunluk muhafazakar , gözü açık insanlar topluluğu.Nispeten düzenli bir şehir derli toplu ama trafik emareleri görmeye başlamıştım gittiğimde ,erciyese ulaşım nasıl bende bilmiyorum erciyes uzakta
-
meydana giderken kayseri lisesi yolu üstünde polis beklese bile ezecekler diye korkuyorum. yahu ne bu sabırsızlık 2 dk bekle öyle geç ama yok viyuvvcular çok sinir bozuyolar. :/
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kayseri sakin bir yer gece hayatı yok erciyese gitmek de öyle zor değil altınızda araba varsa yollar temiz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ilkokul arkadaşlarımı nasıl bulabilirim
- uzun süredir küs olduğun biriyle nasıl barışılır
- ruhsatsız eczane devri ne demek
- direksiyon sınavında dideral ilaç kullanan kullananlar yorumları
- amway hakkında gerçekler
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X