Şimdi Ara

Mersinde Oturan Arkadaşar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mersin Erdemli Tömükten Yazlık Ev almaya karar verdik bu tömük beldesinin denizi nasıldır nasıl bi yerdir biraz anlatırmısınız mersinli bir çok arkadaş var yada burda yazlığı oan arkadaşlar varsa biraz bilgi verebilirlermş sitede bu bir sürü 20 katlı evler var denizi nasıl ortamı nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathCore. -- 8 Ağustos 2007; 17:44:21 >

• up!
  • Tömük'ün sahili güzeldir ama aldığınız yer de önemli deniz bu hiç belli olmuyor ama kötü değil...Yine de erdemliden daha ilerisi Silifke'ye doğru daha da iyi olur...
  • erdemlinin ilerisi silifke tarafı daha sıcak oluyor Arpacbahşişde bizim yazlık var tavsiye ederim süper ötesi bi yer olduğu için şuan Adanadaım...

Tömük güzeldir çok güzel yazlıklar var Gondol Flamingo Doğan adı aklıma gelmeyen daha çok yer...
  • biz site şeklinde alıyoruz aqua lı felan bakmaya gidicez yakında sitenin resmini koyiyim ama belki kendimize ait müstakilde alabiliriz malüm mersinde ewler ucuz sitenin fotolarını koycam bi dk belki bilirsiniz
  • Siteyi bilmiyorum ortamı hakkında bişey diyemem ama yer olarak güzel biyere benziyor...Bide böyle yazlık sitelerde ortam sorunu çekmezsin bence genelde herkes birbirine sıcak davranır bikaç gün dışarı çıkarsan birsürü arkadaş edinebilirsin
    Müstakil de böyle bi şansın olmaz bide şehir dışından geleceksin bence siteyi tercih edin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

erdemlinin ilerisi silifke tarafı daha sıcak oluyor Arpacbahşişde bizim yazlık var tavsiye ederim süper ötesi bi yer olduğu için şuan Adanadaım...

Tömük güzeldir çok güzel yazlıklar var Gondol Flamingo Doğan adı aklıma gelmeyen daha çok yer...

flamingo 3 müş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzce de oturan varmı ?
    11 yıl önce açıldı
    KUŞADASINDA OTURAN VAR MI?
    8 yıl önce açıldı
    Son katta oturanlar?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: +BuRN+

quote:

erdemlinin ilerisi silifke tarafı daha sıcak oluyor Arpacbahşişde bizim yazlık var tavsiye ederim süper ötesi bi yer olduğu için şuan Adanadaım...

flamingo 3 müş

güzel sitedir kızları, ortamı, eğlencesi filan iidir
  • bizim flamingo 7 de var. susanoğlunda. ama gitmesi zor oluyor bizim için. 1,5 saat yol ve arabada olmayınca... bide bizim sitenin çoğu almancı yani ortamda pek ii sayılmaz. merkeze yakın olması sizn için avantaj olur
    resimlerden görüldüğü üzere sitede güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leonidasss

bizim flamingo 7 de var. susanoğlunda. ama gitmesi zor oluyor bizim için. 1,5 saat yol ve arabada olmayınca... bide bizim sitenin çoğu almancı yani ortamda pek ii sayılmaz. merkeze yakın olması sizn için avantaj olur
    resimlerden görüldüğü üzere sitede güzelmiş

biz bide egede oturuoz 11 saatlik yol ama 1 kere gidicez 1 kere gelicez nası olsa 3 ay orda kaldığımızıdüşünsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathCore. -- 8 Ağustos 2007; 19:24:03 >

• tömük çok gelişti her türlü ihtiyacını karşılayabileceğin mağazalar mevcut.. bizdede var ama ben yazı evde geçriyorum yazlığa bile gitmiyorum... milletin içi gidiyor ama nedense bende böyle bir cinslik var :D

tömüğün sahili tüm sitelerle ortak.. kızlar şahane :) almancı dediğiniz adamların tatili en fazla 3 hafta..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: +BuRN+

quote:

flamingo 3 müş

güzel sitedir kızları, ortamı, eğlencesi filan iidir

3te tanıdğımız var, güzeldir kalmışlığım var Ayrıca Erdemlideki gibi deniz görmedim. Daha bugün gittik harika. Gerek denizi, gerek kumsalı

• Yazlık dediğin müstail olur arkadaş Vala ben Mersin'de çok tatil yaptım ama Flamingoyu oldum olası sevmem.Müstakil mekan bakın hacım..Ben Ayaş-Kızkalesi-Silifke tarafına çok gittim,denizi çok temiz ve güzel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

Yazlık dediğin müstail olur arkadaş Vala ben Mersin'de çok tatil yaptım ama Flamingoyu oldum olası sevmem.Müstakil mekan bakın hacım..Ben Ayaş-Kızkalesi-Silifke tarafına çok gittim,denizi çok temiz ve güzel...

Çok tuzlu oralar
  • Bende bu yaz susanoğlu flamingo 7 deydim arkadaşın yazlığında. Fena değil yazlık olarak ama sıkıcı bir yer, gezilecek yeri yok. Denizi çok güzel gerçekten ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaintEagle

Bende bu yaz susanoğlu flamingo 7 deydim arkadaşın yazlığında. Fena değil yazlık olarak ama sıkıcı bir yer, gezilecek yeri yok. Denizi çok güzel gerçekten ama.

hangi apartman dı? ben dilara i deydim. dediğin gibi site güzel denebilir ama ortam ve gezme işi 0
  • bu söylediğiniz yerlerin şehir merkezine uzaklığı kaç km
  • quote:

Orjinalden alıntı: BajaxIZ

bu söylediğiniz yerlerin şehir merkezine uzaklığı kaç km

1.5 saat otobüsle
  • yarın gidicez bi 2 3 hafta kalıcaz flamingo 3 de kiralıcaz ortamına frlan bakıcaz beyenirsek alıcaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.