Bildirim
KAYSERISPORA UEFA DA BASARILAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kayseri maçı alacak iddaa da bile maçı kayseriye verdim
KAYSERİ KAYSERİ KAYSERİ -
Gökhan Ünal Türkiye'nin en iyi yerli forveti Ümit Karan'la.Fenerbahçe dışardan adam arayacagına Gökhan'ı alsa çok iyi olacak. -
GOOOOOOOOOOOOL!!!!!! gökhan attıı 1-0.. -
2-0 oldu. Helal olsun Kayseri ye -
çok güzel gol attı gökhan helal kayresiiii.... -
SARI -
KAYSERİ UEFA'da hayırlı olsun...
Kayserispor'a uefa kupasında başarılar... -
helal kayseriye 4 büyüklerin yükseltemediği ülke puanını yükseltti. -
helal olsun Kayseri
UEFA'da başarılar...Buna gerçekten ihtiyacımız var zira ülke puanımız sürekli düşüs içinde Gençlerin Denizlinin Antepin kalitesinin düştüğü bir dönemde Kayseriyi görmek sevindirici -
quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb
helal kayseriye 4 büyüklerin yükseltemediği ülke puanını yükseltti.
bizim yükselttiğimiz sizin düşürdüğünüz puanları demek istedin heralde...
cevap olarak saçma sapan bişeylers söyleme....
-
quote:
Orjinalden alıntı: blade77
quote:
yok o değil de geçen seneki tromsö maçından bahsettim
umarım cevabı beğenmişsindir
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: blade77
quote:
yok o değil de geçen seneki tromsö maçından bahsettim
umarım cevabı beğenmişsindir
-
tromsö ulan su takım umarım karsımıza bırdaha cıkar
o zaman ıcım rahat eder walla sampıyonlar lıgı kupası alsak bıle
bu tromsö facıhasını unutamam -
arkadaşlar İNTERTOTO kupasında oynanan maçlarda alınan galibiyetlerde ülke puanına bir katkı olmuyor zira puan verimiyor
hatta ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME UEFA KUPASI 1.TUR maçlarındada yarı yarıya puan veriliyor
mesela şampiyonlar liginde galibiyete 2 puan verilirken ön elemede alınan gaibiyete 1 puan verilir.Ekstra olarak çeyrek final, yarı final ve final oynayan her takım +1 Bonus elde eder -
quote:
Orjinalden alıntı: mobility-radeon
arkadaşlar İNTERTOTO kupasında oynanan maçlarda alınan galibiyetlerde ülke puanına bir katkı olmuyor zira puan verimiyor
hatta ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME UEFA KUPASI 1.TUR maçlarındada yarı yarıya puan veriliyor
mesela şampiyonlar liginde galibiyete 2 puan verilirken ön elemede alınan gaibiyete 1 puan verilir.Ekstra olarak çeyrek final, yarı final ve final oynayan her takım +1 Bonus elde eder
ben de böyle biliyodum ama internet sitelerinin hepsinde kayserispor puan kazandırdı yazıyo.zaten maçtada spiker söyledi ülke puanına katkı sağladı diye.bu kadar kişi yanlış yapmaz diye düşünüyorum
-
uefa'da puan alabilir düşüncesiyle belki öyle demiş olabilirler çünkü puan kazandırmıyodu bugüne kadar neyse ben şunu söylemek için yazıyorum
dünkü maçlarda emre, nihat ve yıldıray gol atmış, ne güzel -
bir kayserili olarak çok mutluyum kayserispora başarılarının devamını diliyorum ve uefa dada başarı gösterecegine inanıyorum -
-
helal olsun kayseriye işallah başarı elde ederler..! en azından çeyrek final falan bea
Benzer içerikler
- türkiye"nin en tehlikeli taraftar grubu
- cam hangi mevki
- lig maçları nereden izlenir
- football manager 2024 ücretsiz
- trt 1 frekans şifresiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X