Şimdi Ara

Kaza değerlendirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • A aracını kullanana geçmiş olsun. Tüm kusur A aracına yazılacak. Kontrolsüz kavşaklarda sağdan gelene yol vereceksiniz.

• BerkaySir B kullanıcısına yanıt

Bu tarz kazalarda kimin kime çarptığı önemli değil. Önemli olan sağdan gelene yol verilmemesidir.

Araçların hız farkından dolayı ikisi de birbirine çarpabilir.

Sağdan gelen araç size sağ arka tekerden çarpıp sizi ters dönmüş kaplumbağa gibi çevirse de siz haksız çıkarsınız.

Geçmiş olsun.

Konuda ahkam kesen bende bir bloklu var ilim milim diye zırvalamış bir de. Boşuna bloklamamışım.

• z_orgun Z kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın çok geç oldu ama evet bana verdiler %100 yani A arabısına verildi suç kontrolsüz kavşak olduğu için...

• Normalde diğer arabaya da 52/1-a dan tali kusur verilmesi gerekiyordu. Dilerseniz tahkimde Değer kaybı dosyası açıp karşı tarafa %25 kusur verdirebiliriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BerkaySir B kullanıcısına yanıt

Aynı bu tipte kazayı kardeşim yaptı. Onun kazasında karşı taraf sol ön kapı sol arka kapı arasından vurdu kusur karşı tarafa verilmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sonuç çıktı mı benim de kullandığım bir semtte böyle bir yer var ama daha uzunu ve cadde diyebiliriz her sefernide hızımı 20'ye 30a düşürür sağıma bakar öyle geçerim önümdeki herif 50ye 60la gitse bile bu sırf başımı ağrıtmaması için yaptığım bir şey acil işiniz olsa da sağınıza solunuza bakmadan kafayı bir yere sokmayın

• Benzer bir kazayı 2016'da yaptım. Üstelik karşı taraf o kadar hızlı vurdu ki sağ arka tekerin oraya takla attım. Ama geçiş üstünlüğü sağdan gelenin olduğu için bütün kusur bana verildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.