Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda aracımla kaza yaptım. Olay Bursa şehir hastanesi açık otoparkında gerçekleşti. Bir kadın sürücü kavşak ortasında bana sağ ön kapı sağ çamurluk ve biraz da sağ arka kapı olmak üzere süratli bir şekilde vurdu. Hastane polisi eşliğinde hastane polisinin getirdiği tutanak ile tutanak tutuldu. Ben beyanımda hanımefendinin hızlı bir şekilde geldiğini ve kavşak ortasında bana vurduğunu söyledim. Hanımefendi de eşi geldikten sonra beyanında kendi aralarında konuşup asılsız bir şekilde benim hızlı gittiğimi o yüzden vurduğunu yazmış. Kimseyi suçlu çıkartma gibi bir derdim yok ama benim tarafımda aksların dahi dağıldığı bir kaza oluştu. Görselleri de aşağıya ekleyeceğim. Kaportacım suçlu sen çıkarsın kesin diyerek içime kurt düşürdü. Babam da sağolsun tutanakta suçlu olduğunu yazacaktı öyle imzalayacaktın tarzı bir şeyler konuştu iyice moralimi bozdu. Öncelikle olayın otopark içinde olduğunu tekrardan söyleyerek yorumu sizlere bırakıyorum. Sizce suçluluk payım kaçtır ve bu anlaşmalı tutanak oluyormuş sanırım polis eşliğinde oldu ama polis tutanağı değilmiş ben de 3 senelik sürücüyüm ilk defa kazaya karışmış oldum o yüzden prosedürden anladığım yok. Ve diğer araç sürücüsü benim sağımdan geliyordu bunu da göz önünde bulundurursunuz. İyi forumlar şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperuymur -- 31 Ekim 2024; 6:1:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaza kusur sorgusu
-
-
Öncelikle geçmiş olsun, kavşaklarda genel kural iki yolda birbirine karşı üstünlüğü yoksa sağda gelenin geçiş üstünlüğü vardır, karşı aracın yolu devam ediyorsa şayet kusurlu sizsiniz, eger mecburi dönmek zornda ise kusurlu karşı araç.
-
Teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi oldu %100 suçlu çıktım. Ama benim anlamadığım yolun ortasına kadar çıkmışken kadın sürücünün fren yerine gaza basması ve otopark içinde bu kadar hasarlı bir kazaya sebebiyet vermesine rağmen nasıl suçlu tamamen ben olabiliyorum. Şimdi kamera kayıtları için uğraşıyorum. Eğer bir şekilde en kötü emniyetin eline geçerse haklı olduğumu ispatlama şansım var. Çünkü ben yoluma çıkarken sağımdaki araç uzaktaydı ben zaten çıkmıştım yola. O sonradan gaza basıp biçti beni. Umarım bir şekilde çözebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten kazalar bu şekilde oluyor bir araç ötekini göremiyor, farketmiyor bunun bir bilimsel açıklaması vardı, yolda araç var ama beyin bunu boş olarak görüyor, bende böyle bir kaza yapmıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X