Merhabalar, birkaç hafta önce ailecek Alanya'ya giderken kaza yaptık arabamıza arkadan çarptılar. Araç 2009 corsa idi ve tamir masrafı fazla olunca sigorta şirketi yaptırmak yerine bize aracın ikinci el değeri olarak 41.000 lira vereceklerini söylediler. Biz de en fazla 70.000 civarında ikinci el bir araç almayı düşünüyoruz. Tercihen hatchback modeller önceliğimiz. Hangi marka ve modelleri önerirsiniz ? Teşekkürler.
Aracınız perte ayrılmış sanırım 41 lira az okabilir bi bakun muadil piyaaasına .2.olarak 41 liraya ben accent era öneririm
aracınızın piyasa değerimi 41bin tl yoksa kasko poliçenizdeki geçen sene üzerinden belirlenen tutar olarakmı 41bin tl?
defiant82
kullanıcısına yanıt
Evet ama hava yastığı açılmamıştı ve araba çalışır durumdaydı. Parça masrafı çok çıkmış. Araç 2009 1.2 twinport enjoy modeliydi sahibindende sadece 1 araba bulabildim aynı modelden o da 41 bin lira . Öneri için teşekkürler.
WarSaw
kullanıcısına yanıt
Piyasa değeri olarak 41 bin demiş sigorta şirketi. İnternetten baktığımda da 41 bin bana makul geldi. Üstüne para koyabiliriz model öneriniz var mı ?
41 bin 1.2 corsa için 2009 model için bence güzel fiyat.
ama piyasa da çok abuk sabuk oldu açıkçası. 41'e honda civic hb, corolla hb filan düşünülebilir. japon makinesi öneririm hem de uzun ömürlü olur baş ağrıtmaz...
Teşekkürler. Biz de toyota almaktan yanayız aslında. En üst fiyat/model olarak auris düşünüyoruz ama tabi üstüne para koyup koymama konusunda kesin bir karar vermiş değiliz.
Tekrar corsa almayın da ne alırsanız alın.
Aynı araçla sürekli kaza olacak psikolojisi içine giriyor bazı insanlar. size de aynısı olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme