Şimdi Ara

Kaza sonrası süreç hakkında!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün kaza yaptım, detaylara girmiyorum ama karşı taraf suçlu ve tutanakta açıkça suçluyum yazmasada ifadesinde ve çizimde onu belli etmeye çalıştık. Yarın aracı tutanakla birlikte servise götürücem (servisin masraf şişirmesi önemli değil) ama ya tutanak sonucu ben haksız çıkarsam ödeme işi nasıl olacak aracımda kaskoda var. Ben tüm planımı karşı taraf suçlu diye yaptım. Sizce biraz beklemeli miyim ne yapmam gerekir?

• Kasko senin gerekli ödemeni yapar. Cebinden ödeme çıkmaz, karşı taraf kusurlu ise hasarsızlık indirimin bozulmaz. Haklarına halef olarak gerekli ücreti karşıdan alır.

Karşılıklı kusur olursa kasko şirketi tüm ücreti karşıdan tahsil edemediği için hasarsızlık indirimini bozar. Tamir için ücret ödemezsin ama hasarsızlık indirimi bozulduğu için gelecek kaskolarda ücretin artar.

Çizim düzgün (sokaklar şerit ve çarpma noktası) , yazımınız açıklayıcı ise kusur tespitinde sorun olmaz. Düşündüğünüz gibi bir sonuç alamazsanız sigorta acentesi ile konuşup itiraz etmek istediğinizi söylersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler dediğiniz gibi yaparım.
  • ifadelerde karşı tarafın suçlu olduğunu belli etmeye çalıştınız fakat neden açıkça yazmadı suçluyum şeklinde ?

her iki türlü de sizin cebinizden bir şey çıkmayacak, fotoğrafları yollamanızı isterler onu da yollarsınız.
  • 0 fotoğraf ve çizim olmadan bile kusur oranları belirleniyor merak etmeyin. Sigorta şirketleri gerekli gördüğü halde kendi sürücüsünü çağırtıp eksper ile birlikte olay yerine gidip nasıl oldu anlat tarif et diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.