Şimdi Ara

Kaza Tutanağı Değerlendirmesi Hala Sonuçlanmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

25.09.2024 akşamı yaşamış olduğum maddi hasarlı trafik kazasına istinaden olay yerinde Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'ne ait mobil uygulama ile elektronik ortamda kaza tutanağı oluşturuldu.

Kaza tutanağına ait ilgili kayıtta ertesi gün (26.09.2024) iki tarafın sigorta şirketinin farklı kusur oranı girmesinden dolayı "Mutabakatsızlık" olarak güncellendi. 3 iş günü boyunca bu şekilde kaldıktan sonra ilgili dosya süreç gereği komisyona sevk edildi. Prosedür gereği komisyonda da en geç 3 iş günü içinde karara bağlanması gerekirken bugün Ekim ayının 11'i olmasına rağmen hem hala karara bağlanmamış durumda, hem de sistemde ilgili dosyanın kaydı bulunamıyor (dosya komisyondayken kaydı geçici olarak sistemden kaldırıyorlarmış).

Kazada aracı hasar alan taraf olarak aracımın onarımını yaptırmak için hangi yolu tercih edeceğimi belirlemekle alakalı hala komisyon kararının çıkmasını bekliyorum. Sigorta şirketim (Anadolu Sigorta) konuya bu aşamada müdahil olamıyor. Yine bu süreçte Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'ni aradığım zaman da bilgi alamıyorum.

Bu süre zarfında hem Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'ne direkt olarak, hem de Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu üzerinden şikayetimi ilettim ama bu kanallar üzerinden de hala dönüş alabilmiş değilim.

Hala sonuçlanmayan tutanak değerlendirme sürecimle alakalı ne yapabileceğime dair bilgi ya da fikir verebilecek olan var mı?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arutharen -- 11 Ekim 2024; 11:53:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.