Bildirim
Kaza tutanağında yalan
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba
Tutanakta siz kendi tarafınıza ne yazdınız?
-
aracıma geri geri gelirken vurduğunu beyan ettim ancak karşı tarafın benim gidip onun aracına çarptığıma dair beyan yazmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes kendine göre ifade ediyor hocam zaten tutanakta. Son karar çıkacak kusur oranları ile ile ilgili. Tutanakları teslim ettiniz mi sigorta şirketlerine?
-
henüz vermedim yarın sabah vereceğim. sigorta şirketleri gidip kamera kayıtlarına bakma hakkına sahiplermidir kusur olup olmadıgını anlamak için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sormuş olduğunuz sorunun cevabı şurada mevcut.
Not: Kamera konusunu bilmiyorum bilenler cevaplayacaklardır hocam
https://www.sigortam.net/kazalarda-kusur-orani
Alıntı
metni:3. Adım: Tutanakların Trafik Sigortaları Bilgi Merkezi’ne Yollanması Tarafların trafik sigortası poliçelerini yaptırdıkları sigorta şirketleri, onlara gönderilen dosyayı bir gün içinde açıp TRAMER yani Trafik Sigortaları Bilgi Merkezi’ne yollamalıdır. Araçlar için sağlıklı sigorta fiyatlarının sunulmasına destek olan ve sigortacılık faaliyetlerinin etkin bir şekilde gerçekleştiren TRAMER, gönderilen evrakları 3 iş günü içerisinde inceler, sonuçlandırır ve sigorta şirketine kusur oranını bildirir. Eğer tüm şirketler (tarafların poliçe imzaladıkları sigorta şirketleri dahil) tarafından aynı kusur oranları verilirse dosya sonuçlanır. Sigorta şirketinden veya taraflardan 5 gün içinde karara itiraz gelmezse oranlar doğru kabul edilir ve hasar (maddi tazminat) ödemeleri gerçekleşir. Tazminat ödemelerinin yasal süresi ise 8 iş günüdür ve bu süre içerisinde ödenmesi beklenir. Eğer farklı kusur oranı veren bir sigorta şirketi olursa dosya, Kaza Kusur Değerlendirme Komisyonu'na veya bir diğer adıyla Tutanak Değerlendirme Komisyonu’na iletilir. Komisyon, 3 iş günü içerisinde ilgili dosyayı sonuçlandırır. Çıkan karar kesin kabul edilir ve hasar ödemeleri gerçekleşir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Kasım 2024; 22:9:33 >
-
ne oldu son durum nedir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X