Şimdi Ara

KAZA YAPMIŞ 3.20 D 2011-2013 MODEL ARASI ARAÇLAR ALINIR MI? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drselcuk

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Sadece sürtme var yok sadece tampon çatlak gibi ufak hasarları varmış gibi görünen tahminimce büyük hasarları onarılmış , göz boyama amaçlı ufak hasarı bırakılmış arabalar var piyasada

Şahsi fikrim fiyat çok uygunsa eğer sadece bel altı maks 3 parça boyalı olacak şekilde ve değişensiz ufak hasarlı arabalar alınabilir , gerisi sizin bielceğiniz iş

Ama son üretim e90 kasalara pek bulaşma derim , piyasası çok değişken ve pahalı bence

SON KASALAR F30 KASA DEGILMI?

Son kasa e90 demedim , son üretim e90 kasa diyorum
  • quote:

quote:

quote:

Sadece sürtme var yok sadece tampon çatlak gibi ufak hasarları varmış gibi görünen tahminimce büyük hasarları onarılmış , göz boyama amaçlı ufak hasarı bırakılmış arabalar var piyasada

Şahsi fikrim fiyat çok uygunsa eğer sadece bel altı maks 3 parça boyalı olacak şekilde ve değişensiz ufak hasarlı arabalar alınabilir , gerisi sizin bielceğiniz iş

Ama son üretim e90 kasalara pek bulaşma derim , piyasası çok değişken ve pahalı bence

tamam teşekkur ederım..özür ayrıca..

• e46 dizel motor seçeneğinden uzak durmanızı tavsiye ederim çevrem de kullananların hepsi kronik sorun olduğunu servisten çıkamadıklarını söylüyorlar. Bmw alacaksanız bence hasar görmüş boya görmüş araçlardan uzak durun siz zaten uzun süre binicem diyorsunuz al sat yapmayacaksınız arkadaşın dediğini gibi borusana gidip orada ikinci ellere bakabilirsiniz hem sorun çıkardığında muhattabınız olur. Elden alacaksanız da ufak tefek lokal boyalar önemli değil de ben parça boyalara da güvenmiyorum artık herşey mümkün çamurluğu kesip biçip kaynak yapanı gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockustadt

e46 dizel motor seçeneğinden uzak durmanızı tavsiye ederim çevrem de kullananların hepsi kronik sorun olduğunu servisten çıkamadıklarını söylüyorlar. Bmw alacaksanız bence hasar görmüş boya görmüş araçlardan uzak durun siz zaten uzun süre binicem diyorsunuz al sat yapmayacaksınız arkadaşın dediğini gibi borusana gidip orada ikinci ellere bakabilirsiniz hem sorun çıkardığında muhattabınız olur. Elden alacaksanız da ufak tefek lokal boyalar önemli değil de ben parça boyalara da güvenmiyorum artık herşey mümkün çamurluğu kesip biçip kaynak yapanı gördüm.

aklımda e90 var zaten..f30 a gucum yetmez.benım anlamadıgım nokta su..neden bu bmw ye bınenler az km yapmıyor en az 60 70 bın devamlı dıreksıyon basındalar.memur bu kadar bınemez mesela ben yılda 15 bın..sabıttır bu ne ıner ne cıkar.2011 model 35 bınde bmw bulamadım..genelı 70 bınden baslıyor ve de lokal boya 2 -3 parca boya ama hasara mesaj yolladıgın zaman agır hasar karsına cıkıyo canın sıkılıyor ..borusana bakacam ama takasa gırmezler gırsele öldum fıyata alırlar..para kolay kazanılmıyor malesef..tesekkur ederım ılgın ıcın..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rockustadt

e46 dizel motor seçeneğinden uzak durmanızı tavsiye ederim çevrem de kullananların hepsi kronik sorun olduğunu servisten çıkamadıklarını söylüyorlar. Bmw alacaksanız bence hasar görmüş boya görmüş araçlardan uzak durun siz zaten uzun süre binicem diyorsunuz al sat yapmayacaksınız arkadaşın dediğini gibi borusana gidip orada ikinci ellere bakabilirsiniz hem sorun çıkardığında muhattabınız olur. Elden alacaksanız da ufak tefek lokal boyalar önemli değil de ben parça boyalara da güvenmiyorum artık herşey mümkün çamurluğu kesip biçip kaynak yapanı gördüm.

aklımda e90 var zaten..f30 a gucum yetmez.benım anlamadıgım nokta su..neden bu bmw ye bınenler az km yapmıyor en az 60 70 bın devamlı dıreksıyon basındalar.memur bu kadar bınemez mesela ben yılda 15 bın..sabıttır bu ne ıner ne cıkar.2011 model 35 bınde bmw bulamadım..genelı 70 bınden baslıyor ve de lokal boya 2 -3 parca boya ama hasara mesaj yolladıgın zaman agır hasar karsına cıkıyo canın sıkılıyor ..borusana bakacam ama takasa gırmezler gırsele öldum fıyata alırlar..para kolay kazanılmıyor malesef..tesekkur ederım ılgın ıcın..

hocam borusanda takası hiç düşünme. çok çok zarar edersin kendileri diyor zaten.
    bence takas yerine ayrı ayrı sat böylece hem az zarar edersin hem galerilerle muhatap olmazsın. inan senin aradığın tipte araba var ama galerilerde yok.
    ben de çok aradım hatta antalya balıkesir e bile gidecektim aynı dediğin gibi istanbulda mesela temiz bulmakta zorlandım veya bulsamda 1-2 günde satıldı hemen
    bu aracın bir derdi de piyasası çok iyi leblebi çekirdek gibi. kaç tane aracı beğendim tam para işlemine geçeceğim satılmış hemen. yani takas o konuda da dert olur.
    temiz araba oldu mu galeriler atlıyor hemen.

• bütün bmw ler kaza yapmak zorundamı :) yuzde 80 i hasarlı??
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tamam teşekkur ederım..özür ayrıca..

estağfurullah

• quote:

http://www.a..............

Kapak jant ve navigasyon mu, yoksa alaşım jant ama navisiz mi. Tercih sizin.

Ben gri olanı düşünürdüm, navi o kadar problem değil, rengi de güzel.
  • drselcuk D kullanıcısına yanıt
    yukarıda yılda 15 000 km ortalamadan bahsetmişsiniz.
    dizel yerine benzinli düşünmediniz mi hiç?
    yeni 3.20i 1.6 motor 170 hp gerçekten çok verimli. benzin ve dizel birbirine çok yaklaştı.
    3.20d e90 kasa kendini kanıtlamış harika bir araç buna sözümüz yok ama. yılda 15 000 için bir daha düşünün derim
    dizel aracı tercih edenler yılda en az 25 30 bin yapıyor o yüzden 2011 model düşük km araç bulamıyorsunuz.

ben de dizelde kararlıydım. ama forumda çok vakit geçirince 3.16i de karar kıldım. o zaman 3.20i yoktu.
    şimdiye kadar hiç pişman olmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukprens54 -- 14 Şubat 2014; 12:56:21 >
  • SAYIN KUCUKPRENS UFKUMU ACTINIZ TESEKKUR ONUDA ARASTIRAYIM..PEKI KM DE NE YAKIYOR SİZ ALDINIZMI BU ARACTAN?KAC MODEL VE KAC TL?
  • quote:

SAYIN KUCUKPRENS UFKUMU ACTINIZ TESEKKUR ONUDA ARASTIRAYIM..PEKI KM DE NE YAKIYOR SİZ ALDINIZMI BU ARACTAN?KAC MODEL VE KAC TL?

bahsettiğim ve kullandığım araç 2012 f30 yani son kasa 3.16i 136 hp ben bütçe nedeniyle en boşunu alabildim. 6 ay önce 84 bine 2. el aldım.
    eski kasa 3.16i den çok farklı.
    turbo motorlu 8 ileri şanzımanlı. şehir içi 9 lt uzun yolda dikkatli kullanırsanız 6 litre yakıyor. (5e de düşürmek mümkün ama tat vermiyor :)

ama asıl tavsiyem 3.20i Efficient Dynamics üzerinde araştırma yapmanız
    şehir içi 1 ya da 2 litre daha az yakıyor ve performansı da daha iyi. 170 hp ve 1.6 motor düşük vergi diliminde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukprens54 -- 15 Şubat 2014; 8:44:30 >
  • @drselcuk

Siz bana ankara'da hangi guzergahi kullanacaginizi soyleyin, hangi aracin ne kadar yakacagini soyleyim ben size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coyoote

@drselcuk

Siz bana ankara'da hangi guzergahi kullanacaginizi soyleyin, hangi aracin ne kadar yakacagini soyleyim ben size.

beypazarı-çayırhan,beypazarı-sincan-keçiören ... ama araç bulamadım dogru düzgün malesef..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coyoote

@drselcuk

beypazarı-çayırhan,beypazarı-sincan-keçiören ... ama araç bulamadım dogru düzgün malesef..

Sakin kullanimla 320d ile 5-6 lt arasi yakar. F30 benzinli aracla 7-8 arasi yakar en fazla. Cok km yapmayacaksaniz benzinli dusunulebilir. Ama bu yollari hergun gececekseniz tabiki de dizel mantikli. Cunku mesafeler uzun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYPAZARINDA YASIYORUM CAYIRHANDA CALISYORUM HER GUN 50 KM..

• drselcuk D kullanıcısına yanıt
    Aslında az km li bmw bulmakta mümkün fakat onun da fiyatı normalinin üstüne 5 koyuyor ne yazık ki piyasa. Artık ağır kusurları bile hafif kusur olarak gösterebiliyorlar o yüzden alacağınız aracı dynomoss a sokmanız da fayda var 80 lira gibi bir ücret karşılığı aracın altına üstüne inciğine boncuğuna kadar boya kalınlığını da ölçüp elinize rapor olarak veriyorlar tanıdığınız bir de usta varsa yanınızda götürebileceğiniz korkmayın çok fazla. Takas seçeneği malesefki fiyatları her zaman öldürüyor. İsterseniz Pm den aradığınız aracı tam olarak yazarsanız bende araştırabilirim yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty0909

quote:

http://www.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-bmw-3-serisi-320d/2012-model-bmw-3-20-17000-kmde-otomatik-vites-navigasyo/4743211
    http://www.araba.com/276449864/BMW-320-DIZEL-BEYAZ-ICI-BEJ-57-BIN-KMDE-KAZASIZ-DARBESIZ-2011
    http://www.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-bmw-3-serisi-320d/tuzla-garage-dan-2011-3-20-d-isik-paket-55-000-km-de/4729730
    http://www.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-bmw-3-serisi-320d/2012-model-bmw-3-20-17000-kmde-otomatik-vites-navigasyo/4743211

ıncelermısınız arkadaslar?

90 lık olabilir kapak jant önemli değil 1.5-2 milyara orjinal çıkma jant lastik bulursunuz.
    77.000 olan hasarlıdır o fiyata olmaz. ikincisi soru işareti.

77 bın tl olanın hasarlı oldugunu nası anladın bısey yazmamıskı???

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qwerty0909

quote:

http://www.araba.com/276449864/BMW-320-DIZEL-BEYAZ-ICI-BEJ-57-BIN-KMDE-KAZASIZ-DARBESIZ-2011
    http://www.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-bmw-3-serisi-320d/tuzla-garage-dan-2011-3-20-d-isik-paket-55-000-km-de/4729730

ıncelermısınız arkadaslar?

90 lık olabilir kapak jant önemli değil 1.5-2 milyara orjinal çıkma jant lastik bulursunuz.
    77.000 olan hasarlıdır o fiyata olmaz. ikincisi soru işareti.

77 bın tl olanın hasarlı oldugunu nası anladın bısey yazmamıskı???

fiyat??

eğer o araç 1-2 güne satılmazsa ciddi hasarı vardır geçenlerde borusana düştü öyle düşük fiyatlı (o da 85 bin) temiz bir araç cuma akşamı düştü listeye ctesi sabah 12 de aradım satılmıştı

bu arada ilan tarihi de 14 ocak diyor 1 aydır listede

bir ihtimal araç 177 beygirliklerden ise 2010 modelin ilk yılları olur o da 2011 olmaz ama onun için bile düşük bence

bu arada koydukları resimlerin birinde göstergede ünlem işareti var yani bir sorun normalde hiç olmaması lazım
    hadi sorun var araçtan anlayan o resmi koymaz
    plakasını isteyin vermezse bulaşmayın
    tramere ve turkiye.gov.tr den sahiplik durumuna bakın en az 3-4 el değiştirmiş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty0909 -- 18 Şubat 2014; 13:38:30 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.