Şimdi Ara

KAZA YAPMIŞ 3.20 D 2011-2013 MODEL ARASI ARAÇLAR ALINIR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR KAZA YAPMIŞ BMW MARKA ÖZELLIKLE 3.20D SORUYORUM ALINIRMI?ALINIRSA HANGİ TÜR KAZALAR?VEYA HANGİ TÜR KAZA YAPAN ARAÇ ALINMAZ.ACİL CEVAP BU SEKILDE ARAC ALACAGIM SAYGILAR HERKESE.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-model-bmw-3.20-19500-kmde-otomatik-vites-navigasyonlu-153176498/detay/

• Sadece sürtme var yok sadece tampon çatlak gibi ufak hasarları varmış gibi görünen tahminimce büyük hasarları onarılmış , göz boyama amaçlı ufak hasarı bırakılmış arabalar var piyasada

Şahsi fikrim fiyat çok uygunsa eğer sadece bel altı maks 3 parça boyalı olacak şekilde ve değişensiz ufak hasarlı arabalar alınabilir , gerisi sizin bielceğiniz iş

Ama son üretim e90 kasalara pek bulaşma derim , piyasası çok değişken ve pahalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Sadece sürtme var yok sadece tampon çatlak gibi ufak hasarları varmış gibi görünen tahminimce büyük hasarları onarılmış , göz boyama amaçlı ufak hasarı bırakılmış arabalar var piyasada

Şahsi fikrim fiyat çok uygunsa eğer sadece bel altı maks 3 parça boyalı olacak şekilde ve değişensiz ufak hasarlı arabalar alınabilir , gerisi sizin bielceğiniz iş

Ama son üretim e90 kasalara pek bulaşma derim , piyasası çok değişken ve pahalı bence
    Linkteki araca hayatta o parayı vermem.Sobada yakarım daha iyidir.90 Bin TL'ye e90 alacağım ve plastik jant.

2-3 parça boya 1 parça değişen olabilir.Sürtmeden dolayı 1 parça değişmiş ve 1 parça ek olarak boya olabilir.Örneğin sol çamurluk değişmiş sol kapı boyanmış.Tramerinde fazla birşey gözükmesin.Tavan ve bagajda boya olmamalı.Ön tampon boyalı olabilir hiç sorun değil benim için.Hatta değişmişte olabilir yine benim için sorun değil.Gerisi size kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: uguropc

Linkteki araca hayatta o parayı vermem.Sobada yakarım daha iyidir.90 Bin TL'ye e90 alacağım ve plastik jant.

2-3 parça boya 1 parça değişen olabilir.Sürtmeden dolayı 1 parça değişmiş ve 1 parça ek olarak boya olabilir.Örneğin sol çamurluk değişmiş sol kapı boyanmış.Tramerinde fazla birşey gözükmesin.Tavan ve bagajda boya olmamalı.Ön tampon boyalı olabilir hiç sorun değil benim için.Hatta değişmişte olabilir yine benim için sorun değil.Gerisi size kalmış

Alıntıları Göster
    ALLAH RAZI OLSUN..BMW 3.20D ALMAK ISTIYORUM HANGI KASA ALIYIM NE DERSINIZ?AMA ALACAGIM ARACI UZUN YILLAR KULLANMAK ISTIYORUM.EN AZ 5 YIL.BIRDE KAC KM YE KADAR KULLANILIR BU ARACLAR?CEVAPLARINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKURLER..

• quote:

Sadece sürtme var yok sadece tampon çatlak gibi ufak hasarları varmış gibi görünen tahminimce büyük hasarları onarılmış , göz boyama amaçlı ufak hasarı bırakılmış arabalar var piyasada

SON KASALAR F30 KASA DEGILMI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drselcuk

quote:

SON KASALAR F30 KASA DEGILMI?

Alıntıları Göster
    Hocam hasara baglı durum; ornegın adamın aracı sıvrı bır koseye tam on kapı ve camurluktan hafıf surtmustur ve o parcaları yırtmıstır sımdı bu durumda 2 parca degısen olacak ama bana sorarsanız onemlı bır durum degıl, temızlık boyası adı altında 5-6 parca boya olan arabalar var ben esas onlara guvenemıyorum, bence durum ne olursa olsun kesınlıkle aracın hasarlı (onarılmadan oncekı) durumunun resımlerını istemek gereklı en saglıklı o sekılde karar verılebılır

• boya olayı tehlıkelıdır.bmw servısınde mudahale edılms araclar degısen onarımına tabı olur.Onemsızve degısımsebebı yazılı ve kanıtlı araclara bakın.butcenız bazında sıfır alın ya da e46kasalara yoneln pıyasası sabt satarkn zoranmayacagınız araclar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

boya olayı tehlıkelıdır.bmw servısınde mudahale edılms araclar degısen onarımına tabı olur.Onemsızve degısımsebebı yazılı ve kanıtlı araclara bakın.butcenız bazında sıfır alın ya da e46kasalara yoneln pıyasası sabt satarkn zoranmayacagınız araclar.
    bütçem 80-90 bın tl sıfır malesef.ancak sanırım 2008-2011 alabılırım sanırım?pekı bmw de vazgecılmez nedır alınca tamam bu araba hayal ettıgım arac dıyebılırmıyım?yakıt performasn konfor acısından tesekkur ederım saygılar..
  • quote:

bütçem 80-90 bın tl sıfır malesef.ancak sanırım 2008-2011 alabılırım sanırım?pekı bmw de vazgecılmez nedır alınca tamam bu araba hayal ettıgım arac dıyebılırmıyım?yakıt performasn konfor acısından tesekkur ederım saygılar..

Alıntıları Göster
    bu tip hasarlı araçların profesyonel takipçileri olur aracın hasarı gerçekten düşükse ve araç cazipse zaten 1 günde satılılr.
    meslek olarak araç toplama işi yapan arkadaşım bile zar zor yetişiyor ilana girer girmez satılıp gidiyor eğer araç alınabilecek araç ise.
    eğer bir hafta ilan kaldıysa demek ki ciddi bir sorun vardır uzak durmak lazım.
    özeti araç toplama işinde olmayan birinin ben ucuza alayım tamir ettireyim demesi zor ya göründüğünden ağır hasarlı bir araç alır ya da
    aracı beğense bile çoktan gitmiştir

• quote:

pazarlık ile 5 milyar düşer o ilan ayrıca golflerin jetta ların 90 fluencleların n70 clio ların 60 oldugu yerde bu araca 85 çok da güzel verilir.
    ayrıca kapak jant sorun değil, millet artık orjinal 16-17 leri hemen elden çıkarıp 18-19 replika alıyor, büyük lastikçilerde orjinal temiz
    az kullanılmış 1000-2000 arası lastik + jant seti bulmak mümkün.
    e90 performans açısından yeni kasa ile aynıdır hatta yol tutuşu daha iyi olduğundan daha sert ve hızlı kullanılabilir f30 a göre.
    yeni kasa konfor açısından daha üstündür, tüketimleri esk ile yeninin az çok aynıdır, yeni kasa biraz daha tutumludur. teknik olarak motorlar aynıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty0909

quote:

pazarlık ile 5 milyar düşer o ilan ayrıca golflerin jetta ların 90 fluencleların n70 clio ların 60 oldugu yerde bu araca 85 çok da güzel verilir.
    ayrıca kapak jant sorun değil, millet artık orjinal 16-17 leri hemen elden çıkarıp 18-19 replika alıyor, büyük lastikçilerde orjinal temiz
    az kullanılmış 1000-2000 arası lastik + jant seti bulmak mümkün.
    e90 performans açısından yeni kasa ile aynıdır hatta yol tutuşu daha iyi olduğundan daha sert ve hızlı kullanılabilir f30 a göre.
    yeni kasa konfor açısından daha üstündür, tüketimleri esk ile yeninin az çok aynıdır, yeni kasa biraz daha tutumludur. teknik olarak motorlar aynıdır.

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-model-320-dizel-m-paket-ful-fulll-137606524/detay/
    BU NASIL ARKADASLAR?BU ARACLARDA KM SORUNU VARMI KAC KM YE KADAR KULLANILIR?KAC KMDE SORUNLAR BASLAR.SIKINTILARI GENEL OLARAK NEDIR?
    qwerty0909 ARKADASIM TESEKKUR EDERIM ILGIN ICIN..

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-model-320-dizel-m-paket-ful-fulll-137606524/detay/
    BU NASIL ARKADASLAR?BU ARACLARDA KM SORUNU VARMI KAC KM YE KADAR KULLANILIR?KAC KMDE SORUNLAR BASLAR.SIKINTILARI GENEL OLARAK NEDIR?

bu aracın piyasası 100 ve üzeri çünki dolu ve m paket. 88 e kadar düşmüş olması şüphe uyandırıcı tramer e sordurun 5664 e hasar diyip plakasını yazın
    denildiği gibi çamurluk boyanmış olması önemli değil ama gerçekten bu araçta durum ne bakmak lazım
    90 bin bütçeniz varsa hasarsız temiz bir e90 da alabilirsiniz ama full olmaz. e46 ya geçmenize gerek yok bütçeniz az km de 3.20d için yeterli
    ama m paket olmayabilir. ben de zamanında çok araştırdım internetten ikinci el yazılan fiyatlardan direk 4-5 bin düşün telefon açın mesela buna 85 e bırakır.
    ben gittim borusan ın ikinci elinden garantili aldım onu da takip edin biraz daha pahalı ama içiniz rahat eder çünki arabanın modeli ne olursa olsun 2 sene garanti veriyorlar siz alınca.

• quote:

quote:

bu aracın piyasası 100 ve üzeri çünki dolu ve m paket. 88 e kadar düşmüş olması şüphe uyandırıcı tramer e sordurun 5664 e hasar diyip plakasını yazın
    denildiği gibi çamurluk boyanmış olması önemli değil ama gerçekten bu araçta durum ne bakmak lazım
    90 bin bütçeniz varsa hasarsız temiz bir e90 da alabilirsiniz ama full olmaz. e46 ya geçmenize gerek yok bütçeniz az km de 3.20d için yeterli
    ama m paket olmayabilir. ben de zamanında çok araştırdım internetten ikinci el yazılan fiyatlardan direk 4-5 bin düşün telefon açın mesela buna 85 e bırakır.
    ben gittim borusan ın ikinci elinden garantili aldım onu da takip edin biraz daha pahalı ama içiniz rahat eder çünki arabanın modeli ne olursa olsun 2 sene garanti veriyorlar siz alınca.

hocam çok teşekkür ederim.5664 olayını yaptım 2 hasar var dıyor.2012 aralık 2 de.110.973 tl exper hasarı ağır hasar.şaştım kaldım ..ümitim kalmadı.ii ki akıl verdın bana..sana ne kadar teşekkür etsem azdır.dürüst insan bitmiş bu dünyada bunu gördum.adam oraya 2 lokal boya var dıyo agır hasar cıkıyor..neden böyle oldu dünya?

• bnım tavsıyem muadılı aracları kullanmadan araba almaya kalkma.sahsen bmw 5serısındekı surus keyfını 3serısı de bulamadım bunda 5 serısının 2.8 benzınlı olmasıda etken olabılır.bmw alacak ısen benzınlı ve yuksek motor gclu alman tavsıyem 2.8 eskı motorlar ykıt performan dengesj guzel motorlardi.tavsiyem aklindabrkacmarka belirle ve test surusu yap.blki yuksek donanimli 1 Ya da A serisini begenebilirsin.v40 i da denemeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 11 Şubat 2014; 7:23:39 >
  • quote:

bnım tavsıyem muadılı aracları kullanmadan araba almaya kalkma.sahsen bmw 5serısındekı surus keyfını 3serısı de bulamadım bunda 5 serısının 2.8 benzınlı olmasıda etken olabılır.bmw alacak ısen benzınlı ve yuksek motor gclu alman tavsıyem 2.8 eskı motorlar ykıt performan dengesj guzel motorlardi.tavsiyem aklindabrkacmarka belirle ve test surusu yap.blki yuksek donanimli 1 Ya da A serisini begenebilirsin.v40 i da denemeni tavsiye ederim.

neyle neyi kıyasladığınıza göre değişir 3 ile 5 i kıyaslanıp 3 konforsuz demek doğru değil sonuçta segmentleri farklı.
    o zaman mercedes e ye göre de 5 serisi konforsuz 7 serisine göre de e serisi bentleye göre 7 serisi uzayıp gider
    konfora çok önem veren kişi e90 almasın evet doğru yenif30 lar da pahalı onun yerine dizel a4 alınabilir.
    ama sert sportif araç için e90 çok uygun.
    sıfır km passata 100 veya sıfır jetta golfe 90 yerine e90 alınır.
    3 serisinde sürüş keyfi yok da kişiye göre değişir ben 520d f10 de kullandım 320d e90 de
    evet f10 konfor açısından çok üstün ama hantal kalıyor 3 serisine göre bence de 3 ün sürüş keyfi piyasadaki hiçbir araçta yok
    (4 silindir ve 2000 motor tüm araçlar ile kıyaslarsak)
    soruyu soran kişinin bütçesi 80-90 olduğuna göre yüksek motor hacmi ve benzinli bir araç hem vergi hem de tüketim açısından uygun olmayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty0909 -- 11 Şubat 2014; 18:47:01 >

• quote:

quote:

bnım tavsıyem muadılı aracları kullanmadan araba almaya kalkma.sahsen bmw 5serısındekı surus keyfını 3serısı de bulamadım bunda 5 serısının 2.8 benzınlı olmasıda etken olabılır.bmw alacak ısen benzınlı ve yuksek motor gclu alman tavsıyem 2.8 eskı motorlar ykıt performan dengesj guzel motorlardi.tavsiyem aklindabrkacmarka belirle ve test surusu yap.blki yuksek donanimli 1 Ya da A serisini begenebilirsin.v40 i da denemeni tavsiye ederim.

neyle neyi kıyasladığınıza göre değişir 3 ile 5 i kıyaslanıp 3 konforsuz demek doğru değil sonuçta segmentleri farklı.
    o zaman mercedes e ye göre de 5 serisi konforsuz 7 serisine göre de e serisi bentleye göre 7 serisi uzayıp gider
    konfora çok önem veren kişi e90 almasın evet doğru yenif30 lar da pahalı onun yerine dizel a4 alınabilir.
    ama sert sportif araç için e90 çok uygun.
    sıfır km passata 100 veya sıfır jetta golfe 90 yerine e90 alınır.
    3 serisinde sürüş keyfi yok da kişiye göre değişir ben 520d f10 de kullandım 320d e90 de
    evet f10 konfor açısından çok üstün ama hantal kalıyor 3 serisine göre bence de 3 ün sürüş keyfi piyasadaki hiçbir araçta yok
    (4 silindir ve 2000 motor tüm araçlar ile kıyaslarsak)
    soruyu soran kişinin bütçesi 80-90 olduğuna göre yüksek motor hacmi ve benzinli bir araç hem vergi hem de tüketim açısından uygun olmayacaktır

Alıntıları Göster
    qwerty0909 arkadaşım ben temiz 3.20d a4 nerden bulabılırım?sahıbınden com uc kagıtcı olmus durust adam yok..

• quote:

qwerty0909 arkadaşım ben temiz 3.20d a4 nerden bulabılırım?sahıbınden com uc kagıtcı olmus durust adam yok..

hocam bilen biri ile bakacaksın ben arkadaşımla gittim bazı araçlara 5 metreden bile görüp vazgeç diyordu bakılması gereken yerler var ama sana tavsiye:
    - galerileri geç
    - araç sahiplerinde plakası açık olanlara bak
    - plaka yı turkiye.gov.tr den bak sahiplik durumuna kaç kere el değiştirmiş çok el değiştirenden uzak dur
    önce nerde oturuyorsun istanbul mu ona göre
    öyle ise beşiktaş etiler bostancı kadıköy ataşehir gibi semtlerdeki araçlara bak
    200 milyarlık evlerin satıldığı yerlerdeki adam 3.20d sini satmaz anca al satçıdır elden çıkarmaya çalışıyordur
    orjinal jantları öğren, replika olanlardan kaç takımlar zarar görmüş olabilir
    kapı yanlarında şasi motor bilgileri olan yapıştırmaları özellikle sökülmüş araçları pas geç
    kendiliğinden çıktı derler palavra onun da var üçkağıdı
    ilan tarihine bak uzun süre kalanda vardır illa bir sorun

ben ne yaptım gittim borusandan ikinci el garantili olarak aldım
    www.bmw.com.tr
    kullanilmis oto kismina bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty0909 -- 12 Şubat 2014; 9:43:18 >

• quote:

quote:

hocam bilen biri ile bakacaksın ben arkadaşımla gittim bazı araçlara 5 metreden bile görüp vazgeç diyordu bakılması gereken yerler var ama sana tavsiye:
    - galerileri geç
    - plaka yı turkiye.gov.tr den bak sahiplik durumuna kaç kere el değiştirmiş çok el değiştirenden uzak dur
    öyle ise beşiktaş etiler bostancı kadıköy ataşehir gibi semtlerdeki araçlara bak
    200 milyarlık evlerin satıldığı yerlerdeki adam 3.20d sini satmaz anca al satçıdır elden çıkarmaya çalışıyordur
    kapı yanlarında şasi motor bilgileri olan yapıştırmaları özellikle sökülmüş araçları pas geç

www.bmw.com.tr

Söylediklerine 100% katılıyorum. İlave olarak aracı satan kişi ile mutlaka telefonla görüşmenizde fayda var. Fiyatlar genellikle çok şişirilmiş olduğu için karşılıklı görüşmede fiyatlarda belli bir yere gelebilirsiniz.( Rakamım son+pazarlık yok+ vb. yazan tok satıcılar hariç:bunlar sırf zevk olsun diye aracını yüksek fiyatttan satmaya çalışanlar oluyor genellikle)

• quote:

Orijinalden alıntı: redkid778

quote:

quote:

- galerileri geç

www.bmw.com.tr

Söylediklerine 100% katılıyorum. İlave olarak aracı satan kişi ile mutlaka telefonla görüşmenizde fayda var. Fiyatlar genellikle çok şişirilmiş olduğu için karşılıklı görüşmede fiyatlarda belli bir yere gelebilirsiniz.( Rakamım son+pazarlık yok+ vb. yazan tok satıcılar hariç:bunlar sırf zevk olsun diye aracını yüksek fiyatttan satmaya çalışanlar oluyor genellikle)

Alıntıları Göster
    qwerty0909 ve redkid778 arkadasım,öncelıkle tesekkur ederım.ben ankaradayım burda doktorum.bende kıa sportage var.ben takas dusundugum ıcın mecburen galerı bakıyorum.tabı halıyle takasda çok düşük almaya calsıyor.hem benden hemde satacagı aractan kazanacak ama cbu.galerı ve sahıbınden com olayında haklısınız uc kagıtcı olmuslar.2 lokal boya var dedıklerı araclarda agır hasar cıkıyor.adama soyluyorum gıkı cıkmıyo .pıyasa bitik uc kagıtcı duzenbaz olmus malesef.soyledıklerınızı dıkkate alacagım ama malesef cok da secenegım yok.beyaz olsun takaslı olucak 80-90 bın cıvarı olmalı dıyorum karsıma 3-4 secenek ancak cıkıyo.herseyın hayırlısı.pekı aracından memnunmusunuz?kronık akut sorunları varmıdır bu aracların?ıyıkı almısım dıyormusunuz?hayatta bınebılecegın en guzelı denılebılırmı 3.20 d veya audı a4 ıcın=? şimdiden tesekkurler

• quote:

qwerty0909 ve redkid778 arkadasım,öncelıkle tesekkur ederım.ben ankaradayım burda doktorum.bende kıa sportage var.ben takas dusundugum ıcın mecburen galerı bakıyorum.tabı halıyle takasda çok düşük almaya calsıyor.hem benden hemde satacagı aractan kazanacak ama cbu.galerı ve sahıbınden com olayında haklısınız uc kagıtcı olmuslar.2 lokal boya var dedıklerı araclarda agır hasar cıkıyor.adama soyluyorum gıkı cıkmıyo .pıyasa bitik uc kagıtcı duzenbaz olmus malesef.soyledıklerınızı dıkkate alacagım ama malesef cok da secenegım yok.beyaz olsun takaslı olucak 80-90 bın cıvarı olmalı dıyorum karsıma 3-4 secenek ancak cıkıyo.herseyın hayırlısı.pekı aracından memnunmusunuz?kronık akut sorunları varmıdır bu aracların?ıyıkı almısım dıyormusunuz?hayatta bınebılecegın en guzelı denılebılırmı 3.20 d veya audı a4 ıcın=? şimdiden tesekkurler

Takası kesinlikle düşünmeyin. Çok zarar edersiniz. Hem sizin aracınızı düşük gösteriyorlar hemde alacağınız araç için pazarlık imkanınız olmuyor. Cebinizde nakit olduğunda pazarlık gücü sizde olur. Bir ara BMW den Mercedese geçeyim demiştim. Galeride istediğim araç vardı. Aynı zamanda benim satmayı düşündüğüm aracımda vardı. Aracım için takas fiyatını söylediğinde arkamı bakmadan çıktım oradan. Siz benim aracımın aynısını 15.000 tl daha fazlaya satıyorsunuz dediğimde tek kelime edemediler. Son söz galericilerden kesinlikle uzak durun derim..

Araçtan memnnuniyet konusuna gelirce; insanoğlu doyumsuz bugün mutlusunuz yarın mutsuz olaibliyorsunuz. Ama araçtan ne istediğimi bildiğim içn BMW tam bana göre. Ama 2-3 sene sonra ne olur bilemem.

Bir arkadaşım beni görerek F30 320i aldı. Eski arabası Renault Latitude idi.Söylediği şey; eski aracım daha konforluymuş o kadar para verdim kredi borcuna girdim BMW de ne varmış ki oldu. Sonuç olarak aracı kullanın ve ona göre alın derim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.