Şimdi Ara

2002 1.9 düz doblo alınır mı? (resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam bugün bu sitedeki ilana bakıp gitmiş adamla anlaşmış.Fiyatı 12 den 10.500 e çekti.Pazartesi günü alacak arabayı.Aracın bilgileri asağıdaki sitede.Tavsiye edermisiniz?

Not:Fiyatı 10.500 e anlaştılar

Edit:Sahibi yayından kaldırmış arabayı.
    doblo 1.9 D cargo
    140 binde
    105 bg
    tek sürgülü kapı
    motor iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EECFCE0DC -- 6 Mart 2010; 19:05:23 >

• sakın doblo alma bugun yolda gördüm arkadan sorentoya vurmuş sorentenın boyası bile kalkmamış doblunun önü gitmiş o araca binmem sanırım ecelle dans...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

sakın doblo alma bugun yolda gördüm arkadan sorentoya vurmuş sorentenın boyası bile kalkmamış doblunun önü gitmiş o araca binmem sanırım ecelle dans...

olaya daha objektif yaklaşamazdın tebrik ediyorum. çok düşündün mü acaba bu kıyası yaparken..
  • quote:

sakın doblo alma bugun yolda gördüm arkadan sorentoya vurmuş sorentenın boyası bile kalkmamış doblunun önü gitmiş o araca binmem sanırım ecelle dans...

Nedir peki,sorento mu alsın yani?

Bence fiyatı iyi,gerçekten temiz araç ise alınabilir.Biz de doblo düşünmüştük bir ara.Tanıdığımızdan aldık bir süre kullandık fakat bozuk yollarda felan pek rahat vermiyor araç.Bu yüzden tekrar Partner'a döndük.Yine de alınası bir araçtır,fiyatı da uygun bulmuşsunuz.
  • quote:

Arkadan carpmada duragan haldekı arac daha az hasar alır. Bıraz arastırın neler goreceksınız. Ladaya carpmıs bır volvo s40 resımlerı vardı bır aralar. Volvo nun on tarafı dagılmasına ragmen Lada da bırsey gorunmuyordu. Yanı olay gorundugu olmuyor.
  • arkadaşlar tepki vermişsinizde bana ben sadece gördüğümü söyledim alıp almamak size kalmış şaşırdım diyebilirim doblo caddy gibi hafif ticarilerden anlamam sevmemde ne bilim onun yerine sw bir araç tercih ederdim ben olsam saygılar.
  • Şefim tepki göstermedik. Ufak bir açıklama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    1.3 multijet alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı Çok Uygun . Aslında Kullanılabilir Araç.Az Daha Koyup Connect Alabilirsen Al . Ama Paran Çoksa CADDY den Şaşma. Dedigim gibi 10 bin ver bunu al:).
  • quote:

müthiş bir bakış açısı
    tebrikler..
  • fiyat uygun geldi arac temizse alınabiilir
  • fiyat güzel fakat resimli diyor konuda resim varda benmi göremiyorum yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

fiyat güzel fakat resimli diyor konuda resim varda benmi göremiyorum yoksa

tam konuyu açtım adam ilanı kaldırmış siteden
  • Turbosuz motorları 105 hp değiller buna dikkat ettin 70 civarı fln yanlış hatırlamıyor isem ayrıca servise bi baktırın onun haricinde fiyat gayet uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by*cambaz

quote:

Orijinalden alıntı: conquête

fiyat güzel fakat resimli diyor konuda resim varda benmi göremiyorum yoksa

tam konuyu açtım adam ilanı kaldırmış siteden

satılmışmı yani
  • Fiyatına göre uygun araç.O ilan olmazsa başka ilan olsun.
  • 1.9 turbosuz Doblolar 69 HP'dir 105 HP olan turbolu olanlardır.

Ayrıca arkadan çarpan hangi araç olursa olsun önü dağılır. Çünkü araçların arkası önlerine göre daha saplam olur. Tampon içleri darbeye karşı daha desteklidir.
  • biz dobloyla accente hafif önden çarptık sadece dobloda plaka yamuldu accentin biraz önü uf oldu. turbozun iyi olmadığını duydum. o kasaya o motor 1.3 le aynı değerde.ha 1.3 multijet ha 1.9 düz
  • slm . eski fiat çalışanı olarak doblo kullanımı zevkli bir araçtır içi ferahtır. doblo alma demiycem bence güzel.

AMA motor tercihinde sıkıntı yaşarsın o modellerde 1.9 dizellerde kronik sorun var. hatta aynısı kangonunda 1.9 dizelelrinde vardı.
    şimdi herkes yok bendede vardı hiç sorun çıkarmadıda şöyleydide böyleydide diye atlamasın .dediğim gibi servisinde çalıştım .doblo 2 lerde bu sorun kısmen çözüldü
    . doblo alcaksan 1.3 multi kullanabilirsin. . ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.