Şimdi Ara

KAZA YAPMIŞ 3.20 D 2011-2013 MODEL ARASI ARAÇLAR ALINIR MI? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qwerty0909

quote:

Orijinalden alıntı: drselcuk

77 bın tl olanın hasarlı oldugunu nası anladın bısey yazmamıskı???

fiyat??

eğer o araç 1-2 güne satılmazsa ciddi hasarı vardır geçenlerde borusana düştü öyle düşük fiyatlı (o da 85 bin) temiz bir araç cuma akşamı düştü listeye ctesi sabah 12 de aradım satılmıştı

Hocam bunlar takip edilen güzel araçlar.
    Temizinin fiyatı inmez kolay kolay, indiği anda da gider arkadaşın dediği gibi.
    Uygun fiyata güzelini bulmak için hem iyi takip, hem de şans lazım.
    Ya da borusan'a söyleyeceksiniz tanıdık varsa, geldiği anda arayacak sizi, bitireceksiniz işi.

• BMW RESMEN PEYNIER EKMEK,YAĞ BAL GİBİ BİŞEY..KAFAM ATIYOR SEYTAN DIYOR BEKLE PARA BIRIKTIR SIFIR AL..AMA İŞTE ŞEYTAN DIYOR DEDIGINI YAPMAMAK LAZIM :)
  • quote:

BMW RESMEN PEYNIER EKMEK,YAĞ BAL GİBİ BİŞEY..KAFAM ATIYOR SEYTAN DIYOR BEKLE PARA BIRIKTIR SIFIR AL..AMA İŞTE ŞEYTAN DIYOR DEDIGINI YAPMAMAK LAZIM :)

bence sıfırına hiç gerek yok 170 milyar verilecekse ikinci el 5.20 alınır yine araç aramaya devam

değilse 100 milyarlık temiz e90 alınır bence sıfır f30 a 170 verilecekse

veya ikinci el f30 da bir seçenek borusanda dolu var 130lara çıkabilirseniz ama en az 30-40 fark olacak
  • TAMAMEN HAKLISIN HOCAM VERMEM O KADAR PARA ZATEN.80-100 BİN TL ARASI ARIYORUM.. NİSAN SONU ALABILIRIM ANCAK PARA BIRIKTIRYORUM SUAN..
  • Peki şöyle bir araba alınır mı: link
    8000 km'de su birikintisinden geçmiş ve borusan istinye motorunu değiştirme kararı almış.. üzerine 37,000 km daha yapmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorsese75

Peki şöyle bir araba alınır mı: link
    8000 km'de su birikintisinden geçmiş ve borusan istinye motorunu değiştirme kararı almış.. üzerine 37,000 km daha yapmış..

yıllardır araç toplayan arkadaşım var her türlü aracı toplarım isterse üzeriden tır geçsin ama su arızası olanlara elimi sürmem deri nedeni ne
    birikintinin nereye gittiğini bilemiyorsunuz, zamanla ileride arıza çıkarabiliyor elektrik aksam vs ve bulunması çok zor oluyor
    garantisi bittikten sonra ne olacağını bilemezsiniz su arızaları çok ilerde de çıkabiliyor
    ayrıca su birikintisi konusunda millet hassas, siz satarken de eğer araçta kayıtlı ise bu durum sorun yaratabilir .
    yıllardır araç toplayan arkadaşım var her türlü aracı toplarım isterse üzeriden tır geçsin ama su arızası olanlara elimi sürmem deri nedeni ne
    birikintinin nereye gittiğini bilemiyorsunuz, zamanla ileride arıza çıkarabiliyor elektrik aksam vs ve bulunması çok zor oluyor
    garantisi bittikten sonra ne olacağını bilemezsiniz su arızaları çok ilerde de çıkabiliyor
    ayrıca su birikintisi konusunda millet hassas, siz satarken de eğer araçta kayıtlı ise bu durum sorun yaratabilir .

• qwerty0909
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty0909

quote:

Peki şöyle bir araba alınır mı: link

Eyw. zaten çok sıcak bakmıyordum bu arabaya şimdi iyice soğudum

• arkadaslar,bmw motorları kac km ye kadar dayanıklıdır.ben 308 bın km de arac gördum satısta?
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-35.000-km-de-3.20d-151597050/detay
    kaza yapmıs 3.20d nasıl alınırmı?

hocam
    aslında araç iyi görünüyor. fakat bu tip araçlar kimin işine yarıyor? adamlar bunu ucuza alıp ki alış tarihi 70-75 dir tamir edip satıyor farkı cebe atacak.
    siz son kullanıcı olarak aldınız diyelim bir miktar ucuza geldi ama satarken de düşük fiyata satacaksınız.

bu tip kazalı araçlar aslında 1-2 gün durmaz. bizim arkadaş (araç toplayan) arıyordu, 70-75 e aracı görüyordu 1-2 güne satılıyordu yetişemeden.
    bu araç 1 aydır duruyor burası düşündürücü ama fiyatı yüksek olduğundan da olabilir.
    20 bin hasar normal aslında yani ek bir hasar olmayabilir resimde görüldüğü ile kalmış olabilir.
    şimdi arayın pazarlık deneyin. ama satarken o hasar kaydı devam edecek sonuçta onu da düşünün.
    sunroof xenon deri de yok bence fiyatı yüksek yani 95 e çıkabilirseniz bu aracın hasarsızını da bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty0909 -- 25 Şubat 2014; 18:10:26 >

• Şu araba çok uygun gözüküyor piyasadaki benzerlerine göre: link
    Arabada aradağım herşey var ancak satıcının galerici olması ve çok benzer bir 320d sport line arabayı 155.000'e satması düşündürtüyor..Ne dersiniz alınır mı?

Edit: sattığı diğer arabanın linki: link 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorsese75 -- 2 Mart 2014; 12:16:19 >

• quote:

Şu araba çok uygun gözüküyor piyasadaki benzerlerine göre: link
    Arabada aradağım herşey var ancak satıcının galerici olması ve çok benzer bir 320d sport line arabayı 155.000'e satması düşündürtüyor..Ne dersiniz alınır mı?

kardes bu para nerde biz nerde..sıfır kac tl kı 150 bın tl bunlar.benım butcem 90 bın malsef..

• quote:

quote:

Şu araba çok uygun gözüküyor piyasadaki benzerlerine göre: link

kardes bu para nerde biz nerde..sıfır kac tl kı 150 bın tl bunlar.benım butcem 90 bın malsef..

Bu arabanın sıfırı 200,000 TL nin üzerinde şu an, 2,79 sabit kurla..2013 model teknoloji paketli 320d'ler 10-20 bin km arasında 140 civarı satılıyor, line olursa da fiyat 150 üzerine çıkıyor. Bu araba en az 10,000 TL ucuz 2nci el piyasasına göre, satıcı çizik yok hasar olarak dedi ama işte Galeri olması düşündürtüyor..Filo veya kiralık araba olma ihtimali var bence..

• scorsese75 KARDES ACIK KONISAYIM ..bmw 3.20d pıyasasında temıze rastlamadım.2-3 lokal boyaya razıyım artık..adamlar sani çarpısan arabaya bınıyorlar adamakıllı kullanan yok bunları..bırde 5664 hasar tesbıt var oraya mutlaka mesaj at expertız gelıyo..bana 2-3 lokal boya var dedı gonderdım 110 bın tl lık agr hasar bıldırımı geldı..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.