Şimdi Ara

kaza yapmış araç alınır mı?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bence değil. Çünkü şiddetli bir kaza olsaydı sadece çamurluk değişmezdi. Ama içim rahat etsin diye o bölgeye biraz daha detaylı bakardım. Küçük ezikleri falan da çok dert etmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

Bence değil. Çünkü şiddetli bir kaza olsaydı sadece çamurluk değişmezdi. Ama içim rahat etsin diye o bölgeye biraz daha detaylı bakardım. Küçük ezikleri falan da çok dert etmezdim.

cevap verdiğiniz arkadaş arabayı almış konu biraz eski, en son ben bir konuda danışmıştım, sanırım onu görmediniz.
  • Size cevabım ise :) ; beraber servise gidip kaza detayını sorun, ona göre aracı alın. Ayrıca kaza ne zaman olmuş o da önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraokur44

quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

cevap verdiğiniz arkadaş arabayı almış konu biraz eski, en son ben bir konuda danışmıştım, sanırım onu görmediniz.

Hocam 9000 TL civarı hasarlı bir aracı alıp (hasarın bu kadar mçok olduğunu bilmiyordum) satrken ciddi anlamda zorlandığımı bilmeni isterim. Satarken memlekette ne kadar ölücü mezarcı var hepsiyle tanışma fırsatı yakalayabilirsin...
  • öncelikle bu soru aracın markasına yılına göre değişir şöyle açıklayayım: opel astra 2007 üstü bir aracın ön farının adet fiyatı klipslerle beraber 880 tl plastiği filan derken bin tl ye mal oluyor bu durumda 9 bin tl normal aynı şekilde wv grubunda da parça fiyatları yüksek ama reno arabasının fiyatları bu konuda uygundur şirkettte fluance aracın kapısı komple 2 bin tl ye değişti :)
  • Araç mazda 3 2006 model. normal midir?
  • quote:

Araç mazda 3 2006 model. normal midir?

Hocam 10 gün önce araç aldım, araç ağır hasar kayıtlı. Çok uygun fiyata aldım ve aracım haftasonu servisteydi, normal bakımı hariç hiç masrafı çıkmadı. Gidişi filan çok düzgün, eğer araç düzgünse düzgün kontrol ettirerek aracı alın. Mazdalarla çok içli dışlıyım, ilan numarası varsa yardımcı olmaya çalışayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon Kjaer

quote:

Araç mazda 3 2006 model. normal midir?

Hocam 10 gün önce araç aldım, araç ağır hasar kayıtlı. Çok uygun fiyata aldım ve aracım haftasonu servisteydi, normal bakımı hariç hiç masrafı çıkmadı. Gidişi filan çok düzgün, eğer araç düzgünse düzgün kontrol ettirerek aracı alın. Mazdalarla çok içli dışlıyım, ilan numarası varsa yardımcı olmaya çalışayım.

Hocam teşekkür ederim. Farklı bir gelişme yaşadım. Honda City aldım. 35bin KM'de 2008 Elit CVT 26000 TL'ye aldım.
    Pişmanlık yaşamam inşAllah :)..
  • eiachidur E kullanıcısına yanıt
    alınabilir..
  • Kaza yapmış araç alınır. Alınmaz diye birşey yok ama 100-150 bin TL.lik araçlarda 9000 TL. masraf birşey değildir (Zaten bir farı bile 3-4 bin TL.) ama 25-30 bin TL.lik araçta 9000 TL. bir masraf, ciddi anlamda düşündürmeli..

Edit..
    Yeni aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 22 Ağustos 2015; 13:43:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.