Merhaba arkadaşlar ufak bir nazara geldik sanırım. Çok şükür candan yana bir sorun yok Bizim araç bayır yukarı çıkar iken yukarıdan aşağı doğru inen diğer araç bizim aracın geçişini beklemeden dönüyor ve bizim araca arka kapıdan çarpıyor. Araç resimlerde sağa dönecek gibi görünüyor ama aldığı darbeden o şekilde gitmiş normalde araç yukarı çıkıyordu. Sizce burada kusurlu kim sayılır ? Ve nasıl bir yol izlemeliyim teşekkürler değerli yorumlarınız için şimdiden. Bu arada polisin çizdiği krokide B araç yani Astra H bizim aracımız A araç karşı tarafın aracı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 27 Mayıs 2024; 15:9:34 > |
Kaza Yaptık Sizce Kim Haklı ?
-
-
bu kazada A aracı 100 de 100 kusurlu çıkacaktır. Çünkü dönüş yapacak araçlar karşıdan gelip düz giden araçların geçişini beklemek zorundadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdindas -- 27 Mayıs 2024; 15:30:14 > -
Genelde bu tür saçma sapan kazalar hep düşük model araçlar da oluyor. Neden acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eğitimsiz fakir cahil insanlar mı daha çok kaza yapıyor diyorsun ? yoksa zenginin malı değerli diye daha dikkatli mi kullanıyor dersin hocam?
Bu arada ucuz araçtan kastım kazaya sebep olan kia sorento, yeniyken lüks araç ama o fotoğraftaki modelleri astra h veya Fiesta 6 dan çok daha ucuza bulunabiliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 27 Mayıs 2024; 19:29:23 > -
İkisinin de etkisi olabilir burada amacım kimseyi küçümsemek veya hakaret etmek değil ama trafikte şunu farkediyorum daha ucuz araç sahipleri genelde daha umursamaz araç kullanıyorlar . Sanırım benim aracım zaten eski cizilse falan bir şey olmaz rahatlığı var. Genelde pahalı araç sahipleri daha çok dikkatli araç kullanıyorlar. Kapıyı açarken falan yanda ki araca gelmemesi için falan daha dikkatli davranıyorlar vs.
Bu arada bu olayın egitimle alakası olduğunu hiç düşünmüyorum.
Anladım hocam değerli yorumunuz için teşekkürler. Durduk yere başımız ağrıdı biraz ama sağlık olsun cana gelen bir şey yok en azından.
-
Hocam 33 yaşıma gireceğim hayatımda ve eşimin hayatında ilk malımız bu araç. İnanın dünya malı dünyada kalır onu biliyorum ama bu araca çok fazla değer ve emek veriyorum. Maalesef durumu iyi olan birisi değilim Ekonomik olarak borç içindeyim hatta. Ama malıma gözüm gibi bakarım en ufak sorununda beynim sabaha kadar çalışır. Sen malına bak ki malında sana baksın düşüncesini kendisine benimsemiş bir insanım. Sabah aracı eşim kullanıyordu oda benim bu araca ne kadar değer verdiğimi bildiği için çok dikkatli kullanır. Olacağı varmış demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Çok şükür cana gelmedi en azından.
-
Mal tekrar yerine konurda giden sağlık geri gelmez. Geçmiş olsun .
çok teşekkürler hocam
-
Evet dünde başıma geldi aynısı. Gidiş gelişli şehiriçi yoldan gidiyorum bayır yukarı (en solda arabalar park etmiş halde), sağdaki otoparktan birden önüme fırladı egea sedanın biri. Ani frene basıp bununla kaza yapmayı önledim. Kornaya bastım ne var der gibi bana bakıyordu tipitip. Yola katılacaksan yada döneceksen bekleyeceksin hali hazırda yolunda gidenler geçsin. Birden önümüze fırlarsan kaza yaptırırsın. Uğraş dur boş yere. 5dk erken varacağım diye saatlerce kaza ile uğraşmak var. Artı stres ve para kaybı. Ne gerek var. Biraz akıllı olun trafikte.
Konuya gelirsek, bu güzergaha trafik ışığı şart. Dönerken beklemeyen kusurlu direk. Düz yolunda gidenler geçecek sonra dönecekti. Fakat orda neden göbek yok, dönüş için ada olması lazım normalde. Geçmiş olsun.
U dönüşü yapan araç hatalı, siz düz gidecek de olsanız sağa dönecek de olsanız farketmez, geçiş üstünlüğü Opel'de.
-
A arabasını U dönüşü yapıyor gibi çizmiş ama adam U dönüşü yapmıyor ki orada. Ayrıca ana yol neresi, yol ver tabelası nerde var. Bu bilgilerde önemli. Mesela Opelin yolunda yaya çizgisi var. Opelin orada yavaşlaması lazımdı.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu kazada A aracı 100 de 100 kusurlu çıkacaktır. Çünkü dönüş yapacak araçlar karşıdan gelip düz giden araçların geçişini beklemek zorundadır. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X