Şimdi Ara

Kaza Yaptık Tahmini Masraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, saat 19:00 sularında kaygan zeminde araç kendi etrafında 2 tur attı, ardından kaldırıma çıkıp dönülmez direğine çarptım. Direğe çarpınca araç kendini yola atarak tekrar, sol 2 lastik sert bir şekilde yanlamasına kaldırıma çarparak durabildim.
    Görünen hasar;
    Ön tampon 3/1 i yok. Sis farı çalışıyor, sol far camı kırılmış.
    Ayeıca direksiyon düz baktığında araç sola kaçıyor. Hafif eğimli tutmak gerekiyor.
    Arka teker içe doğru bakıyor yaklaşık %15 derece ile. Sol ön lastiğin salıncağının eğrildiğini görebiliyoruz.
    Jantlar tamir edilir mi? Tahmini masraf min-max kaç olur?
    Araç ailemin ve ehliyetimi aldığımdan beri ilk kazam. Çok üzüldük. Ne yapmalıyız?

Ek: Araç 2013 Toyota Avensis Elegant Extra. Jantlar 17 inç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünemedi -- 26 Şubat 2017; 3:27:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun, Allah daha büyük kaza bela vermesin. Sıkma canını, her şoför en az bir tane araba pert etmiştir. Ben değilim dahil buna

Aracın imzandami araç olduğunu varsayıyorum, tampon, sol far hatta tonu tutmazsa sağ da değişebilir, salıncaklak, rotlar, tampon demiri, sis farları, jantlar bu böyle uzar gider. Tekerin yamuk durması alt takım için pek hayra alamet değil, zira hasar sadece görüldüğü kadar olmayabilir bazen. Airbag patlamadı ve kaput katlanmadı ise fazla bir rakam çıkmayacaktır umarım.

• Öncelikle geçmiş olsun.Resim varsa paylaşabilir misiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Geçmiş olsun, Allah daha büyük kaza bela vermesin. Sıkma canını, her şoför en az bir tane araba pert etmiştir. Ben değilim dahil buna

Aracın imzandami araç olduğunu varsayıyorum, tampon, sol far hatta tonu tutmazsa sağ da değişebilir, salıncaklak, rotlar, tampon demiri, sis farları, jantlar bu böyle uzar gider. Tekerin yamuk durması alt takım için pek hayra alamet değil, zira hasar sadece görüldüğü kadar olmayabilir bazen. Airbag patlamadı ve kaput katlanmadı ise fazla bir rakam çıkmayacaktır umarım.

Çok çok sağolun hocam. Kaputta hiç bir şey yok bende anlamadım nasıl hasar almadı. Araç airbag açmadı direğe çarpıp araba sekince biraz kendini yavaşlattı hızım ortalama 60 tı kaymaya başlayınca 30-40 civarında çarptım. Araç yürür durumda. O şekilde 4-5km yol yaptım ve garajımıza yakın bir yerde olduğu için oraya çektim. Pazartesi usta bakacak fakat bitmek bilmez bir Pazar yaşayacağım.

@CeoBurak hocam resim çekmedim. Bir kaç saat içinde babannemin öldüğü haberi geldi. Yarın Kırklarelinde cenazemiz var. Şuan İstanbuldayım. Bi yandan ölüme üzülüp bi yandan bi ton masraf açtığım için araca içim içimi yiyor. Gelgelelim böyle bi günde araçsız kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünemedi -- 26 Şubat 2017; 3:36:56 >

• bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Hocam yol düzlük kamera vs yoktu sanırsam. Oradan koşup gelenler araç yürürse uzaklaştırmamı yada çekici çağırıp hemen götürmemi söylediler. Direği sağolsunlar kaldırdılar. Kopmamıştı tam olarak. Sonradan tespit edip ceza kesme, parasını isteme olur mu?

• Düşünemedi kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun babaanenizin. Söz gelimi, düz duvara çarpmadığı için ve direk ortadan hasarı almadığı için muhtemelen kaput ve tampon sağlam kaldı. Radyatör gibi elemanlar sağlam kalmıştır büyük ihtimal. Büyük hasarı teker civarından almıştır araç. Aracı fazla oynatmamak lazım, daha fazla sıkıntı çıkarabilir çünkü. Kaskonuz varsa herhangi bir kurumsal şirketten kiralayıp kaskoya ödetebiliyorsunuz bildiğim kadarıyla.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Kaskomuz yok hocam maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünemedi -- 26 Şubat 2017; 3:44:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aynı güne 8 kaza tramer
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başınız sağolsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serviste 10.000 liraya yakın masraf çıkar. Geçmiş olsun, başınız sağ olsun.

• 2013 model araca keşke kasko yapılsaydı. geçmiş olsun hasar tahmin ettiğinizden çok çıkabilir, nihai kararı alt takım belirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 26 Şubat 2017; 8:52:20 >
  • Merak ettim de; ikinci eli 50.000 liradan başlayan araca hangi zihniyetle kasko yaptırmadınız?

• Hocam üzülmenin hiç bir faydası olmaz. Başınız sağolsun. Bu kazadan ders çıkarmaya bak daha nizami, düzgün kullanırsın artık.
    Birde kasko yaptırmayı ihmal etmeyin işte böyle durumlarda hiç canınız sıkılmıyor.
    Geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun,başın sağolsun...İki sıkıntı üst üste gelmiş...
  • Allah büyüğünden korusun insaallah dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Serviste 10.000 liraya yakın masraf çıkar. Geçmiş olsun, başınız sağ olsun.

aynısını ben diyecektim.
  • Kardeş 3 yıllık aracın nedrn kaskosu yok ben de merak ettim yazık değil mi 500 ile 1000 arasınveya 1300 olsun yaptırsaydınız ne güzel şimdi fazla derdiniz olmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Kardeş 3 yıllık aracın nedrn kaskosu yok ben de merak ettim yazık değil mi 500 ile 1000 arasınveya 1300 olsun yaptırsaydınız ne güzel şimdi fazla derdiniz olmazdı

Benim 17 yaşındaki teneke kutunun yıllık kaskosu 1.450 TL ve kaskodan kaçınmıyorum.

Birçoğu kaskoyu sadece hasar onarım olarak görüyor ama ikame araç ve ücretsiz çekici gibi ekstraları da var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.