Şimdi Ara

Kaza Yaptım Kazıklandım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her türlü kabahat sende. adamın aracına durup dururken zarar veriyorsun. sonra da kazıklandım mı diye de işgilleniyorsun. pes doğrusu... doblonun yerinde ben olsam trafik sigortasından bi karşılatırdım sana. görürdün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

her türlü kabahat sende. adamın aracına durup dururken zarar veriyorsun. sonra da kazıklandım mı diye de işgilleniyorsun. pes doğrusu... doblonun yerinde ben olsam trafik sigortasından bi karşılatırdım sana. görürdün.

Tamamen katılıyorum.
  • quote:

her türlü kabahat sende. adamın aracına durup dururken zarar veriyorsun. sonra da kazıklandım mı diye de işgilleniyorsun. pes doğrusu... doblonun yerinde ben olsam trafik sigortasından bi karşılatırdım sana. görürdün.

Bende acemiyimde sadece merakımdan ve öğrenme amaçlı soruyorum sigortadan karşılatırsanız size ne gibi bi kar ı ve arkadaşa ailesinin öğrenmesi dışında ne gibi bi zararı olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InMyOpinion

quote:

Bende acemiyimde sadece merakımdan ve öğrenme amaçlı soruyorum sigortadan karşılatırsanız size ne gibi bi kar ı ve arkadaşa ailesinin öğrenmesi dışında ne gibi bi zararı olucak

"biri benim arabama çarpsa da karlı çıksam" diye bir mantık olur mu? sizin sağlam arabanıza biri çarpsa sanayide en ucuza halledecek biyere yaptırmak istermisiniz.? zaten çarpan hatalı, bi de ucuz işçilik ucuz malzemeylemi uğraşacam. kendi güvendiğim yerde veya yetkili servisinde hakkı neyse , o şekilde yapılmasını isterim. dolayısıyla trafik sigortasından istediğim yerde yaptırırım. hasarı da expertiz belirler. kazada kusurlu olan ceremesine katlanır. gerekirse bi de değer kaybı talep ederim kaskodan veya diğer yollardan. en azından karşı tarafla tartışmam. muhatap olmam. tutanağı tutarım, imzaları atarım, gerekirse görgü tanıklarını da yazarım. yoksa karşı tarafın cebinden çıkacak bozuk paralarla ne diye uğraşayım. belki başka biri olsa babasınan korkar kaçar bile.. işimi yasayla sağlama alırım. mutlaka önce tutanak tutarım, sonra kendi aramızda anlaşır, istediğim bir yerde hakkıyla yapılacaksa tamirat, ozaman tutanakları sigortaya bildirmem, ailesinin de haberi olmaz.. yok, benim götürdüğüm servisin maliyetine burun kıvıracak, dandikten ucuza bu işi kıvırmaya bakacak. ozaman da kimse kusura bakmasın.. ben de karşımdakine acımam.

• araç yerinden kıpırdatılırken, kısa manevralarda, park esnasında kesinlikle müzik kısılıp cam açılmalı. çevreden gelen uyarıcıları yeterince duyamazsınız. çocuklar, dikkatsiz birileri veya kediler hep bu yüzden eziliyor. şehir içinde diskotek gibi gezmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun park sensörü yanıltabiliyor.

Geçende park ederken geri geri gidiyorum park sensörü halen kesikli öterken çat diye ses geldi Arkamdaki renault 19 önü alçak kalıyormuş benim araçta biraz yüksek olduğundan arkadaki aracın ön kaputunu alıyormuş sahibi içindeydi yavaş vurduğumdan baktık sorun yoktu her iki araçta da o günden sonra hep temkinli park ederim tin tin geri geri giderim vururum diye.

Ayrıca park yaparken , Geri giderken dar ara sokaklarda kesinlikle müzikten uzak durmak yada kısık dinlemek gerek
  • Sıkıntı yok normal...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yorumlar için hatanın bende olduğunu biliyorum ama tampona baktığınızda o çatlağı fark edemezsiniz bile önce sigortadan halledecektik sigorta ücreti artıyomuş öyle yapmadık. Ben dersimi aldım burdan. ilk kazam buydu Allah daha kötüsünü göstermesin zaten sanayi işinden hiç anlamadığım için soruyorum 165 tl çok mu diye çünkü benim için büyük para ama halletiğimiz içinde mutluyum

• mr.big kullanıcısına yanıt
    bizim arabadaki fabrikasyon sensör neden öyle oldu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skeletto -- 28 Ağustos 2015; 15:33:13 >
  • Fiyat iyi dostum. Bugun pejo 308 ön tampon alt kısımda iki küçük catlak yapimi ve tampon boya için 450 fiyat çektiler birde hemen yapmıyorlar bir hafta sonra gel diyorlar.

• escape__06 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: meqan61

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

fazla almamışlar. park sensörüne güvenme geri geri giderken mutlaka arkaya bak

teşekkürler bu olaydan çıkardığım sonuçta bu oldu
    yüksek sesle müzik dinlememek
    aynaları iyi kontrol etmek
    acele etmemek

kusura bakma ama daha yeni mi anladın aynalara bakman gerektiğini

• quote:

Orijinalden alıntı: risaytemha

quote:

Orijinalden alıntı: meqan61

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

fazla almamışlar. park sensörüne güvenme geri geri giderken mutlaka arkaya bak

teşekkürler bu olaydan çıkardığım sonuçta bu oldu
    yüksek sesle müzik dinlememek
    aynaları iyi kontrol etmek
    acele etmemek

kusura bakma ama daha yeni mi anladın aynalara bakman gerektiğini

ne ben sana ordaki durumu tam anlatabilirim ne sen anlayabilirsin herkesin başına gelebilecek bişey konuyu başka yere çekme lütfen.
    aynaya bakmayı yeni öğrensem 5 ayda pertini çıkartırdım arabanında kendiminde...

• adam gayet insaflı davranmıs

ben hiç ugrasmam tutanagı tutarım sigorta orjinalini karşılasın

tampon ufak bişey tamponlarda pek sıkıntı yapmam ancak

165 tl kardeş cok ucuz emin ol

gayet insaflı davranmıs

100 tl parça basına boya parası en ucuz birde

20 30 lira tamir parası

bu en ucuz fiyat oda anadolunun bazı yerlerinde hatır gönül işi olursa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.