Şimdi Ara

KAZA YAPTIM [[SS'Lİ]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Mart ayında aldığım aracımla bugün kaza yaptım, kendimi bildiğim için sigortasını kaskosunu yaptırmıştım. Şükür can kaybı yok, virajda kamyonla kafa kafaya gelmemek için gaza yüklendim yanımda çekici ilerliyodu. Çekiciye sağ taraftan sürtmemle aracın hakimiyetini kaybettim boş araziye tam hız girdim. Aracın durumu resimlerdeki gibi. Şimdi arkadaşlar benim sorum şu aracı kaskodan yaptırmak mı yoksa perte çıkartıp parayı almakmı mantıklıdır. Bu işleri hiç bilmiyorum ordaki kişiler kaskodan aracın değerini alırsam daha mantıklı olacağını söylediler. Siz ne dersiniz.Kasko değeri 38.000 Lira KAZA YAPTIM [[SS'Lİ]]KAZA YAPTIM [[SS'Lİ]]KAZA YAPTIM [[SS'Lİ]]KAZA YAPTIM [[SS'Lİ]]KAZA YAPTIM [[SS'Lİ]]KAZA YAPTIM [[SS'Lİ]]KAZA YAPTIM [[SS'Lİ]]

• Yanlış bölümdesin, yan tarafta Otomobil Konu Dışı var oraya git. Burda alacağın cevaplar seni yanlış yönlendirebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perte çıkarıp parayı al. Aracı yaptırırsan kolay kolay satamazsın. Parayı alıp yeni araç almak daha mantıklı.

• Punto yı paket ermişin dizelmiydi hangi paket

• Pert zaten bu araba kasko parte çıkarıp ederi kadar para teklif edecek sonra kendileri aracı satacaklar.
  • Perte çıkarda tam 38 i verirler mi bakalım. Allah korumuş.bu tenekeyle iyi kurtarmışsın yanlış anlama.

• geçmiş olsun hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    @Robert Lewandowski RL9 Dizel Active paketti hocam 2011 model.
    @dtcfli poliçede yazan rakamı alamıyormuyum hocam bana öyle demişlerdi ama bilmiyorum bende tam olarak.
    @teknonur123 sağolun hocam
  • geçmiş olsun lakin anladığım kadarıyla hatalı bi sollama sözkonusu, doğru mu?
  • Oncelikle gecmis olsun. Bence para almaya bakin kafaniz rahat olur. Kac liraya aldiydiniz? Kaskoyu kac tlye yaptirdiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kusura bakma da "kendimi bildiğim için sigorta kasko yaptırdım" nasıl bir cümle? Kendini bileceğine sorun neredeyse çözsen daha iyi değil mi? Şimdilik maddi hasar olmuş. Ama Allah korusun can kaybı olan bir kaza da yapabilirdin. Araba sürmek büyük mesuliyet aslında, farkında değiliz sadece.

• Ben de kendimi bildiğimden kasko yaptırmaya ihtiyaç duymuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

Ben de kendimi bildiğimden kasko yaptırmaya ihtiyaç duymuyorum
    apaçinin biri babasının şahin'ini kaçırıp vurdu diyelim, o zaman ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7C18139D2

apaçinin biri babasının şahin'ini kaçırıp vurdu diyelim, o zaman ne olacak?

Alıntıları Göster
    Karşı tarafın kaskosu veya trafik sigortası karşılayacak. Yoksa mahkemeye verip parasını tazmin edebilirim

• yazık etmişşsin 2011 arabaya. araba sürmeyi kim öğretti sana?

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

Karşı tarafın kaskosu veya trafik sigortası karşılayacak. Yoksa mahkemeye verip parasını tazmin edebilirim

Alıntıları Göster
    şahinciler sigorta yaptırmaz, zaten belli yaşı geçen araçlara kasko yapılmıyor. parası olsa şahin almaz. yani hocam o iş yaş. araba 70-80 bin liradan fazlaysa yaptır bence, riske girme
  • Perte çıkar paranı al. Satamazsın,kasko ve sigorta değerleri çok yüksek gelir. Genelde kasko değerinin %10 altını veriyorlar diye biliyorum. Benim land cruiser o şekilde olmuştu. %10 kasko değerinin altında almıştım ama 5 yıl önce.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sigortanla iyi pazarlık yap.ilk teklifi de kabul etme. şimdiden eşdeğer araç piyasasına bakıp incele ama yinede kasko değerini alamazsın.
  • o nasıl airbag lan hayaları mı koruyo, direksiyondaki yok muymuş

• jasonn123 kullanıcısına yanıt
    Maalesef araba öğretecek kimsem yok babamın arabası olmadı hiç, arabayı kendi birikimimle aldım can kaybı olmadı şükür yapacak bişey yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.