Şimdi Ara

Kaza Yaptım TARAFIMA DAVA AÇILMIŞ(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    resimde görüleceği gibi A aracı benim aracım.kazanın oluş aşaması bana yeşil yandı trafik çok yoğundu ben kavşağı tam geçerken b aracıda kendilerine yeşil yandığını söylüyor ama bana önce yeşil yandı geçerken b aracı görüleceği üzere kuzey tarafına gitmek istiyor.bende doğu tarafına gitmek istiyorum.ben daha kavşağı geçmek üzereyken fırladı bu eleman onun şöför kapısına vurdum.benim aracında tamponu filan düştü mobese kameraları mevcut.hızım en fazla 30km/s di. sigorta şirketleri %50 % 50 kusur vermiş.karşı taraf dava açmış ifadeye çağırdılar şimdi burda kim suçlu.hangi mahkemede görülecek dava sonucu ne olur sizce.

A: Benim aracım
    B:KARŞI TARAFI

• Mobese kayıtları incelenir, hangi taraf ışık ihlali yaptıysa suç ona yüklenir. Eğer siz yeşil ışık sönmeye yakın yavaşça geçtiyseniz ve peşine o tarafa da yeşil ışık yandıysa, kavşak içine girmiş olanındır öncelik. Bu durumda siz haklı görünüyorsunuz eğer kaza dediğiniz biçimdeyse. Mobese kayıtları önemli, kazayı görüyordur umarım o sırada kamera. Geçmiş olsun.
  • Bu ülkede herşey olabilir , insanın içine suçsuz olduğu halde bi kurt düşer .
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Mobese kayıtları incelenir, hangi taraf ışık ihlali yaptıysa suç ona yüklenir. Eğer siz yeşil ışık sönmeye yakın yavaşça geçtiyseniz ve peşine o tarafa da yeşil ışık yandıysa, kavşak içine girmiş olanındır öncelik. Bu durumda siz haklı görünüyorsunuz eğer kaza dediğiniz biçimdeyse. Mobese kayıtları önemli, kazayı görüyordur umarım o sırada kamera. Geçmiş olsun.

kaza tam dediğim şekilde.ben kavşağın içindeyken eleman birden çıktı karşıma herhangi bi taraf tutmaksızın anlatıyorum.işin ilginç yanı araçlarda hasar çok az yani 500 lirayı geçmez yani.eleman kıllık yapıp dava açmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General .

Bu ülkede herşey olabilir , insanın içine suçsuz olduğu halde bi kurt düşer .

davayı kaybedeceğini düşünüyorumda genede fikir almak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: General .

Bu ülkede herşey olabilir , insanın içine suçsuz olduğu halde bi kurt düşer .

davayı kaybedeceğini düşünüyorumda genede fikir almak istedim.

Bende onu diyorum hocam , suçunuz olmadığı halde . İçinizde bi sıkıntı yaratır bu durum .
  • Yeşil yandıysa size her halukarda haklısınız fakat %50 kusur aldığınıza göre tutanakta bir sıkıntı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kavşağa ilk giren kimse o haklıdır. Anlattığınıza göre yeşil önce size yanmış. Tutanağa da bu şekilde yazdıysanız %50-%50 nasıl oluyor orasını anlayamadım Tutanak başka bir şekilde yazılmış olmasın ?
  • herşey verdiğin ifadenin doğruluğuna ve mobese kayıtlarına bağlı eğer suçlu bulunursan cebinden ödersin :)
  • tutanağıda birazdan ekleyeceğim.
    edit:tutanaktaki ifade eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 13 Şubat 2013; 22:40:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Yeşil yandıysa size her halukarda haklısınız fakat %50 kusur aldığınıza göre tutanakta bir sıkıntı var

tutanağa böyle yazdık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Yeşil yandıysa size her halukarda haklısınız fakat %50 kusur aldığınıza göre tutanakta bir sıkıntı var

tutanağa böyle yazdık.

soldan darbe alan adam herhalde karşı taraf oluyor..suçunu kabul etmiş zaten solumdaki araç durunca falan ne demek ya..Bir de yazı kiminse çok kötü ilkokul 2 seviyesi

• quote:

tutanağıda birazdan ekleyeceğim.

geçiş üstünlüğü sağda ama burada ışık var tabi ışık yeşilden birden kırmızıya dönmez sizin kırmızı olur olmaz ona yeşil yanmaz kısacası sigorta şirketi neden size suç vermiş anlayamadım sigortayımı sizimi dava etti tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

geçiş üstünlüğü sağda ama burada ışık var tabi ışık yeşilden birden kırmızıya dönmez sizin kırmızı olur olmaz ona yeşil yanmaz kısacası sigorta şirketi neden size suç vermiş anlayamadım sigortayımı sizimi dava etti tam olarak

benim hakkımda suç duyurusunda bulunmuş eleman karakola çağırıldım polis tarafından davayı kazanacağım avukatta tanıdık var.bu davayı kazanıp maddi manevi tazminat davası,onun yüzünden mahkemeye gideceğim gün işten izin alağım onun zararının tazmini,ayrıca değer kaybı davası birde avukat tanıdık en yüksek ücretten gösterip avukat ve mahkeme masraflarını karşı tarafa yıkmayı düşünüyorum 500 lira bile tutmayan masrafı için kılllık yapıp dava açtı herif.

• quote:

quote:

quote:

benim hakkımda suç duyurusunda bulunmuş eleman karakola çağırıldım polis tarafından davayı kazanacağım avukatta tanıdık var.bu davayı kazanıp maddi manevi tazminat davası,onun yüzünden mahkemeye gideceğim gün işten izin alağım onun zararının tazmini,ayrıca değer kaybı davası birde avukat tanıdık en yüksek ücretten gösterip avukat ve mahkeme masraflarını karşı tarafa yıkmayı düşünüyorum 500 lira bile tutmayan masrafı için kılllık yapıp dava açtı herif.

donuna kadar alacaksınız yani

bence donunu da alın taksimde sallandırın. akıllanır belki

• quote:

Orijinalden alıntı: kayhan1923

yazı sol taraftaki davacı elemanın yazısı sag taraftakı benım sıgortacının elemanı yazdı.
  • quote:

quote:

yazı sol taraftaki davacı elemanın yazısı sag taraftakı benım sıgortacının elemanı yazdı.

saçmalamış ergen boşuna ciddiye almışsınız
  • quote:

quote:

ikisini de tekrar okutmak lazım... yazıdan karakter tahlini bile yapamıyorum o derece kötü sen anla :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

donuna kadar alacaksınız yani

bence donunu da alın taksimde sallandırın. akıllanır belki

elemana dedimki birader herkes kendi aracını yaptırsın.yok mahkemeye vercem fln diyor.sigortaya ver dedim.git napıyosan yap dedim evrakları alıp çektim gittim.bunlara müstehak.davaları kazanırsam parasını fakir fukaraya dağıtacağım.
  • quote:

quote:

quote:

saçmalamış ergen boşuna ciddiye almışsınız

sinirlerimi zıplattı cidden.çok sakinimdir normalde zor dayandım kavga gürültü olmasın diye.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.