Şimdi Ara

Kaza yaptım ve sonrasında olanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yazık günah ama yaa adam diyorum ya evini sattı ben o olayı duyduktan sonra önümde lux araç varsa başka yere geçiyorum pisikolojimi bozdu resmen zaten zar zor geçiniyoruz..Bentley Lamborghin filan gördüm mü geç abi benden uzak ol diyorum :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuda bahsi geçen durum eksik pert tazminatıdır. Ve hukuken bu alınabilir bir tazminattır. Sigorta tahkim alanında avukatlık yapıyorum merak ettiğiniz birşey varsa özelden sorabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celal_55

Millet iyice nerden ne çıkarırım derdine düşmüş. Herkes fırsatçı.

Ulan işte kaza olmuş araç pert paranı almışsın daha ne 10.000 TL için dava açıyorsun.

Ölmemişsin kalmamışsın araban pert. Allah korudu de geç yok illa bundan 10.000 TL alacak.

3 kuruşun fırsatçılığı  

millet iyice yamyam oldu. çok dikkat etmek lazım. gittigidiyordan aldığım 5 adet ürünü koca patlangıca sarıp kaba kutu yapıp 1 adet olarak yollamışlar. allahtan kamera ile açıyorum artık da bu mikroplara rızkımızı yedirmiyoruz.

• tefennili kullanıcısına yanıt

o değilde seni nasıl buluyorlar ? bu kadar kolaymı yani milletin şeceresini almak. anasını satayım birşey oldumu bize bindereden su getiriyorlar onun gizliliği bunun saklılığı diye.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.