Kazaa ya giremiyorum connecting diyor saatler bekliyorum baglanamiorm neden olabilecegi hakkinda bi fikri olan varmi.Aslinda sole biseler duydum kazaa nin parali oldugu free kazaa nin baglanamadigi gibi biseler yardimci olabilirmisiniz..
kazzaa artık bitti lımeware indir por sunu yükle daha iyi ve hızlı bulamazsan pm den atarım link size saygılar
kazaa mı lime wire pro
kazaa tarih oldu artık hala kullananlar var gözlerim yaşarıyor duygulanıyorum
kazaa ayarında limewire var yani mp3 için falan diğer herşey için zaten tabiki emule
quote:
Orjinalden alıntı: ömerözkan
kazzaa artık bitti lımeware indir por sunu yükle daha iyi ve hızlı bulamazsan pm den atarım link size saygılar
aynen katılıyorum eksik yok fazlası var
limeware iyi hoş hızlıda ama ben kazaalite+++ 'da buldugum arşivin yarısını limeware'de bulamıorum. emulede buldugumunkinide kazaa'da bulamıorum tabii. ama kazaalite+++ 2.4.3 hem kasmaz bilgisayarı hem hala çok sağlam kullanıcılar var arşiv iyi surf yap istedigin gibi nede virus girsin. AMAA bende 1-2 aydır online olamıyorum deliricem !!! yeni bilgisayar aldım ona yükledigimden beri hiç online olamadım...
BearShare yazılımını da kullanabilirsin, iyi bir alternatiftir.
bearshare'de oyun ya da film bulabilirmiyim rahatça?
quote:
Orjinalden alıntı: Pred4toR
bearshare'de oyun ya da film bulabilirmiyim rahatça?
oyun arşivi o kadar iyi değilde. film arşivi yeterlidir. emule kadar olmasada. Benim arkadaş 3 ayda 120 tane divx indirdi bearshare den.
emule edonkey ,torent zor diyenler kolaylık açısından bearshare yada lime wire derim.
kazaa,ares eskisi kadar kullanışlı değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme