Şimdi Ara

Kazaa Connecting problemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kazaa ya giremiyorum connecting diyor saatler bekliyorum baglanamiorm neden olabilecegi hakkinda bi fikri olan varmi.Aslinda sole biseler duydum kazaa nin parali oldugu free kazaa nin baglanamadigi gibi biseler yardimci olabilirmisiniz..

• kazzaa artık bitti lımeware indir por sunu yükle daha iyi ve hızlı bulamazsan pm den atarım link size saygılar
  • kazaa mı lime wire pro
  • kazaa tarih oldu artık hala kullananlar var gözlerim yaşarıyor duygulanıyorum

kazaa ayarında limewire var yani mp3 için falan diğer herşey için zaten tabiki emule
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

kazzaa artık bitti lımeware indir por sunu yükle daha iyi ve hızlı bulamazsan pm den atarım link size saygılar

aynen katılıyorum eksik yok fazlası var
  • limeware iyi hoş hızlıda ama ben kazaalite+++ 'da buldugum arşivin yarısını limeware'de bulamıorum. emulede buldugumunkinide kazaa'da bulamıorum tabii. ama kazaalite+++ 2.4.3 hem kasmaz bilgisayarı hem hala çok sağlam kullanıcılar var arşiv iyi surf yap istedigin gibi nede virus girsin. AMAA bende 1-2 aydır online olamıyorum deliricem !!! yeni bilgisayar aldım ona yükledigimden beri hiç online olamadım...
  • BearShare yazılımını da kullanabilirsin, iyi bir alternatiftir.
  • bearshare'de oyun ya da film bulabilirmiyim rahatça?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pred4toR

bearshare'de oyun ya da film bulabilirmiyim rahatça?

oyun arşivi o kadar iyi değilde. film arşivi yeterlidir. emule kadar olmasada.
    Benim arkadaş 3 ayda 120 tane divx indirdi bearshare den.

emule edonkey ,torent zor diyenler kolaylık açısından bearshare yada lime wire derim.

kazaa,ares eskisi kadar kullanışlı değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.