Arkadaş vasıtasıyla YGS çalışmaya başlayacağım. Arkadaşım 1 hafta kala sadece İstediği bölüme geçti.
Öncelikle uzun bir maratondan geçeceğim.
Hedefim : FEN : 30 DOGRU YAPABİLMEK ( KİMYA - BİYOLOJİ FULLEMEK ) FİZİĞİM YOK MALESEF ( AMA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ELEKTRİK SORUSU VAR + - OLARAK YAPILABİLEN HER YIL BANKO GELEN BİR SORU
Sosyal : Farketmez ama Tarihim fena degil . pek yaramıyor bana
Öncelikle 7 civarı zamanım var bu zaman diliminde hızlıca konuları bitirip full test çözmek istiyorum .En büyük hedefim fen konusunda başarılı olabilmektir. Çoğu kişi yapılacağını söylüyor. Hatta daha fazlada olabilir diyenler var
Temelim pek yok . Yalan söleyecek halim yok Meslek lisesi mezunuyum
HEDEFİM : 300 + üstüne çıkabilmek YGS sadece
Öncelikle DENEME İÇİN VE KONU ANLATIMLAR İÇİN HANGİ YAYIN ÖNERİRSİNİZ
Birde mümkünse kalın olmasın konu anlatım kısa ve öz daha iyi olur eksiklerimi test çözerken tamamlayayım
7 Ay için 5 bin tl vermek zoruma gider dersane için onca zaman gittim kendimden dolayı tatmin olamadım.
Gerçekten beni bir kardeşiniz bilin ve soruma cidden cevap almak istiyorum
Devlet ünv için ugrasıyorum şayet olmazsa özele gidecegim ama ne diye özele para vereyim ki aman aman puanlar yok
İSTEDİGİM BÖLÜM 2 YILLIK SAGLIK BÖLÜMLERİ 300 CİVARI DEVLETTE ( DEGİSEBİLİR 3-5 AŞA YUKARI )
Mat icin ben simetri kullanmistim baya iyidi, problemler icin gur fasikulu de aldin mi tamamdir. Turkce icin yine simetri kullandim ve her gun 10 paragraf sorusu cozdum. Deneme olarak genel deneme icin aklina gelebilecek butun denemeleri cozdum neredeyse. Bolum denemeleri icin sadece denge denemelerini kullandim. Dershaneye bence de gerek yok. Turkce netini arttirmaya bak dil bilgisine de goz ucuyla bak simdiden. Tm oldugum icin fen hakkinda bir sey diyemem. Insallah istedigin olur.