Şimdi Ara

[KAZANDIM] [THH'ye Başvurdum] Hepsiburada iade almıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RedManetics

3’üncü dünya ülkesinde sıradan olaylar
    amazon varken riske girmem ben. geçen hafta bi ürün aldım 2 hafta sonra sorunsuz iade ettim.
  • Kolunuza kucuk olan saatin kurulumunu niye yaptiniz onu anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Tebrikler, ürünü gelecekte sorunsuz iade etmişsiniz.
  • RockForLive kullanıcısına yanıt
    güldüm gerçekten :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüketici haklarına başvurun, yasal prosedürü uygulamayarak durumu normalleştirmeye çalışıyorlar

• mic kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'nın müşteri hizmetleri diye bir birimi yok. Var ama tüketiciyi oyalamaya yönelik.

Satış sonrası problem yaşarsanız gram ilgi görmezsiniz.

Dolayısıyla THH ye başvurun. Vakit kaybetmeyin.

Airpods Pro şuan en uygun Hepsiburada'da ama almıyorum. Neden? Sahte gönderebilirler. Göndermişlikleri de var.

İtibarsız bir firma.

Burada bas bas bağırdık hepsiburada'dan uzak durun diye. Dikkat edin, HB'den alışveriş yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

hocam şimdi cihazı hiç aktivite etmeseydin belki. ama garantisini de başlattın. herşeyi kurdun.
    şimdi bu cihazı kavga gürültü hepsiburada alsa bile sana bana yarın jelatin yapıp satacak belki de ? çöp mü olacak hayır. şimdi bunu alanın suçu ne.

peki hocam dışarda deneme şansınız yok muydu ? keşke önce dışarda bi deneseydiniz.
    Ne alaka hocam? 14 gün içerisinde isterse "cihazın arayüzünü beğenmedim" bile diyerek iade edebilir. Hakkıdır.

THH'e başvurun siz hocam, biraz uğraşırsınız ama sonuç alırsınız.
  • Amazon varken başka bir e-ticaret sitesi tercih etmiyorum. Amazonun iade politikası müthiş.
  • Müşteri hizmetlerine agzina ne gelirde güzel bin kay sonra hakem heyetine başvur zaman kaybetmeyin.

• Hepsiburada bu aralar rezalet. Ekran kartı aldım, sonra iade ettim ama gelen kargocuyla direkt geri yolladım Haziran 2'de. Dün sabah bir baktım kargo bana geri gelmiş.Tekrar gönderdim elime dahi almadan. Arıyorum nasıl kabul etmeyiz, açmadıysanız almamız lazım diyorlar falan enteresan, sonra tak telefon kapanıyor. THH'ye hemen başvurdum hiç uğraşmaya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamihlapinatapai -- 16 Haziran 2020; 13:40:40 >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    😂😂😂😂😂😂😂

• N11 den b450 tomahawk max anakart almıştım. Kasadaki 6 fan adreslenebilir rgb. Ancak anakartta bunlara uygun pin yok. İade edip x570 almak istedim. Mağaza ve n11 talebimi reddetti. Tüketici heyetine başvurdum karar aleyhime çıktı.

• Hepsiburada bırak ürünü iade almayı ürüne olumsuz yorumu bile onaylamıyor. Kurallara aykırı diye yorumu yayınlamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 16 Haziran 2020; 15:9:21 >
  • Tüketici hakem heyetine başvurdum. Gelişmeleri aktaracağım.
  • mic kullanıcısına yanıt
    Kurulum yapmadan önce küçük geldiğini fark etmedin mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

hocam şimdi cihazı hiç aktivite etmeseydin belki. ama garantisini de başlattın. herşeyi kurdun.
    şimdi bu cihazı kavga gürültü hepsiburada alsa bile sana bana yarın jelatin yapıp satacak belki de ? çöp mü olacak hayır. şimdi bunu alanın suçu ne.

peki hocam dışarda deneme şansınız yok muydu ? keşke önce dışarda bi deneseydiniz.
    Bu "hocam" muhabbetinden ikrah geldi ya, kim başlattı olm bunu. Herkes birbirine hocam diye hitap ediyor. Neyse hocalar uçuyor muyuz??

• tekin-71 kullanıcısına yanıt
    Bileğim incedir. Satın alırken de 40MM tam olur diye düşünüyordum. Fakat 40MM çok çok küçükmüş. Kordonları takıp bileğimde bakmak hiç aklıma gelmedi valla. Zaten bir kaç dakika içinde kurulumu yaptım, kordonları taktım. Küçük duruyor diye sıfırlayıp geri paketledim.
  • paşa paşa iade alırlar apple ürünlerini apple store dan alın başka yerden almayın bence sorgusuz iade yaparsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 16 Haziran 2020; 16:5:30 >
  • neyseneya kullanıcısına yanıt
    Koskoca hepsiburada da bir kişi çalışmıyor.

Her personeli ayrı kafada olduğuna göre demek ki iş disiplinine hakim bir firma değil.

• Şu firmaları deli gibi savunan tayfayı bir türlü anlayamıyorum. Yok cihazı açtıysan iade edemezsin yok kurulumu yaptıysan iade olmaz yok fırsatçılık yapma.

Kanun var, firmalar ürünü satmadan önce bunu kabul ederek satıyor, cihaza zarar verilmediği sürece başkasınada satılabilir.

Yok aklım almıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.