Şimdi Ara

[KAZANDIM] [THH'ye Başvurdum] Hepsiburada iade almıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Amazon dan BT kulaklık aldım. 42 gün sonra cihaz şarj olmaz oldu. Onarım talebinde bulundum, direk parayı iade ettiler 40tl ucuza aynı üründen aldım. Amazon bir başka ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VS18 kullanıcısına yanıt
    Hijyen sorunu oluşturabilecek ürünler iade alınmıyor fakat bu üründe öyle bir şey geçerli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

Koskoca hepsiburada da bir kişi çalışmıyor.

Her personeli ayrı kafada olduğuna göre demek ki iş disiplinine hakim bir firma değil.
    aynen öyle. kişinin keyfine göre iş mi olur.
  • therkut kullanıcısına yanıt
    Üç beş lira pahalı olsun başım ağrımasın derim normalde ama hepsiburadanın göz boyamalarına kandım. Bir ara tv reklamları vardı kolay iade ile ilgili. Nerden bileyim böyle olacağını. Umarım olumlu dönüş alabilirim THH’den.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü geri göndermişler. Az önce kargocu geldi. Onlara geri gönderdiğim gibi değil. Kutu ezik büzük. Teslim almadan geri gönderdim.

[KAZANDIM] [THH&amp;#39;ye Başvurdum] Hepsiburada iade almıyor

Edit: 30 dakikayı geçkin süredir müşteri hizmetleri ile konuşmaya çalışıyorum sürekli telefon kapanıyor. Suratıma neden kapatıyorsunuz diye sorduğumda bizim öyle bir yetkimiz yok hat düşüyor cevabını veriyorlar. Ne kadar doğru bilemiyorum. 3 defadır problemi çözemeden telefon kapanıyor. Kafayı yemek üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mic -- 17 Haziran 2020; 13:27:25 >

• THH de hakkınızı alırsınız. Uğraştırıyor hb.
  • Hakem heyetinin kararı dün elime ulaştı. Haklı bulundum. Paranın iadesine karar verilmiş. Hepsiburada savunmasında ürünün kutusu açılmasaydı iade alırdık demiş Kimsenin başına gelmez umarım ama bu tür durumlarda hakkınızı arayın. Hepsiburada süreci zorlaştırıp hakkımı gasp etmeye çalıştı. İstanbul gibi büyükşehirlerde THH kararları biraz uzun sürüyor. Ama sonuç istediğim gibi oldu.

[KAZANDIM] [THH&amp;#39;ye Başvurdum] Hepsiburada iade almıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.