Şimdi Ara

Kazanmanın yolları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Krofessional

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Evet last hit olayına dikkat ediyorum.Özellikle teemo ile çok kolay oluyor fakat Bir türlü kazanamadık bugün.Az önce youtube how to win lol yazdım ve jannayla ilgili bir video çıktı karşıma.Janna oyunu taşıyabilir mi ?

youtube kısmı güldürdü

ad carry oyna şu anda vayne beadva mesela gir oyna

Peki dostum bu iş Teemoyla , Corkiyle olmaz mı ? :)

teemo ylada olur . ad kasarsın oda iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

quote:

quote:

ah ah her maç adam akıllı adamlarla maç yapma imkanın olsa ne şahane olur.eğer varsa senin gibi oyun kazanmak isteyen ve bu uğurda mücadele eden arkadaşların sadece onlarla oyna kendi başına maç yapma.ben epeydir bir arkadaşımla oynuyorum (kendisi bu forumda üye ama pek girmiyor.irelia 6. 6.sı zaten) ve hemen her maçı kazanıyoruz ama ne zaman tek maç yapsam skorum iyi bile olsa kaybediyoruz yada feedliyorlar sonra hepimiz fail oluyoruz.

Hangi serverdasın dostum ?

eastteyim hocam oyundaki adını söylersen ekleyebilirim eğer sende eastteysen.

Malesef :) West

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet last hit olayına dikkat ediyorum.Özellikle teemo ile çok kolay oluyor fakat Bir türlü kazanamadık bugün.Az önce youtube how to win lol yazdım ve jannayla ilgili bir video çıktı karşıma.Janna oyunu taşıyabilir mi ?

youtube kısmı güldürdü

ad carry oyna şu anda vayne beadva mesela gir oyna

Peki dostum bu iş Teemoyla , Corkiyle olmaz mı ? :)

teemo ylada olur . ad kasarsın oda iyidir

5 dk önce yaptıgım maçta Teemoydum ; 22/11/19 yenildik.Ne yapim ben :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

ah ah her maç adam akıllı adamlarla maç yapma imkanın olsa ne şahane olur.eğer varsa senin gibi oyun kazanmak isteyen ve bu uğurda mücadele eden arkadaşların sadece onlarla oyna kendi başına maç yapma.ben epeydir bir arkadaşımla oynuyorum (kendisi bu forumda üye ama pek girmiyor.irelia 6. 6.sı zaten) ve hemen her maçı kazanıyoruz ama ne zaman tek maç yapsam skorum iyi bile olsa kaybediyoruz yada feedliyorlar sonra hepimiz fail oluyoruz.

Nick ne ekleyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

quote:

quote:

quote:

Nick ne ekleyeyim.

Şu an online değilim fakat ekle yinede ''Koydular Ati Tr'' Gençlik hatasıdır yakında degisecek :)

• ya çok iyi support yada jungle oynayacaksın takımda hep eksik olan şeyler çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatar_

ya çok iyi support yada jungle oynayacaksın takımda hep eksik olan şeyler çünkü.

ya şöyle bir şey var her oyunda jungler olmuyor dolayısıyla ben jungle olduğumda biri 2v1 lane gidiyo eğer oda oynamayı bilmiyorsa o lane eziliyor ve karşıyı feed liyor o tek giden
  • @shinku
    Normal oyunu bile draft pick oynayın. Bazen 1600+ eloda oynuyormuş gibi hissediyorsunuz. Hem oyunculuğunuz gelişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 25 Kasım 2011; 20:56:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.