Şimdi Ara

Kazanmanın yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün yaptığım çoğu oyunu kaybetmem üzerine bu konuyu açtım.Ad carry kullanmayı pek sevmiyorum hero ap herolar kullanıyorum ve takımımı taşıyamıyorum.Kullandığım 2 Ad hero Shaco ve Teemo ; Bi zamanlar oynadıgım Tryn ve Shaco için %20 CC,Mageler için 34 Ap,Jungle için Armor ve Teemo & Corki için %36 Attack speed.Herşeyimi yazdım çünkü artık cidden yenmek istiyorum.Takımı taşımak istiyorum gerekirse Gragası bilem bırakırım :) Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Tahminim fazla araya giriyorsun? Takim Carry leyecek heronda yok. Dolayisi ile iyi support oynaman lazim.

Taktik su. Rakibe dalmak icin riske girme. Kendini saglama almadan hareket etme. Varsin oyun sonu 3 kill in olsun. Sonucda kuleleri yikip nexusu yok eden kazanir oyunu.
  • Oyunda farmı adam gibi yapan kazanıyor herkes bilir ama uygulayamaz bunu. Bak Doublelift izliyordum adam 30dk da 350cs yapmış. Başka çaresi yok lasthit atmasını ve sabırlı oynamasını öğreneceksin tek çare bu. Her tür heroyu oynayabilmen lazım 'ben ad carry oynamam/oynayamıyorum' diye soyutlama kendini. Gürsel'in dediği de doğru çoğu kişi kill için 2 levelda tower dive yapar, adam silence falan atar 1 canla keser seni. Halbuki adamı bıraksan adam recall çekecek sen o arada adam gibi farm yapsan 300golddan fazlasını alırsın orda. Çok zorlanmamak istiyorsan rahat farm yapabilen herolarla oyna ilkten, Vayne mesela. Early damage'i çok fazla attack timer reset skilli de var rahat rahat kasarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakazora -- 25 Kasım 2011; 22:11:57 >
  • kassadin al rahatlıkla taşırsın takımı
  • ah ah her maç adam akıllı adamlarla maç yapma imkanın olsa ne şahane olur.eğer varsa senin gibi oyun kazanmak isteyen ve bu uğurda mücadele eden arkadaşların sadece onlarla oyna kendi başına maç yapma.ben epeydir bir arkadaşımla oynuyorum (kendisi bu forumda üye ama pek girmiyor.irelia 6. 6.sı zaten) ve hemen her maçı kazanıyoruz ama ne zaman tek maç yapsam skorum iyi bile olsa kaybediyoruz yada feedliyorlar sonra hepimiz fail oluyoruz.
  • Evet last hit olayına dikkat ediyorum.Özellikle teemo ile çok kolay oluyor fakat Bir türlü kazanamadık bugün.Az önce youtube how to win lol yazdım ve jannayla ilgili bir video çıktı karşıma.Janna oyunu taşıyabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

ah ah her maç adam akıllı adamlarla maç yapma imkanın olsa ne şahane olur.eğer varsa senin gibi oyun kazanmak isteyen ve bu uğurda mücadele eden arkadaşların sadece onlarla oyna kendi başına maç yapma.ben epeydir bir arkadaşımla oynuyorum (kendisi bu forumda üye ama pek girmiyor.irelia 6. 6.sı zaten) ve hemen her maçı kazanıyoruz ama ne zaman tek maç yapsam skorum iyi bile olsa kaybediyoruz yada feedliyorlar sonra hepimiz fail oluyoruz.

Hangi serverdasın dostum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krofessional

Evet last hit olayına dikkat ediyorum.Özellikle teemo ile çok kolay oluyor fakat Bir türlü kazanamadık bugün.Az önce youtube how to win lol yazdım ve jannayla ilgili bir video çıktı karşıma.Janna oyunu taşıyabilir mi ?

youtube kısmı güldürdü

ad carry oyna şu anda vayne beadva mesela gir oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Evet last hit olayına dikkat ediyorum.Özellikle teemo ile çok kolay oluyor fakat Bir türlü kazanamadık bugün.Az önce youtube how to win lol yazdım ve jannayla ilgili bir video çıktı karşıma.Janna oyunu taşıyabilir mi ?

youtube kısmı güldürdü

ad carry oyna şu anda vayne beadva mesela gir oyna

Peki dostum bu iş Teemoyla , Corkiyle olmaz mı ? :)

• Teemo yaşta Corki çok squisy ama farm yaparsan kasarsan olabilir.
  • Olmazsa trynda jungle devam o nasıl olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Teemo yaşta Corki çok squisy ama farm yaparsan kasarsan olabilir.

Söylemeliyim ne yazıkki corki oyundaki en iyi ad carry
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

quote:

Türkiye 6. olarak bu sözüne inanmaya çalışacağım fakat çok squishy diğer carrylere oranla.Manamune ve Trinity force şart bencecorkiye.
  • quote:

quote:

Buna inanmak isterim :) Oynuyorum fakat hiç oyun taşımadım :)
  • quote:

quote:

quote:

Türkiye 6. olarak bu sözüne inanmaya çalışacağım fakat çok squishy diğer carrylere oranla.Manamune ve Trinity force şart bencecorkiye.

Manamune gereksiz. Sheen rush sonra inf - inf bitince trinity phantom banshee blood. Manamune kasılacak item değil. Diğer carrylere oranla daha tanky trinity ve 2 dorans spamıyla gayette squishy değil ve her carry zaten squishydir senın squishy olman önemli değil vurduğun damage önemlidir pozisyon almayı bilirsen sorun yok ve oyundaki en op kaçma skilline sahip pasifide en iyilerden sürekli spam yapıp sheen çalıştırması burst vurmasıda ayrı.

• quote:

Janna oyun taşıyamaz ama bence en iyi support.(en iyi derken oyunun her safhasında etkili)
    Eğer Janna ile güzel oynarsan takımını çok desteklersin. Çok az canın kalmışken adam sana focuslanır, sen q turret altına atar adama w atar ve arkasına geçip ulti atıp turret altında adamı alırsın veya takımın adamı alır. Ayrıca rakibi öldürmek için değil, takımına yardım etmek için oyna. Oyunda ki laflara aldırma, ne takımındakilere ne rakiplere. Rakipler bazen seni sinir etmek için saçmalayabiliyorlar ve sen sinir olunca otamatik olarak bi hata yapıyosun. Rakibin hatasını bekle sen hata yapma, sabırlı ol ve arkadaşların dediği gibi farm yap ayrıca ward kullan şimdiden alışkanlık haline getirirsen ilerde çok işine yarar ve şimdiden meyvelerini alırsın. Son olarak günde 3 maç atıyosan 2 at ve stream izle. Yeniysen stream´da stream yapan adamları öğren, izle. Belki "OceloteWorld" en iyi streamcı değil ama en çok onda zevk alıyorum.(belki verdiği tepkiler güldürdüğü içindir) Reginald´da çok iyidir bu arada. Benim severek izlediğim streamcılardan bir kaçı. Umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonBoy -- 25 Kasım 2011; 23:33:20 >

• corki gerçekten oynuyana çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonBoy

quote:

Janna oyun taşıyamaz ama bence en iyi support.(en iyi derken oyunun her safhasında etkili)
    Eğer Janna ile güzel oynarsan takımını çok desteklersin. Çok az canın kalmışken adam sana focuslanır, sen q turret altına atar adama w atar ve arkasına geçip ulti atıp turret altında adamı alırsın veya takımın adamı alır. Ayrıca rakibi öldürmek için değil, takımına yardım etmek için oyna. Oyunda ki laflara aldırma, ne takımındakilere ne rakiplere. Rakipler bazen seni sinir etmek için saçmalayabiliyorlar ve sen sinir olunca otamatik olarak bi hata yapıyosun. Rakibin hatasını bekle sen hata yapma, sabırlı ol ve arkadaşların dediği gibi farm yap ayrıca ward kullan şimdiden alışkanlık haline getirirsen ilerde çok işine yarar ve şimdiden meyvelerini alırsın. Son olarak günde 3 maç atıyosan 2 at ve stream izle. Yeniysen stream´da stream yapan adamları öğren, izle. Belki "OceloteWorld" en iyi streamcı değil ama en çok onda zevk alıyorum.(belki verdiği tepkiler güldürdüğü içindir) Reginald´da çok iyidir bu arada. Benim severek izlediğim streamcılardan bir kaçı. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Teşekürler cevabın için yarın bi deniyim jannayı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

ah ah her maç adam akıllı adamlarla maç yapma imkanın olsa ne şahane olur.eğer varsa senin gibi oyun kazanmak isteyen ve bu uğurda mücadele eden arkadaşların sadece onlarla oyna kendi başına maç yapma.ben epeydir bir arkadaşımla oynuyorum (kendisi bu forumda üye ama pek girmiyor.irelia 6. 6.sı zaten) ve hemen her maçı kazanıyoruz ama ne zaman tek maç yapsam skorum iyi bile olsa kaybediyoruz yada feedliyorlar sonra hepimiz fail oluyoruz.

Hangi serverdasın dostum ?

eastteyim hocam oyundaki adını söylersen ekleyebilirim eğer sende eastteysen.

• Kesinlikle kill için kendini tehlikeye atma, kontrollü oyna.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.