Şimdi Ara

!!!kazık mı yedimm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya adam x1 maradonda +6 rare priest d 25 i 999 a koydu ve ben gordum cekmedım baskası aldı cok buyuk mallık mı yapdım ben su anda piyasaı olemıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALLAHuEKBER -- 22 Mayıs 2007; 22:24:03 >

• drop u olmadigi icin degerli bi item ...cyperda 21gb den bulursan sukrediosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuMuu

drop u olmadigi icin degerli bi item ...cyperda 21gb den bulursan sukrediosun
    eğer paran vardı da almadıysan bu biraz enayilik değilmallıktır çünkü 21gb + item e bile satabilirdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 22 Mayıs 2007; 22:08:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuMuu

drop u olmadigi icin degerli bi item ...cyperda 21gb den bulursan sukrediosun
    ALLAH NAPDIM BEENNNNNNNN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• quote:

Orijinalden alıntı: ALLAHuEKBER

ALLAH NAPDIM BEENNNNNNNN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Alıntıları Göster
    o kadarda üzülme.kaç int olduguna dikkat ettinmi?eger 126 yada 102 intse fazla para etmio

fakat eger 64 int ise dual shard +8 bile weriolar

• quote:

Orijinalden alıntı: FrEsTaYLe

o kadarda üzülme.kaç int olduguna dikkat ettinmi?eger 126 yada 102 intse fazla para etmio

fakat eger 64 int ise dual shard +8 bile weriolar

Alıntıları Göster
    bak dım 100 üstüydü evet ona bakdım ikisin biriydi
  • quote:

bak dım 100 üstüydü evet ona bakdım ikisin biriydi

Alıntıları Göster
    GECMİŞ OLSUN BENDE 999 +0 CHİN BOW GÖRDÜM PARAM YOKTU CEKEMEMİŞTİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::KRAL:::

Alıntıları Göster
    YA 100 üstüydü bişi olurmu cok mu yedim kazık ı ya pöffffffff
  • quote:

YA 100 üstüydü bişi olurmu cok mu yedim kazık ı ya pöffffffff

Alıntıları Göster
    aynısını bende gördüm 102 int alan adam şuan satamıo boşver gerek yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Alıntıları Göster
    OHH İYİ SAGOL:d BEN HEMEN CEKER FİLAN DİYE İYİKİ ALMAMISIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Alıntıları Göster
    Keseke Alsaydın 102 ınt De Para Edıyo Neden Dersen Çunku Ardream Priestlerı Strden Kesıp Oraya Verıolar Dd 25 Olsun Die
  • quote:

Orijinalden alıntı: TanGa

Keseke Alsaydın 102 ınt De Para Edıyo Neden Dersen Çunku Ardream Priestlerı Strden Kesıp Oraya Verıolar Dd 25 Olsun Die

Alıntıları Göster

ben agladım sende agla yapdıklarım yanına kær kalır sanma söz vermısdın .............. şimd yksun alh belanı versun kazuk yedım kac gb sizce

• quote:

ben agladım sende agla yapdıklarım yanına kær kalır sanma söz vermısdın .............. şimd yksun alh belanı versun kazuk yedım kac gb sizce

Alıntıları Göster
    +6 Rare DD 25 +7 Upgrade item DD 15 arkta vardı Logos'ta chitin helmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galvatron -- 23 Mayıs 2007; 17:16:50 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: :::KRAL:::

bende patohsta +0 eninon bow godum sabah 999dan ama ismi beyazdı bunun sebebi ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thoughtless

quote:

Orjinalden alıntı: :::KRAL:::

bende patohsta +0 eninon bow godum sabah 999dan ama ismi beyazdı bunun sebebi ne?

Alıntıları Göster
    Ne yaptın ya görür görmez asılacaktın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Shade___ -- 22 Mayıs 2007; 23:36:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Shade___

Ne yaptın ya görür görmez asılacaktın .

Alıntıları Göster
    off nane nane off of nane nane ben pk u yedim
  • bugün o1 de +3 chitin bow 999m idi ve baya kaldı çeken yok,bence bu tür itemleri daha çok görücez.
    takma kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galvatron

+6 Rare DD 25 +7 Upgrade item DD 15 arkta vardı Logos'ta chitin helmet.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Galvatron

+6 rare dd25 +7 upgrade item dd15 arkta wardı logosta chitinn helmet

ne logosundan bahsediyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: eri

bugün o1 de +3 chitin bow 999m idi ve baya kaldı çeken yok,bence bu tür itemleri daha çok görücez.
    takma kafana
    hava atmak için pazara item koyuyolar ya nefret ediyorum hemen l den atıyoalr onu anladımda etfadada o kadar salak etrafını sarıyolar sanki cekcekler

gecen c1 de

+7 doll

+6 ismi aklıam gelmiyo paper kafalık varya dd 25 veriyo adam koymsu pazara(priest)

etrafında 30 kişi adam iyi gülüyo bu salaklara adam salakmı +7 dolu 999 koycak alahım ya deli ediyolar bunlar beni görmemişin itemlileri insallah bi gün l den atamadan cekerlerde akılnanırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::KRAL::: -- 23 Mayıs 2007; 1:17:00 >

• quote:

hava atmak için pazara item koyuyolar ya nefret ediyorum hemen l den atıyoalr onu anladımda etfadada o kadar salak etrafını sarıyolar sanki cekcekler

gecen c1 de

+7 doll

+6 ismi aklıam gelmiyo paper kafalık varya dd 25 veriyo adam koymsu pazara(priest)

etrafında 30 kişi adam iyi gülüyo bu salaklara adam salakmı +7 dolu 999 koycak alahım ya deli ediyolar bunlar beni görmemişin itemlileri insallah bi gün l den atamadan cekerlerde akılnanırlar

Alıntıları Göster
    dam dd yi 25m ye satıodu ynmda para yoktu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.