Şimdi Ara

!!!kazık mı yedimm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya adam x1 maradonda +6 rare priest d 25 i 999 a koydu ve ben gordum cekmedım baskası aldı cok buyuk mallık mı yapdım ben su anda piyasaı olemıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALLAHuEKBER -- 22 Mayıs 2007; 22:24:03 >

• drop u olmadigi icin degerli bi item ...cyperda 21gb den bulursan sukrediosun
  • eğer paran vardı da almadıysan bu biraz enayilik değilmallıktır çünkü 21gb + item e bile satabilirdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 22 Mayıs 2007; 22:08:38 >
  • ALLAH NAPDIM BEENNNNNNNN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• o kadarda üzülme.kaç int olduguna dikkat ettinmi?eger 126 yada 102 intse fazla para etmio

fakat eger 64 int ise dual shard +8 bile weriolar
  • bak dım 100 üstüydü evet ona bakdım ikisin biriydi
  • GECMİŞ OLSUN BENDE 999 +0 CHİN BOW GÖRDÜM PARAM YOKTU CEKEMEMİŞTİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YA 100 üstüydü bişi olurmu cok mu yedim kazık ı ya pöffffffff
  • aynısını bende gördüm 102 int alan adam şuan satamıo boşver gerek yok zaten
  • OHH İYİ SAGOL:d BEN HEMEN CEKER FİLAN DİYE İYİKİ ALMAMISIM
  • Keseke Alsaydın 102 ınt De Para Edıyo Neden Dersen Çunku Ardream Priestlerı Strden Kesıp Oraya Verıolar Dd 25 Olsun Die

• ben agladım sende agla yapdıklarım yanına kær kalır sanma söz vermısdın .............. şimd yksun alh belanı versun kazuk yedım kac gb sizce

• +6 Rare DD 25 +7 Upgrade item DD 15 arkta vardı Logos'ta chitin helmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galvatron -- 23 Mayıs 2007; 17:16:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::KRAL:::

GECMİŞ OLSUN BENDE 999 +0 CHİN BOW GÖRDÜM PARAM YOKTU CEKEMEMİŞTİM

bende patohsta +0 eninon bow godum sabah 999dan ama ismi beyazdı bunun sebebi ne?
  • Ne yaptın ya görür görmez asılacaktın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Shade___ -- 22 Mayıs 2007; 23:36:03 >
  • off nane nane off of nane nane ben pk u yedim
  • bugün o1 de +3 chitin bow 999m idi ve baya kaldı çeken yok,bence bu tür itemleri daha çok görücez.
    takma kafana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galvatron

+6 rare dd25 +7 upgrade item dd15 arkta wardı logosta chitinn helmet

ne logosundan bahsediyon
  • hava atmak için pazara item koyuyolar ya nefret ediyorum hemen l den atıyoalr onu anladımda etfadada o kadar salak etrafını sarıyolar sanki cekcekler

gecen c1 de

+7 doll

+6 ismi aklıam gelmiyo paper kafalık varya dd 25 veriyo adam koymsu pazara(priest)

etrafında 30 kişi adam iyi gülüyo bu salaklara adam salakmı +7 dolu 999 koycak alahım ya deli ediyolar bunlar beni görmemişin itemlileri insallah bi gün l den atamadan cekerlerde akılnanırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::KRAL::: -- 23 Mayıs 2007; 1:17:00 >
  • dam dd yi 25m ye satıodu ynmda para yoktu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.