Birazda yedigimiz kaziklari ve enayiligimizi paylasalim, belki forumun en ena yisini seceriz:)
İlk ben yazayim;
Lise ilk bittigi zaman yanlis hatirlamiyorsam 2003 senesiydi. Adana'da Sabanci Merkez Camii'nin karsi yolunda yuruyorduk arkadasimla. O aralar telefoncuda calisiyordum. İs yeri sahibidd cok sevip guveniyordu bana. Biz yururken elimde telefon vardi nokia 6230 onla ugrasiyordum. Bi baktim yanimiza bir cocuk geldi. 7610 var bende takas yapalim mi dedi. Baktim 7610 cok pahaliydi bu arada nokia 7610 iste. Bendekiyle arasindaki fark en az 150 tl falandi o zamanlar. Baktim telefonu inceledim. Degistirelim dedim. Ustten para istedi. Bende 5 tl vardi. Arkadasimdanda 20 tl aldim. 25 tl verdik ustten. Hattimi cikardim cocuga verdim telefonu. O da hattimi cikarayim 1 dk dedi.' neyse cikardi telefonu direk elime skstrdi cebine koy polis gorse simdi calintimi falan der basimizin etini yer dedi. Bende cebime koydum. Yolda da patronu aradim arkadasimin telefonundan. Yaptigim takasi yapmamis gibi sorayim en azindan fikrini almis olurum dedim. Kacirma al hemen ustten 50tlye kadar verebilirsin dedi. Tamam abi dedim. Telefonu cikarmaya tenezzul etmedim. Gururla isyerime gidiyordum. Gittim Dukkanda bi jitemden albay ercan abi var, bi onun emnyt amiri kardesi birde benim patron ilhan abi. Havali girisimi yaptim dunyayi kurtarmis gibi:) Cikardim telefonu masanin ustune koydum. Dondum kaldim. 7610 kapaginin icine macun koymus. Gercek telefonu gosterip onu cebime skstrms. Yemin ederim ki kiplirmizi oldum. Hic olmadigi Kadar utandim. Sagolsun patron moral verdi. Kullandigim telefonda dukkanin oldgu icin cok mahcup oldum. Patronda dedi; sonucta bana para kazandirmaya calisirken kaziklandin. Canin sagolsun. Cikardi arkadasimin parasini da verdi benmkinide verdi almadik ama kizdi zorla verdi. O gunden beri hatirladikca kendimden utaniyorum:(
kazik günahtır. enayilikse işte bunu yorumlayamadım
O değilde fena kazık yemişsin.Bana olsa hayata küserim.
başka yarışmacı olmadığı için seni forumun enayisi seçiyoruz
Ben kazım atmam, atamam ama illaki enayi yerine konulduğun anlar oluyor. Maddi olarak kazık yemedim ancak yakın çevremden ve arkadaşlarımdan bayağı bir kazığa uğramışımdır..
dursun bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: birisi_98
başka yarışmacı olmadığı için seni forumun enayisi seçiyoruz