Şimdi Ara

kaziklandim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Www.r43ds.org sitesinden r4 siparisi verdim iki hafta oldu vereli hala kargolanmayi bekliyo ama parayi cektiler benim hesaptan biraz arastirma yapayim dedim yabanci forumlarda herkez ayni dertten muzdarip 1 ay olup r4u alamayan bile var ama paralarini almisler ve dediler ki ban asap inizla irtibata gecip paranizi geri alin yani ben parami geri alabilir miyim yardimci olursaniz cok sevinirim cok kotu durumdayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ödemeyi paypal ile yaptıysan şikayet et paranı alırsın.
  • Valla odemeyi maksimum kartla yaptim geri alabilirmiyim parayi aradim musteri hizmetlerini dedi ki satin aldgnz siteyle irtivata gecin eger cevap vermezlerse satis ikaz dilekcesi mi ne varmis inu doldurup veriyomusuz bankaya geri mi ne aliyolarmis parayi

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanerdogdu

Valla odemeyi maksimum kartla yaptim geri alabilirmiyim parayi aradim musteri hizmetlerini dedi ki satin aldgnz siteyle irtivata gecin eger cevap vermezlerse satis ikaz dilekcesi mi ne varmis inu doldurup veriyomusuz bankaya geri mi ne aliyolarmis parayi

Kredi kartı daha riskli öyle durumlarda en iyisi kredi kartını paypal'a ekleyip o şekilde alışveriş yapmak çünkü paypal anında müdahale yapabiliyor.Ayrıca kargosunu 2 ayda alanda var büyük ihtimalle çin sitesi ve shipping free olarak yollanacak.Paketlenme durumu yüzünden ben çok alışveriş iptal ettim 1 hafta paketlemediler alışverişi iptal ettim parayı ödemeiler paypal amerikayı aradım uyarı çektiler anında parayı geri almıştım.Kredi kartında prosedür daha farklı sanırım eğer ulaşamıyorsan sitenin destek maili cevap vermiyosa dilekçe yaz derim

• Bu site orjinal biyer değil Asıl r4 satan site "r4wood" haberiniz olsun. Ben almıştım 1 haftada kargo geldi ve update yapmışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Bu site orjinal biyer değil Asıl r4 satan site "r4wood" haberiniz olsun. Ben almıştım 1 haftada kargo geldi ve update yapmışlardı.

her mesaja anında cevap veriyorlar r4wood akar! :)
  • R4 nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

R4 nedir?

:facepalm:

mobilden girdim kisaca DS oyunlarini calistirmaya yarayan kart -.-

• R4wood, r4king daha 3-4 site daha denedim ama odeme yapamadim. R4wood paypal, kredi karti ile odemeyi kaldirmislar. Alabilecegim baska site var mi saglam ?

• "r4wood" ten ds two kart getırmek ıstıyenv armı benım ıcın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

"r4wood" ten ds two kart getırmek ıstıyenv armı benım ıcın?

Odeme kabul etmiyr ki site Ben mi yanlis yapiyorum anlamadim bi turlu alamadim su kartlardan

• Beyler r4wood sitesi artık satış yapmıyor. Diğer sitesine yönlendiriyor ordan alabilirsiniz. Ama hatırlatıyım bedava kargo olmuyor artık Türkiye'ye :(
  • quote:

Beyler r4wood sitesi artık satış yapmıyor. Diğer sitesine yönlendiriyor ordan alabilirsiniz. Ama hatırlatıyım bedava kargo olmuyor artık Türkiye'ye :(

Paypal ile odeme kabul eden r4 kart satan site var mi bildiginiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

quote:

Beyler r4wood sitesi artık satış yapmıyor. Diğer sitesine yönlendiriyor ordan alabilirsiniz. Ama hatırlatıyım bedava kargo olmuyor artık Türkiye'ye :(

Başka güvenilir site bilmiyorum.
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

quote:

http://www.zhuzhuchina.com/store/ sitesini önerebilirim. Ayrıntılar için PM atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 31 Ekim 2012; 8:00:33 >

• araştırmadan almasaydınız keşke.
  • Sonunda bu ay parayi geri aldim aslinde bisey yapmadim bankaya sikayet dilekcesi verdim 50 lira onemli degildi ancak enayi konumuna dusmustum ve bu insanlar insanlari dolandirarak para kazaniyor bu ayki ekstrede baktim ki param hesabima aktarilmis hepisinize tesekkurler yorumlarinoz icin

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanerdogdu

Sonunda bu ay parayi geri aldim aslinde bisey yapmadim bankaya sikayet dilekcesi verdim 50 lira onemli degildi ancak enayi konumuna dusmustum ve bu insanlar insanlari dolandirarak para kazaniyor bu ayki ekstrede baktim ki param hesabima aktarilmis hepisinize tesekkurler yorumlarinoz icin

çözüldüğüne sevindim
  • :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.