|
Bildirim
Her halk hakettiği şekilde yönetilir !
|
Editör Metin Hocam bugün linç yedikten sonra diğer editörlerin elleri titreyerek başlık yazdığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
|
Ooohhhhh süper valla... 2018 yılında sıfır aldığım 95.000TL arabamın güncel sıfır fiyatı 1.750.000TL ben böyle bir devalüasyon görmedim bu yaşıma kadar.. geçmişi boş verin şuanki ban başka..ki bu başlangıç.
|
Daha beter olması dileğiyle
|
Zamı da savunanlar gerçekten siz varken düşmana gerek yok
|
Tokatlar geliyor, şamarlar geliyor, ülke bunu istedi, insanlar onayı verdi, aşk derecesinde yandaşlık var, hayranlık düzeyinde bağlılık mevcut. Toparlanıyoruz (!) diyenlerle, ülkeyi düzeltiyoruz (!) diyenlerle, sözde vatanından kopmayan fakat vatanı ciddiye almayanlarla daha çok çekeriz, daha çok cebelleşiriz. Uyanmıyoruz, direniyoruz.
|
Şu an çok şükür bir geçim derdim yok ama hepimiz bundan 5 sene öncesine bile göre batmış durumdayız. İlla herkesin tuzu kuru olması gerekmiyor böyle konuşmak için. Bıktık bu insanların cehaletinden, fanatizanlığından. Artık ters psikoloji çalışıyor neyini anlamıyorsun? |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
lalalaylay söyle ali cabbarrrrr laylalalaylayyy. hanimişteeee hani hani miş teee hani hani lay layyy söyle ali cabbarrr |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Toyota katmerli bir şekilde yansıtmış. Yerli üretim corolla 1514bin olmuş. Kasım sonunda lansmanı lapılan, fiyatı 995bin olan corolla cross 1800bine gelmiş. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|