|
KDV zammı otomobil fiyatlarına yansımaya başladı (3. sayfa)
-
-
köklesinler
-
KDV zammı kadar saçma bir şey yok! İktidar buna mecbur da değil.
Fazla zam, kayıtdışı yada faturasız satışlara neden olabilir.
Bence, KDF'yi çeksinler %12-15 civarına ve sonra sıkı bir denetimle, daha fazla bile vergi girerdi kasaya.
--//---
Bir çift de bu aptal muhalefete! Bunca şey oluyor adamların derdi yok kaybedebiliriz, yok şu hapiste- özgürlük isteriz, yok yürüyüş, yok şu yok bu. Akıllı muhalefetimiz olmadı gitti arkadaş. Muhalefetin iktidar olmaMAsına gerçekten sevindim. Diğerleri de yok ortalarda. Anca seçim zamanı milleti hatırlarlar.
-
ve hükümet ithal 2.el otomobile izin vermeli.
bu hem içerdeki fırsatçılıkları engeller,
hem de ülkedeki oto sanayi, yurtdışında daha ucuza kazalı vs araçları satın alıp hem ülkeye hem ülke dışına satar ve para kazanır, ülke dolar kazanır.
-
Beceriksiz sürüsü bir muhalefet olunca iktidardaki de istediği gibi at oynatıyor. Yeri geliyor at üsküdarı geçiyor, yeri geliyor içimizden geçiyor.
Elinizi vicdanınıza koyarak söyleyin, muhalefette gerçekten içinize sinen herhangi bir Allah'ın kulu var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinan Oğan'ın üslubunu, konuşmasını ve akademik yönünü beğeniyorum. Gelecekteki Cumhurbaşkanımız bu olabilir düşüncesindeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 12 Temmuz 2023; 19:26:43 > -
Geçenlerde bir bayiden fiyat aldım aracın anahtar teslim fiyatı 1 milyon 809 bin
tahmin et aracın vergisiz fiyatı ne kadar
835 bin TL
evet 835 Bin
siz hala gerçek sorunu görmezden gelin...
dostum gelmiyorum, ötv'yi tamamen saçma bulan biriyim, enflasyona neden olduğunu biliyorum.
Bu vergi artışlarının en kötü yanı da, indirmek; vergiyi çıkartmak kadar kolay değil.
Devlet bu kazancından feragat etmez, bunu biliyorum. Bari işi kolaylaştırsın diyorum.
-
Amman güzel yavaş yürü
Canım cananım vay vay
Yoldaki daşa değersin
N'edem lo güzelim vay vay
Sen eyle bir güzelsin ki
Canım le cananım vay vay
Dokuz kardaşa değersin
N'edem lo güzelim vay vay
-
45 senedir bi bisikletim bile olmadı arabam zaten yok...o zaman arabası olan düşünsün ne yapacağını fazla seçim şansı kalmadı çünkü
Hocam birde Bahçelinin bir dalda iki kuş şarkısını yazarmısın. Bahçeliden dinlediğimizde aklımız karışıyorda.
-
Hocam haklısın maalesef. Kılıçdar gidip Yerine Atatürkte gelse Parti iç tüzüğüne göre Diktatör olur çıkar. CHP nin içindeki koca koca adamlar utanıp sıkılmadan kendi çıkarları için hala mevcudu nasılda savunuyorlar. Çünkü amaçları iktidar falan olmak değil onlar nasılsa gemilerini yüzdürüyor, amaçları aman ha düzenimiz bozulmasın. Bolu Belediye başkanına çıkıp yollarda yürüyeceğine Bolunun işlerine bak diyen bir zihniyet Kılıçdaroğlu Ankara - İstanbul arasını yürüdüğünde yere göğe sığdıramıyordu. Bundan sonra oyum Bolu belediye başkanına koca CHP den böyle bir adam çıkamadı buna Ekrem İmamoğluda dahil zaten bu seçimlerde muhtemelen İstanbullular kendisi ile vedalaşacak böylece onunda dosyası CHP de kapatılmış olacak ondan sonra zaten siyasi bir şansıda yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X