< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KDV zammı otomobil fiyatlarına yansımaya başladı (2. sayfa)
-
-
Ufak rakamlar mühim değil ;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BMW 5 serisine minimum 300 küsür zam yapmış.
Nisan ayında 2.850.000TL'ye M paket + opsiyonları olan aracı İstinye Borusan'dan almadım araba 2.5 ay da 1 milyon zam yemiş.
-
Tokatlar geliyor, şamarlar geliyor, ülke bunu istedi, insanlar onayı verdi, aşk derecesinde yandaşlık var, hayranlık düzeyinde bağlılık mevcut. Toparlanıyoruz (!) diyenlerle, ülkeyi düzeltiyoruz (!) diyenlerle, sözde vatanından kopmayan fakat vatanı ciddiye almayanlarla daha çok çekeriz, daha çok cebelleşiriz. Uyanmıyoruz, direniyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 10 Temmuz 2023; 20:8:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şahlanarak tam gaz uçuruma koşuyoruz. Yakında son kez şahlanıp nalları dikeceğiz....
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Clio 1 milyon 🤣
tam da fiyatlar düşecek diye düşünürken
-
Ne öyle pis fakir gibi 3 kuruşa araba almak. Milyondan aşağı vermeyeceksin ki namımız yürüsün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada ohh çekenlerin çoğu sıkıntısı olmayanlar, o yüzden rahat ohh diyorlar.
-
Bu ülkede ne zaman fiyatlar düştü ki?
3 ay once 550ye aldigim arac 780 olmus
İbiza
Oooooohhhhhh.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an çok şükür bir geçim derdim yok ama hepimiz bundan 5 sene öncesine bile göre batmış durumdayız. İlla herkesin tuzu kuru olması gerekmiyor böyle konuşmak için. Bıktık bu insanların cehaletinden, fanatizanlığından. Artık ters psikoloji çalışıyor neyini anlamıyorsun?
Üstüne birde faizler artacak ,katmerli zam.
2022 Başında 200 bine 2. el araç almıştım şu anda 2. el fiyatı 1m yi devirdi, hadi sattık ne alacağız? Favorilere bakıyorum her gün 3 5 3 5 ekliyorlar. Arkadaşım o dönem parayı faize yatırdı ve hayatının hatasını yaptı parası eridi gitti. Parayı son dönemde vuran yüklü nakiti olan ve kur korumalının suyunu çıkaranlar.
-
Oh, ne zamandır katmer yemiyordum. Bu iyi oldu
Vallahi sunu anlamıyorum. Oy u veren de para yok, oy u veren de dert rasa yok, oy u veren de sıkıntı uzuntu gam keder yok. Umurlarin da degil zam gelmis kdv cikmis su olmus bu olmus. Hepsi halinden memnun. Ama oy vermeyenler de hem para var. hem oh olsun hem hak ettik leri bu hem de su bu diyor ama ne hikmet ise en çok aglayan sizlayan mizmizlanan sikayet eden sitem eden cildiran yine bunlar. Vallahi cozemiyorum bu isi. Bence oy vermeyenler cildirdikca oy veren ler de kahkaha ile guluyor 😂😂
Bugün ziraat bankasına sordum , ne kadar kredi veriyorsunuz araçlara dedim. 200 bin TL maksimum veriyoruz dedi. Oda 2.50yle filan.
Geriye kalanı da tefeciden mi isteyecekmişiz? Harbi bunlar ne yaşıyor acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X