Şimdi Ara

KE GAMES GÜVENİLİR Mİ-OYUN GELDİ ARKADAŞLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • OYUN GELDİ ARKADAŞLAR SIKINTI YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

OYUN GELDİ ARKADAŞLAR SIKINTI YOK

Hocam bende bu siteden takas yapmak istiyorumda nasıl yaptınız kargo ile takas anlatabilirmisin?
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    İstanbulda iseniz birebir yapın hocam.
    Dışında iseniz KEgames.net ten ps4 oyun hesaplama bölümü var buradan oyununuzu seçin.
    İrtibat numaralarını arayarak konuşun sonra gönderiyorum diye,haberleri olsun.
    Kargo ücretleri size ait oluyor yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

İstanbulda iseniz birebir yapın hocam.
    Dışında iseniz KEgames.net ten ps4 oyun hesaplama bölümü var buradan oyununuzu seçin.
    İrtibat numaralarını arayarak konuşun sonra gönderiyorum diye,haberleri olsun.
    Kargo ücretleri size ait oluyor yalnız

Kargo parasiyla asiri pahali oluyor. Aksaraydan bahcelievlere 22tl kargo diyor internet sitesinde.
    Metroyla felan gidin hocam elden alın sadece oyun takas parasını verirsiniz
    Kargomu motorlu kurye ücretimi kargoysa istanbul içi her kargoda en fazla 6-8 tl tutuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 zamanından beri burdan yaparım takası, adam gibi takas yapıp senin elindeki oyunu öldürmüyorlar en azından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kargoya elazığdan gönderimde 7,istanbuldan gelen kargoya 8 tl verdim.@frostxxx07
    Aynen hocam oyunları öldürmüyorlar sağolsunlar fiyatlarıda uygun,diğer spotçular çok fazla istiyor 90 tl isteyen bile var takasa üstelik verdiğimiz oyunda yeni
  • Ps3 te burdan takas yapardim 4 aldim watch dogs verip last of us aldim.Simdi Gta V' i getirmelerini bekliyorum umarim diger spotlar gibi yapmazlar zira bu spotun yeri baska musterilerine gosterdigi hizmet vs.Feza konsol da dediklerim gibi iyi esnaftir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 3-4 senedir durmadan Kardeşler Elektronik(Kegames)ten alışveriş yapıyorum son derece güvenilir ve sorunsuz aklınızda soru işareti kalmasın. Sirkeci de PrensesStore var.Oraya da bakabilirsiniz.
  • Dur bir bakim bazı spotçular gta5 i 50 lira sayıyo birde buraya bakalım.
  • Kegames spotcular arasında bana gore en iyisidir hızlı uygun evime yakın o da avantaj tabi de hic sıkıntı yasamadım halden anlayan kisiler ayrıca da tanıdıksanız 10 lira ıcın sıkıntı olmuyor hıc

• toplamda 7-8 defa oyun almışımdır 2 tanesi çizik çıktı gidip değiştirttim. problem yok .)
  • Burdan ps5 alan varmı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.