Şimdi Ara

Keanu Reeves

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim için tüm hollywood yıldızları bir yana bu adam bir yana. tarzı, havası diğerlerinden çok başka.

misal;

• Dünyaca ünlü bir film yıldızı metroya biniyor ve kimse ona saldırmıyor (saldırma derken, etrafını sarıp sarmalama, dokunma, konuşma, imza isteme vb) Bizim ülkemizde çok ünlü biri, misal Tarkan metroya binse olacakları düşünemiyorum bile.. Neyse, Keanu Reeves'i ben de çok sever, ilgiyle izler ve de saygı duyarım.Özellikle bağışlama yönü beni çok etkiliyor. Örneğin, Matrix serilerinden elde ettiği kazancın 78 milyon dolarını, filmin özel efekt ve kostümlerini hazırlayan ekiplere bağışlamıştı. Bir röportajında okumuştum. Yaptığı büyük bağışların nedenini sormuşlardı. Verdiği cevap müthişti;

“Para benim hayatımda düşündüğüm en son şeydir”
  • çok sessiz ama bugünlerde. yani iddialı hiç bir işe yok nerdeyse. Matrix'teki adam'a hiç güzel bir iş gelmez mi ya ?
  • Bu adamin su resimleri olduruyor beni. Koymadan edemicem.

Keanu Reeves

Keanu Reeves

•  Keanu Reeves
  • yakışıklı adam vesselam
  • bende çok beğenirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam havalı, adam 47 yaşında .

Ayrıca Tarkan'ın da istanbulda tek gezdiği zamanlar oluyordu. Keanu'u orada sadece birkaç kişi farketmiş yoksa fotoğraf çektirirlerdi. Fark edenlerde video kaydından sonra bir şeyler yapmışlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 11 Aralık 2011; 20:19:45 >
  • yalnız videoda yanına siyahi bi adam oturduğu için kalkmadığı ne malum? belki de ırkçıdır bizim Keanu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

yalnız videoda yanına siyahi bi adam oturduğu için kalkmadığı ne malum? belki de ırkçıdır bizim Keanu.

Güzel tespit. Zaten videonun isminde de yazmışlar.
  • Kadına yer veriyor ya da yakın biryerde inicek diye düşünüyorum. Irkçıysa yakıştıramadım.
  • http://keanuisimmortal.com/

adamın farklı bir havası ve çok erdemli olmasının sebebi ölümsüz olmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

http://keanuisimmortal.com/

adamın farklı bir havası ve çok erdemli olmasının sebebi ölümsüz olmasıdır.

Masanın kösesi sivri olsa bu mesajı yazamayacaktım.
  • Müthiş bir adam ya. Keşke abim olsaydı
  • çok mütevazi birisi, filmlere zaman ayıramamasının sebebi kızkardeşinin ileri derecede kanser hastası olduğunu biliyorum.. Kesinlikle Al pacino'dan sonra en büyük favori oyuncum.... Adam dracula filmindeki sahnelerine dayanamadığını söyluyordu,çok acemice oynadığını hatta filmi batırdığını felan demişti...
  • Matrix serisi yeter. Favorimdir kendileri
  • çok sempatik bende bayılıyorum bu adama ayrıca apayrı bir tipi var hem yakışıklı hem karizmatik insan kıskanıyor
  • Irkçılıkla bir alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü adam her şeyde farklı bir adam.Hangi filmden sonra hatırlamıyorum ama sanırım ekipteki herkese Harley motor almış.Grupla turneye çıkmak için 10 20 milyon dolarlık film tekliflerini reddetmiş vs böyle şeyler yazılıyor hakkında.Ayrıca nereli olduğunu tam olarak kavrayamadım Lübnanda doğduğu Kanadalı olduğu baba tarafından Çinlilikte olduğu söyleniyor.
  • bunu ne zaman görsem aklıma bu resim geliyo

Keanu Reeves
  • bende beğenir takip ederim kendisini.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.