Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Keanu Reeves (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten havası , karizması , duruşu çok farklı bir adam çok iyi olmayan filmleri bile kurtarıyor örneğin Constantine filminde Keanu Reeves yeteneğini ortaya koymasa ya da onun yerine başka biri oynasa bu kadar etkilemezdi beni.Ya da The Day the Earth Stood Still'in yeniden çevirimi gerçekten hiç iyi değildi fakat yine Keanu abimiz kurtarıyordu.
  • bu adam nası gey hala aklım almıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

bu adam nası gey hala aklım almıyor

Oha ilk defa duyuyorum.
  • John Constantine karakteri ben küçükken hayal dünyamı kuran karakterdi çizgi romanlarda. Babamın tüm Constantine serilerini tek tek okumuştum 3. sınıftayken.
    Onu filmde görünce, hayal ettiğim adamı görünce bu adama olan hayranlığımı tarif edemem keşke abim olaydın da sırtımı dayayaydım lan.
  • Yahu adama iyi film teklif eden yapımcı çıksa iyi olacak.Gül gibi adamı harcıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Yahu adama iyi film teklif eden yapımcı çıksa iyi olacak.Gül gibi adamı harcıyorlar.

Kendisi oynamıyor hocam.
    NY'ta müzikal ve tiyatrolarla ilgileniyor. Filmlerden daha çok zevk aldığım işi yapmak istedim diye bir röportajı var.
    Bir oyununa da katıldım bu yaz NY'ta. Gerçekten görülmeye değer.
  • quote:

Yok öyle bişey götünüzden element uydurmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

Hangi filmden sonra hatırlamıyorum ama sanırım ekipteki herkese Harley motor almış.

matrix üçlemesi sonrasıydı sanırım.seriden 70-80 milyon dolar gibi bir para kazandı,filmin özel efektlerini yapan gruptaki herkese harley alıp geri kalan parayı da bağışlamıştı diye hatırlıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

filmlere zaman ayıramamasının sebebi kızkardeşinin ileri derecede kanser hastası olduğunu biliyorum..

ayrıca gençliğinde en yakın arkadaşı aktör river phoenix'i kaybetmiş.eşi kendisiyle evlenmeden önce hamile kalıyor,evliliğe kısa bir süre kala da eşi(ve haliyle bebek) trafik kazasında ölüyor.cidden çok hüzünlü bir yaşam hikayesi var,böyle oluşuna pek de şaşırmamak lazım hayat onu yoğurmuş biraz da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 13 Aralık 2011; 1:55:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

Hangi filmden sonra hatırlamıyorum ama sanırım ekipteki herkese Harley motor almış.

matrix üçlemesi sonrasıydı sanırım.seriden 70-80 milyon dolar gibi bir para kazandı,filmin özel efektlerini yapan gruptaki herkese harley alıp geri kalan parayı da bağışlamıştı diye hatırlıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

filmlere zaman ayıramamasının sebebi kızkardeşinin ileri derecede kanser hastası olduğunu biliyorum..

ayrıca gençliğinde en yakın arkadaşı aktör river phoenix'i kaybetmiş.eşi kendisiyle evlenmeden önce hamile kalıyor,evliliğe kısa bir süre kala da eşi(ve haliyle bebek) trafik kazasında ölüyor.cidden çok hüzünlü bir yaşam hikayesi var,böyle oluşuna pek de şaşırmamak lazım hayat onu yoğurmuş biraz da.

Kolay şeyler değil bunlar. Paranın umrunda olmaması çok doğal, aşmış adam bazı şeyleri

• Sevdiğim oyunculardan bir tanesidir kendileri. Bu arada 2012'de 2 adet filmi vizyona girecek. Sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Sevdiğim iyi oyunculardandır.
  • insanlığına lafım yok yalnız oyunculukta sınıfta kalır...

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

insanlığına lafım yok yalnız oyunculukta sınıfta kalır...

The bomb has been planted !
  • quote:

Yok artık
  • quote:

Malesef katılıyorum Bence kötü filmleri iyi filmlerinden fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

yalnız videoda yanına siyahi bi adam oturduğu için kalkmadığı ne malum? belki de ırkçıdır bizim Keanu.

bu ihtimali hiç düşünmemiştim
  • quote:

saldırııııııııınnnnnnnnn hücuuuuuuuummmmmmmmm
  • quote:

Constantine diye bir gerçek varken hemde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersolad

quote:

Yok öyle bişey götünüzden element uydurmayın.

bi röportajında belirtmişti. O element hangi g*tten çıkıyor daha dikkatli bak

• bi film cevirsede izlesek ama şöyle constantin veya matrix gibi bir şey olsun duygusal dram filan değil
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.