Şimdi Ara

Keanu Reeves'in yazdığı aksiyon dolu BRZRKR çizgi roman serisi Netflix tarafından filme ve animeye uyarlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Keanu Reeves'in yazdığı aksiyon dolu BRZRKR çizgi roman serisi Netflix tarafından filme ve animeye uyarlanıyor

John Wick ve Matrix gibi filmler ile tanınan popüler oyuncu Keanu Reeves, geçtiğimiz yıl bir çizgi romanın baş yazarlarından biri olmuştu. BRZRKR isimli bu çizgi roman serisi şimdi filme ve animeye uyarlanıyor.

Ayrıca Bkz.The Witcher 2. sezonuna 7 yeni aktör katıldı: İşte karakterleri

Geçtiğimiz yıl Keanu Reeves, Boom! Studios’tan Matt Kindt ile birlikte BRZRKR isimli bir çizgi roman serisi yaratmıştı. Toplamda 12 sayıdan oluşacak olan bu serinin başrolünde de Keanu Reeves'e fazlasıyla benzeyen bir karakter bulunuyordu. Netflix bu çizgi roman serisinin yayın haklarını satın aldı.

Keanu Reeves hem film uyarlamasının hem de anime uyarlamasının, hem başrolü hem de yapımcısı olacak. Ayrıca Stephen Hamel, Ross Richie ve Stephen Christy her iki yapımında yapımcılığını üstlenecek. Film direkt olarak 12 sayılık çizgi roman serisinin uyarlaması olacakken, anime daha çok evreni keşfetme üzerine kurulu olacak. 

Çizgi roman serisi bağımsız bir şekilde yayınlanmasına rağmen yüksek satış miktarlarına ulaşmıştı. BRZRKR çizgi roman serisi, Berzerker olarak tanınan yarı ölümlü ve yarı tanrı olan bir karakterin etrafında şekillenen bir hikayeye sahip. Berzerker, tarih boyunca seyehat eden ve devlet için gizli görevleri yerine getiren bir karakter. Aksiyonun ve şiddetin fazlasıyla yüksek olduğu bir çizgi roman serisi.

Kaynak:https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/keanu-reeves-comic-brzrkr-to-become-movie-anime-series-for-netflix?utm_source=twitter&utm_medium=social

• Keanu reyiz de John Wick'in rüzgarını arkasına alınca o Matrix senin, şu Cyberpunk benim diye coştu gitti. Özellikle sosyal medyada JW ve diğer çizgiroman vs hayranlarının kahramanlar üzerinde modifikasyonlar yaparak yarattıkları eserlere benzemiş BRZRKR karakteri. Konu olarak bir yaratıcılığı yok, klişe ama Keanu hatrına bir bakarım şahsen. (Film ve belki animesine)
  • Muhteşem bir haber

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keanu reyiz de John Wick'in rüzgarını arkasına alınca o Matrix senin, şu Cyberpunk benim diye coştu gitti. Özellikle sosyal medyada JW ve diğer çizgiroman vs hayranlarının kahramanlar üzerinde modifikasyonlar yaparak yarattıkları eserlere benzemiş BRZRKR karakteri. Konu olarak bir yaratıcılığı yok, klişe ama Keanu hatrına bir bakarım şahsen. (Film ve belki animesine)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOZKURT diye okudum ! :D

• ADAMIN GÖRSELİ BİLE YETİYOR ARKADAŞ

• Keanu'u bir iki hafta bir yerde göremeyince endişelenmiştim ama reis yine çıkacak bir yer buldu kendine. Olur olmaz her yerde bir Keanu olmazsa olmaz. Para da var popülerken yiyeyim ekmeğimi diyor iyi mi ediyor bilemedim.

Keanu Reeves'in yazdığı aksiyon dolu BRZRKR çizgi roman serisi Netflix tarafından filme ve animeye uyarlanıyor
  • Berserker ha.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.