Şimdi Ara

Kebapçı selo “ yanlış anonsçu” çıktı:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam alenen yalan söyledi, böbürlene böbürlene artislik yaptı, imparatordan dayak yiyince, hemen koşup rapor almış:) bizede seloya pankart açanlara destek olmak düşer, olmayan şeylere sevinen insanlara her zaman saygı duymuşumdur:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıllardır imparatordan dayak yiyenlerin ilk umuduydu o da darp raporu almış kıyamam.
  • İyi hırpalamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .mRcan.

Yıllardır imparatordan dayak yiyenlerin ilk umuduydu o da darp raporu almış kıyamam.
    Kebapçı selo “ yanlış anonsçu” çıktı:)

Çok zavallı bir ülkeyiz ya. Şu boş beleşe heykel diktiler şaka gibi. Türk futbolunu değiştirmişmiş. Neyse kazanan her türlü Gs oldu, kebapçı Selo Terim i dövdü diyenlerin de ne olduğunu yazmaya gerek yok zaten.

• konuyu bilmiyorum ama kavga durumlarında davacıysan gidip darp raporu alırsın. karşı tarafı hastanelik etsen bile standart prosedür böyledir.
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

konuyu bilmiyorum ama kavga durumlarında davacıysan gidip darp raporu alırsın. karşı tarafı hastanelik etsen bile standart prosedür böyledir.
    Karşı tarafı hastanelik edip nasıl davacı oluyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Karşı tarafı hastanelik edip nasıl davacı oluyosun

Alıntıları Göster
    işin içinden kolay sıyrılmak için
  • Yves Didier Drogba kullanıcısına yanıt
    Dükkanı bastı, meskul mahale saldırı var, fiziksel taciz var.

Böyle binlerce sebebi var bu işin. Adamı niye dövdüğüne gelirsek de " bana saldırdı. elimde darp raporum da var. Ben de karşılık verdim" der nefs-i müdafaa ya girersin. Karşı tarafı öldürsen de darp raporu alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Dükkanı bastı, meskul mahale saldırı var, fiziksel taciz var.

Böyle binlerce sebebi var bu işin. Adamı niye dövdüğüne gelirsek de " bana saldırdı. elimde darp raporum da var. Ben de karşılık verdim" der nefs-i müdafaa ya girersin. Karşı tarafı öldürsen de darp raporu alırsın.
    ağlama pier al oku zihnin açılsın.Belki sizinkilerin yaptığı heykele çelenk bırakırsın
    https://odatv.com/yillardir-fatih-terim-dayak-yedi-diye-biliniyordu-27071821.html

• mavizaman kullanıcısına yanıt
    Ağlamakla ne alakası var?

Adam niye böyle rapor alır dendi onu söyledim. Sonuçta bu işin prosedürü bu. Dövdü dövmedi demiyorum ki.
  • quote:

konuyu bilmiyorum ama kavga durumlarında davacıysan gidip darp raporu alırsın. karşı tarafı hastanelik etsen bile standart prosedür böyledir.
    Davacı olan, ifadesinde "bana yumruk attı, tokat attı" diyor davalı hakkında.

Ekranların karşısında da "Ben ona çaktım, kaçtı. gördüğüm yerde döveceğim" diyor. ifadesi kafadan tutmuyor.
  • Çok ilginç. Neden dayak yiyen biri böbürlene böbürlene "benden dayak yedi, 2 saniyede kaçtı" diyerek her yere röportaj verir ki ?

Ayrıca Terim neden bu olay sonrası basın toplantısına çıktığında hiç "dayak yeme olayı yalan" gibi bir şey söylemedi ? O dönem tüm ülke bas bas bağırıyordu çünkü "Terim dayak yedi" diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 30 Temmuz 2018; 15:35:45 >
  • Neyiyle gurur duyacağım ya?

İsteyen istediği iftirayı atsın, bu kadar büyük bir kulübü temsil eden bir insan, milli takımı temsil eden biri böyle bir olaya karışmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GialloRosso_ultrAs

Davacı olan, ifadesinde "bana yumruk attı, tokat attı" diyor davalı hakkında.

Ekranların karşısında da "Ben ona çaktım, kaçtı. gördüğüm yerde döveceğim" diyor. ifadesi kafadan tutmuyor.

Alıntıları Göster
    hiç mi karakolluk olmadınız. kavga olayında seni hastaneye yollarlar, karşı tarafı hastanelik etmiş olsan bile sen sadece tokat yemiş olsanda darp raporu hatta iş göremez raporu alırsın. karakol raporunda dövdüm madara ettim demezsin, dayak yedim mağdurum dersin yoksa suçlu sen olursun.

üstelik dayak atan Terim olsaydı televizyonlara çıkar öyle kafa attım böyle vurdum deyip hava atardı ama aksine dayak yediği belli şekilde davrandı.

• Benim anlamadığım konu , kamera görüntüleri bu selo tarafından niye paylaşılmıyor , o restoranda kamera olmamasına imkan yok.
  • Yav diyelim Selo dövdü sonuç? Geldi Gs başına Fb ve Bjk yi dayak yemekten beter etti. Siz Seloyu kovalayacağınıza bunlara bakın, taraftarsınız siz kabadayı değil. Şenol, Aykut, Abdullah hepsine futbol dersi verdi işte bunlara bakın siz, Terime iki laf çarpalım diye kendinizi küçük düşürmeyin.

• quote:

hiç mi karakolluk olmadınız. kavga olayında seni hastaneye yollarlar, karşı tarafı hastanelik etmiş olsan bile sen sadece tokat yemiş olsanda darp raporu hatta iş göremez raporu alırsın. karakol raporunda dövdüm madara ettim demezsin, dayak yedim mağdurum dersin yoksa suçlu sen olursun.

üstelik dayak atan Terim olsaydı televizyonlara çıkar öyle kafa attım böyle vurdum deyip hava atardı ama aksine dayak yediği belli şekilde davrandı.

Alıntıları Göster
    Sen orada mıydın? Değildin. Ben de orada değildim. Ama ben orada olanların ifadelerinden yola çıkarak yorum yapıyorum. Sen ise Fenerli gözüyle "böyle olmamıştır ya böyle olması lazım genelde böyle olur" diyorsun.

Bir defa kebapçı selo dayak atsa, fatih terim gibi ifadesinde "tokat attım , yumruk attım" derdi. dedi mi? Demedi!
    Fatih Terim ise tüm kamuoyunun "Dayak yedi" demesine rağmen ne görüntüleri inkar etti ne de yumruk attığını gizledi.

Hala çırpınıyrosunuz ya , şu foruma yıllardır girmiyorum 1 gram ilerleme yok
    hala aynı hiç bir şey bilmeyen ama en çok biliyor gibi konuşan profil dolu.

bir de diyo "hiç mi karakolluk olmadınız" lskdjfs

• vay kebapçı seloya bak sen..

TV önünde ŞÖYLE DÖVDÜM BÖYLE DÖVDÜM..
    Mahkemede ifadede YUMRUK ATTI TOKATLADI..

delikanlı seloya bak.. bide diyor
    hocam : -geldim selo buyur demiş..
    selo : -hocam şimdi müşteriler var gel odaya geçelim

hepsini geçtim sonuç? - ŞAMPİYON GALATASARAY
  • Patakladılar işte Fatih Terim'i.
    Tekrar açıp yara deşmeye ne gerek var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.