Şimdi Ara

Keçi boynuzu Pekmezi Satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Bal ve Reçeller
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tamamen kendi üretimimiz olan keçi boynuzu pekmezlerimiz vardır. ürün tamamen doğaldır. doğallığı konusunda ve lezzeti konusunda garanti veriyorum. beğenmezseniz ürünü geri alıyorum.
    isterseniz kargo ücreti alıcı olmak üzere ve 5 tl ek ücretle deneme numunesi gönderebilirim.
    ürünü köyde teyzem yapıyor. alınca zaten anlayacaksınız tadından. daha önce yediklerinize benzemeyecek. zaten çok fazla stoğumuz da yok. 10 -20 tane gönderebilirm en fazla. ürün size datçadan kargolanacak kargo adresinde de görürsünüz. köyde olduğumuz için belirli günlerde kargo yapabiliyoruz. muhtemelen toplu kargo yaparız her hafta.

fiyatına gelirsek büyük kavanoz 40 TL + kargo alıcıya aittir. ödeme havale ile mümkündür. kapıda ödeme de gönderebilirim ancak onun için izmirdeki bir arkadaşın hesabından göndermem gerekir.
    iletişim için lütfen forumdan mesaj atınız.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisami83 -- 7 Haziran 2016; 11:05:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar keçiboynuzu pekmezi inanılmaz faydalı birşeydir. Hergün mutlaka sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce birer yemek kaşığı içmenizi tavsiye ediyorum.
  • inanın ürünü kendim hersabah bir iki yemek kaşığı tüketiyorum. hem çok lezzetli hem de gerçekten size yaradığını fark ediyorsunuz. ürün gerçekten çok doğal.

• Saf keçiboynuzu mu yoksa şeker atıyor musunuz piyasada satılan ürünlerin hepsinde şeker katıyorlar o da çok şekerli geliyor
  • Seker kesinlikle katilmamistir. Aksini ispat edebilene 5 kati para iadesi yapilacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl alabiliriz?
  • Merhaba,

Adınıza Kargo ile gönderim yapıyoruz havale yapabilirsiniz. İsterseniz komisyon ilave ederek n11 den size özel satış da açabilirim. kapıda ödeme de aktiftir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisami83 -- 2 Ocak 2017; 11:10:10 >

• Satış kapandımı üstat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mıhçı M kullanıcısına yanıt
    Merhaba elimde bu sezonun ürünü mevcuttur. sınırlı miktarda. fiyat 60 TL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.